Imi place de baiatu asta...
De la primele creatii pana la ultimele...e ceva
Chiar se vede diferenta

[Creatii] tsunamiKING
Started By
shaven
, Nov 11 2012 07:30 PM
Postat 15 January 2013 - 07:18 PM

cum e asezat S-ul in partea de jos , e integrat in cerc , asa trebuia sa-l faci si sus . Atunci era chiar reusit . Oricum imi place bg-u aici . Fa-ti un avatar cu bg-ul asta

Aceasta postare a fost editata de ken.: 15 January 2013 - 07:19 PM
- shaven likes this
Postat 15 January 2013 - 08:39 PM

bai eu n-am ce sa-ti reprosez
un pic la textul pixelat. dadea mai bine overlay dar arata frumos si asa
blurul da bine , compozitia ok n-am ce sa-ti zic , doar timpul si dumnezeu decide unde si cat de departe vei ajuge , tot ce conteaza sa-ti placa ce faci si dupa progresul vine de la sine .
logo-ul de mai sus in place chiar daca nu ai integrat bine s-ul asta e. nu toti ce facem ne iese perfect
deasta suntem oameni sa reparam tot ce gresit . , like si bafta in tot ce faci
.

logo-ul de mai sus in place chiar daca nu ai integrat bine s-ul asta e. nu toti ce facem ne iese perfect

- shaven and Freezmy like this
Postat 16 January 2013 - 10:18 PM

La avatare esti "best" ce sa zic
.
In schimb la logo-uri incepe si ia creionul in mana si incepe compozitia pe foaie, sunt prea inspirate majoriatea logo-urilor dar si a layout-urilor. Mai da drumul la imaginatie, intradevar la inceput mai tinzi sa mai imprumuti una alta dar odata ce ai luat creionul in mana ai sa vezi ca iti vin de la sine ideile.
Keep Working@

In schimb la logo-uri incepe si ia creionul in mana si incepe compozitia pe foaie, sunt prea inspirate majoriatea logo-urilor dar si a layout-urilor. Mai da drumul la imaginatie, intradevar la inceput mai tinzi sa mai imprumuti una alta dar odata ce ai luat creionul in mana ai sa vezi ca iti vin de la sine ideile.
Keep Working@
- shaven likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi