Salt la continut

Fotografie

Test pentru admini

- - - - - ts!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1701 replies to this topic

i0nutz

i0nutz

Gamer Member

• Banned
  • 950 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 13-November 12
  • Country: Country Flag
K banuti, invata si lasa ca faci orele.
  • 2BanuTsi @Flag likes this

gaLusca

gaLusca

No Limit Member

• Membru
  • 3063 Postari:
  • 397 topics
  • Joined 16-March 12
Grabiti-va sa face'ti orele , multi dintre voi mai au de facut 8-10 ore .
Asta e treaba?

DjDark

DjDark

Member

• Membru
  • 34 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 25-April 13
NIck admin:WaVe
Motiv:m-am plictisit de adminat DACA SE POATE DOAR SA IMI LASATI SLOT

i0nutz

i0nutz

Gamer Member

• Banned
  • 950 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 13-November 12
K, te lasam slot.

bAnDiTu@flag

bAnDiTu@flag

Gold Member

• Membru
  • 702 Postari:
  • 58 topics
  • Joined 02-December 12

Oke, te lasam la slot. Daca vei mai vrea vreodata sa vii aici ca admin nu vei mai primi o alta sansa. Ti s-au dat deja 2 sanse.

DjDark

DjDark

Member

• Membru
  • 34 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 25-April 13
Ok

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 2543 Postari:
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12

Acceptat. Nu vei mai primi niciodata admin pe acest server, nici slot nu vei primi. M-am saturat sa tot pleci si sa sa revii. Daca va prind ca ii dati admin sau slot, aveti remove.

Aceasta postare a fost editata de lap->Flag.Cs16.Ro: 22 May 2013 - 10:43 AM

Cristinaa

Cristinaa

Power Member

• Membru
  • 62 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 03-April 13
Nu stiu daca o sa pot acumula numarul de ore saptaman asta am 2 teze si ultimele..o sa incerc sa fiu cat mai prezenta :)

i0nutz

i0nutz

Gamer Member

• Banned
  • 950 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 13-November 12
Ok Cristinuto, invata si lasa cs-ul ca vei avea timp, oricum nu pierzi mare lucru.
  • Cristinaa likes this

2BanuTsi @Flag

2BanuTsi @Flag

Untouchable Member

• Membru
  • 1200 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 21-January 13
Scuze ca postez iiar, dar ea minte, e prea fumata sa poata juca cs =))O sa am si dovezi vineri la gratar =))
Cat despre mine, multumesc pentru invoire dar le-am facut :D

Cristinaa

Cristinaa

Power Member

• Membru
  • 62 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 03-April 13

Scuze ca postez iiar, dar ea minte, e prea fumata sa poata juca cs =))O sa am si dovezi vineri la gratar =))
Cat despre mine, multumesc pentru invoire dar le-am facut :D

:)) nu esti pe treaba ta

medicinistul

medicinistul

Power Member

• Membru
  • 99 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 19-February 13
Deasta ai admin, sa-ti faci treaba, si nu cred ca esti in masura sa te plangi cum isi face un manager treaba ci cum o faci tu ca admin.
Termina ca zbori cu urmatoarea ocazie.

Aceasta postare a fost editata de ionutz@Flag: 23 May 2013 - 08:12 PM

medicinistul

medicinistul

Power Member

• Membru
  • 99 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 19-February 13
Atunci ii voi spune si lui Lap despre cum va comportati voi ca manageri si cum vorbiti,si eu ca admin imi fac foarte bine treaba,dar daca nu intram si nu schimbam time-ul il lasati asa nu?sa faceti ore ca altfel nu inteleg de ce stateati spectatori fara sa raspundeti la rugamintile playerilor si te rog nu mai edita ce postez ca dai dovada de lispa de respect !!!! daca esti manager/admin nu inseamna ca faci ce vrei !!! o zi buna

i0nutz

i0nutz

Gamer Member

• Banned
  • 950 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 13-November 12
Ok medicinistu.
Cand am stat pe server timpul a fost pus pe 25, eu nu fac ore baitas ca-s la limita cu accesu, noi avem grija de voi asa ca nu spui tu ce sa facem.
Noi ca manageri trebuie din cand in cand sa ne mai uitam la voi pentru a vedea ce va mai poate capu.
Sa zica ms quasar ca nu i-a dat banditu downgrade deoarece da ordine la un manager, iar pentru constiinta ta medicinistule noi stam chiar mai mult ca voi pe server, pe langa faptu ca mai avem de pus pluginuri, de verificat un admin, de intrat pe forum pentru alte detalii sau anunturi, etc.
Eu te sfatuiesc sa nu mai intri cu figuri deastea aici ca zbori cat vezi cu ochii.
Datoria ta e sa intri sa-ti faci treaba ca admin, si daca te-a deranjat ca ai intrat tu si ai pus timelimit-ul, e k, caci din acest moment te las fara acces la cvar ca sa nu-ti mai bati capu cu timelimit.
Te rog sa nu mai postezi din acest moment ca nu ma cobor la mintea ta.

Dupa cum am spus de sarbatori cand vi s-a dat Up, de luat l-ati luat usor, depinde de voi si cum il pastrati.

Aceasta postare a fost editata de ionutz@Flag: 23 May 2013 - 09:01 PM

• Tiesto 1 likes this

Carburator

Carburator

Advanced Member

• Membru
  • 173 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 29-December 12
Nick admin: Quasar
Motiv: s-au dat dat grade prea mari in prea scurt timp si acum fiecare sufera in felul sau - mai mult sau mai putin. daca fac o gluma iau avertizare, dar daca altii fac glume nicio problema. abuzurile sunt la ele acasa. as vrea sa-mi ramana postul intreg, nu ca pana acum cand unuia cu grad mai mare stergea pentru ca nu-i convenea. sper ca au fost de folos cele aproximativ 300 de ore in care v-am adminat. ambiata nu mai este placuta si consider ca e timpul sa ma retrag. doresc sa imi ramana slot-ul, daca se poate, si multa bafta in continuare.

i0nutz

i0nutz

Gamer Member

• Banned
  • 950 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 13-November 12
Cerere respinsa, ramai cu acces-ul, daca ar fi fost sa suferim aveai down, insa tu ai ramas cu acces.
Te rog sa fii mai serios, nu are nimeni nimic cu tine sau cu oricare din admini.

Tiesto 1

Tiesto 1

Banned

• Banned
  • 2293 Postari:
  • 62 topics
  • Joined 13-September 12
respect pentru Lap ca a facut un gest frumos pentru acele grade .........dar pt uni dintre voi nu va placut acel cadou si uite ca asa au aparut si dawn la grade :-?
  • i0nutz and Fl0r1n@Flag like this

2BanuTsi @Flag

2BanuTsi @Flag

Untouchable Member

• Membru
  • 1200 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 21-January 13

Nick admin: Quasar
Motiv: s-au dat dat grade prea mari in prea scurt timp si acum fiecare sufera in felul sau - mai mult sau mai putin. daca fac o gluma iau avertizare, dar daca altii fac glume nicio problema. abuzurile sunt la ele acasa. as vrea sa-mi ramana postul intreg, nu ca pana acum cand unuia cu grad mai mare stergea pentru ca nu-i convenea. sper ca au fost de folos cele aproximativ 300 de ore in care v-am adminat. ambiata nu mai este placuta si consider ca e timpul sa ma retrag. doresc sa imi ramana slot-ul, daca se poate, si multa bafta in continuare.

Tu iti cine a fost primu de la care am primit sfaturi si care m-a ajutat sa invat comenzile.. nu pleci nicaieri :*

Tiesto 1

Tiesto 1

Banned

• Banned
  • 2293 Postari:
  • 62 topics
  • Joined 13-September 12
ramai Quasar !

medicinistul

medicinistul

Power Member

• Membru
  • 99 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 19-February 13
Cerere renuntare admin

NIck admin:medicinistul
Motiv:nu vreau sa ma enervez din cauza unor persoane care considera ca numai ele au dreptate,primesc down din cauza unei propozitii idioate,daca ai reclamat cv tot tu esti vinovat si primesc remove la comenzi,oricum nu mai este ca inainte si vreau sa raman cu slotul,cum a spus si quasar sper sa va foloseasca acele ore petrecute pe server si curatenia facuta printre codati !!!
daca nu stiti sa pastrati actualii admini nu inteleg de ce mai faceti anunturi pt recrutarea altora. spor la fraguri si o seara minunata!!

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi