Aceasta postare a fost editata de DevaPath: 02 April 2013 - 04:59 PM
[Creatii] Nushu.
Postat 04 April 2013 - 12:15 PM
Multumesc de pareri.
--------------------------
Super Creatile mai ales cele in C4d Daca te rog Imi Faci si mie o semnatura 400x200 cu textul Daspy si ce mai vrei u daca vrei sa o faci sa arete frumos
Daspy, esti norocos .....am facut cuiva un avatar si te-ai ales si tu cu o semnatura:
Tineti minte: Nu purtati ceea ce-mi cereti sa fac, nici nu mai vedeti vreodata!
- Mofo ZM, Daspy and ProLife like this
Postat 04 April 2013 - 02:05 PM
e frumoasa asta ultima cu efectul ..
Daca vrei sa faci cu fundal albastru exact acelasi model acelasi text doar ca text1 sa fie ZM.CS16.RO si text 2 ZMe.CS16.Ro
Ti-as ramane recunoscator , si eu as purtao ca nam semnatura
oricum gg , like
Aceasta postare a fost editata de Mofo ZM - HNS: 04 April 2013 - 02:06 PM
- Daspy likes this
Postat 07 April 2013 - 03:36 PM
O poza care merita toate aplauzele , te rog sa-mi spui deoarece stiu ca ai creat acel bg , cat timp ai stat la aceasta poza?
Si iti multumesc pentru semnatura , efectul in AE si textul in C4D sunt frumoase , o singura greseala si acea e la Fundal si Text . eu zic ca poti mai mult
Continua sa faci deoarece stii , mai ai nevoie de putina imaginatie (de copil sa zic asa)
Multumesc din nou pentru semnatura . Primul gift care mi la facut cineva vreo data Like
Postat 07 April 2013 - 03:54 PM
Lol Nushu. nu am crezut ca imi faci credema
Multumesc Mult , Like
Pe mine mar interesa acel Logo care tot am vorbit cu tine in Pm pentru firma ..
Aveam proiectul salvat si de asta le-am facut repede......stau prost cu timpul....
Nu am cum sa modific ceva sters....il pot da cu sharpen si umbla putin la el ca sa-l fac mai clar.....dar nu va iesi ca ceva facut de la zero niciodata. O sa fie doar o "copie ieftina"...
O poza care merita toate aplauzele , te rog sa-mi spui deoarece stiu ca ai creat acel bg , cat timp ai stat la aceasta poza?
Si iti multumesc pentru semnatura , efectul in AE si textul in C4D sunt frumoase , o singura greseala si acea e la Fundal si Text . eu zic ca poti mai mult
Continua sa faci deoarece stii , mai ai nevoie de putina imaginatie (de copil sa zic asa)
Multumesc din nou pentru semnatura . Primul gift care mi la facut cineva vreo data Like
Am stat la ea in jur de vreo 2 ore....mie mi-a placut ce-a iesit, insa nu toti imi impart parerea.
Cat despre fundal si text ......... exista o vorba: "Calul de dar, nu se cauta la dinti"
Cel mai bun smudge pe care l-am vazut . Felicitarile mele
Multumesc pentru vorbe.
E prima incercare de acest gen si nu e ceva exceptional. Daca ai vedea smudge-urile pe care l-am vazut eu, ai spune ca asta e pistol cu apa...
-----------------------------------------------------------------
Per total, multumesc pentru vorbele voastre, indiferent de ele.
- Freezmy, Daspy, THE ARTIST and 1 other like this
Postat 07 April 2013 - 04:55 PM
"Calul de dar, nu se cauta la dinti"
Va rog sa-mi scuzati 2x post dar bine spus Nushu.
Vad dupa felul in care vorbesti un om matur care stie ce vrea si ce poate , eu iti doresc tot binele din asta
Dar te sfatuiesc sa te apuci de logo-uri , pagini pentru siteuri , coperti de reviste , de acolo vin banunti iar odata castigati nu ai sa te mai opresti
Spun asta din propria experienta
Tot binele pentru tine
Postat 08 April 2013 - 06:20 PM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi