Salt la continut

Fotografie

[CS16] Abuz News Team

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
10 replies to this topic

Carameloo

Carameloo

Power Member

• Membru
  • 97 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 30-November 12
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: News Team
  • Motivul reclamatiei: Cica Copy Paste
  • Link catre topic / Printscreen: http://forum.cs16.ro...th/#entry735445 . Ei habar nu au ce inseaman COPY/PASTE si imi zic mie ca e copy/paste , nu au ei facute news-uri cate am facute eu .

Aceasta postare a fost editata de SephiroTH: 02 December 2012 - 10:24 PM

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Ai 24 de ore sa dai edit dupa model altfel t/c.

Carameloo

Carameloo

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 97 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 30-November 12
Gata

Akward

Akward

Banned

• Banned
  • 398 Postari:
  • 43 topics
  • Joined 11-November 12
A aparut trailerul pentru Assasin's Creed III a fost lansat de catre Ubisoft, eroul Connor Kenway va putea manui numeroase arme in acest joc. Sa nu uitam, nu va lipsi lamele ascunse specifice asasinilor si tomahawk-ul, arma preferata a lui Connor.
Toata actiunea va avea loc in timpul Razboiului de Independenta care a dus la aparitia Statelor Unite ale Americii ( 1753-1783 ). Odata cu aceasta aparitie putem explora mai multe regiuni precum: Boston si New York , astfel The Frontier un mediu de joc care promite sa fie mai intins.
Assassin's Creed III va fi lansat in Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 si PlayStation3, iar versiunea de PC , este asteptata pe 23 noiembrie 2012.

@ Ceea ce scrie in acel articol ( partial screen-shots )

Posted Image

Posted Image

@ Ai copiat articolul de acolo, si hai sa-ti zic si ce ai modificat :

1. Ai inlocuit'' Un nou trailer ''cu'' A aparut trailerul ''
2. ai eliminat ''dedicat de aceasta data''
3. ai inversat '' numeroaselor arme pe care eroul Connor Kenway le va putea manui in acest joc '' cu '' eroul Connor Kenway va putea manui numeroase arme in acest joc. ''
4. Ai inlocuit '' bineinteles'' cu ''sa nu uitam''
5. Din '' vor '' ai mancat o litera sa nu fie copy-paste 100%, si ti-a ramas '' va ''
6. Pe langa '' actiunea '' ai adaugat '' toata ''
7. Ai eliminat partea '' precum si The Frontier, un mediu de joc ce permite..... ''
8. Ai eliminat '' Editia pentru Nintendo Wii.... ''

• Ei habar nu au ce inseaman COPY/PASTE si imi zic mie ca e copy/paste , nu au ei facute news-uri cate am facute eu .

Posted Image

Se pare ca ai uitat sa mentionezi ca te-am prins prima data cu articol copiat, a 2-a oara crezi ca-ti mai mergea?Ai facut news-uri copiate cred, cauta alte plafoane unde sa te lauzi.

Aceasta postare a fost editata de Awkward: 03 December 2012 - 01:19 PM

• *VenDeTTa* likes this

Carameloo

Carameloo

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 97 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 30-November 12
Primu articol da , dar asta ? Daca ma pun sa caut toate articolele voastre la paduchit toate sunt copy paste , asa ca nu iti mai da aere de News Team ca , nu sti sa faci un articol nici un sfert cat stiu eu .

Akward

Akward

Banned

• Banned
  • 398 Postari:
  • 43 topics
  • Joined 11-November 12

Primu articol da , dar asta ? Daca ma pun sa caut toate articolele voastre la paduchit toate sunt copy paste , asa ca nu iti mai da aere de News Team ca , nu sti sa faci un articol nici un sfert cat stiu eu .

Se pare ca tu nu ai inteles ideea, esti un copy-paster, si chiar te poftesc sa cauti articolul meu de la News, sa te duci pe Google, si daca tu gasesti acelasi articol acolo, eu renunt la acest forum.Mai scuteste-ne de amenintari, tine-ti argumentele/impulsivitatea si tupeul pentru cei care-ti permit.Am zis ca e copy-paste, asta si este.Si din pacate, nu am fost singurul de aceasta parere.
  • *VenDeTTa* likes this

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

• Numele moderatorului reclamat: News Team
  • Motivul reclamatiei: Cica Copy Paste
  • Link catre topic / Printscreen: http://forum.cs16.ro...th/#entry735445 . Ei habar nu au ce inseaman COPY/PASTE si imi zic mie ca e copy/paste , nu au ei facute news-uri cate am facute eu .

Vad ca tu nu poti trece peste aceasta faza din viata ta...si anume neeacceptarea ta in News Team ! Iti dau un sfat daca tot iti doresti asa mult sa intri...descarca jocul...joaca-te cel putin 4 ore pe el pana ai idee despre ce este vorba, dupa care poti veni cu un Review facut doar de tine ! Nu vi la noi cu un Copy / Paste obosit la care ai schimbat 3 fraze doar ca sa nu para ca ai dat Copy si ai pretentia sa intri in Team !
Aceasta reclamatie pur si simplu nu isi are rostul ! Vi si ne acuzi de abuz ca...ca nu te-am primit in Team fiindca tu ai facut Copy / Paste ?

Aceasta postare a fost editata de Hunt3r78: 03 December 2012 - 02:24 PM

Carameloo

Carameloo

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 97 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 30-November 12
Fie cum ziceti voi " Einstein-iii"

JABL0NEC

JABL0NEC

Fost Moderator

• Retired
  • 1239 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 25-February 12
Si eu daca am fost accepptat in news team si verdee mi-a zis sa vorbim pe mess , si cred ca intra o data pe saptama si sta o ora , cu cine mai pot sa vorbesc? :)

TYGA : Exista profil, pm, messenger unde puteai sa intrebi asta, nu aici. Te-ai ales si cu warn.

Aceasta postare a fost editata de TYGA: 03 December 2012 - 03:15 PM

• Idolus likes this

Akward

Akward

Banned

• Banned
  • 398 Postari:
  • 43 topics
  • Joined 11-November 12
Si asta a fost lasat de pomana..
  • *VenDeTTa* likes this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

Imi pare rau , am dat EDIT .

Si mai ai gura?
Nu trebuie sa fie de fiecare data copy/paste, e de ajuns sa faci o singura data, si esti catalogat.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi