Eu nu mai inteleg nimic.... vreti marire, dar acuzati in continuu fara sa faceti nimic, dormiti pe server, nu vedeti cand se acuza, nu sanctionati playerii care injura sau care forteaza acuzarile pe all chat, ce vreti fratilor de la mine??? E greu sa iei o decizie pe cont propriu?? Ce crezi ca am sa iti scot banul pentru un ban dat cu doavda neconcludenta??? Nu se va ajunge la aceasta, accept cand se da ban cu dovada neconcludenta in limita bunului simt, ca stiu ce ii duce pe unii capul, ar putea bine mersi sa dea ban aiurea cu dovada si ii auzi pe urma am crezut ca are ceva. Am sa iau eu sau persoana care inchide topicul o decizie.
Si inca ceva, cum puteti sa acuzati pe server cu mine pe server??? Ce impresie imi lasati??? Chiar credeti ca am sa va mai dau marire pe activitate, cand vad astfel de cazuri?? Chiar trebuie sa fac pe politistul cu voi pe server?? Nu pot sa joc si eu odata linistit pe server ca trebuie sa se trezeasca unul.
Asa se intampla cand acorzi admin tuturora. Daca nici eu nu mai sunt un om bun...

, duceti-va pe alte server si vedeti cat rezistati acolo ca admini.