Postat 22 August 2012 - 10:21 AM

Stii ce e asta?
Anti ss
Sunt anti ss care , cnd ii faci ss [gen 4 ss] La el se fac 8 Dintre care 4 Cu wall si 4 fara wall
El a dat din greseala cred ca cele cu walsi s-a dat de gol
Nu e prima oara eu credeam ca are Wall la buton ..
ia si te uita la poze intai si apoi da'ti cu parerea .. m'am saturat de admini destepti care isi dau tot felul de pareri fara sa vada un ss sau un demo si comenteaza in functie de posturile celorlalti ..
da , e aiurea numerotarea .. eu miam facut si mie de vreo 2 ori poze sa vad unele lucruri .. dar sa apara asa .. nush ce sa zic ... cred k ai putea sai mai faci odata knd il prinzi pe server si ai putea sa'ti faci si tie eventual dupa ce'i faci lui ..
Postat 22 August 2012 - 11:38 AM

ia si te uita la poze intai si apoi da'ti cu parerea .. m'am saturat de admini destepti care isi dau tot felul de pareri fara sa vada un ss sau un demo si comenteaza in functie de posturile celorlalti ..
da , e aiurea numerotarea .. eu miam facut si mie de vreo 2 ori poze sa vad unele lucruri .. dar sa apara asa .. nush ce sa zic ... cred k ai putea sai mai faci odata knd il prinzi pe server si ai putea sa'ti faci si tie eventual dupa ce'i faci lui ..
Spune`mi si mie unde ai vazut Ca nu ma-m uitat la poze ?
Postat 22 August 2012 - 04:43 PM

De cand, pana cand lipsesti: teoretic vorbind de la 1 septembrie 4 luni acum nush sigur
Motiv: plec in instructie militara 2 luni la pitesti 2 stau la sibiu
ps dak credeti k este mai bine sa iau remove si dupa 4 luni sa primesc adminu inapoi oke dak nu cum vrei voi

Postat 25 August 2012 - 01:39 PM

Demo-ul il luati de aici: http://www.girlshare.ro/4449811.3
Postat 26 August 2012 - 03:29 PM

Postat 26 August 2012 - 04:45 PM

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi