Salt la continut

Fotografie

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• Topic inchis Acest topic e inchis
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 membri au votat)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. NU (8 voturi [100.00%] - Vede)

Procentaj din vot: 100.00%

Voteaza

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
  • Country: Country Flag

Bafta! Sa ne duci si pe noi o tura dupa ce l iei! :)

Pss.Xia

Pss.Xia

Member

• Membru
  • 11 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 01-December 13

Dupa cum bine stiti, azi am fost victima unui "atac cibernetic" ...Care a dus la : Spargerea contului de mess--> aflarea nick`ului si parolei de pe cs--> pika+ban la un sv full ...

Sugestii: 1- Sa nu accesati nici un link care are legatura cu yahoo si e postat aici, pe forum .

2- Sa nu va dati nick`ul si pass nimanui si favorabil ca de-acum inainte cand dati nick si pass pe mess pentru admin sa tot sterge-ti conversatia

3- Aveti grija cu ce player va luati "la harta" ca nu se stie peste cine dati ...Din cate am inteles de la ... [nu pot sa dau nume] unul dintre playerii la care i-am dat exterminate pentru limbaj a fost vinovatul pentru ce sa intamplat azi...

De aici a inceput tot pentru cei ce nu stiu : http://forum.cs16.ro...-admini-cu-cod/

Daca cineva se are cu, chestiile de gen, uitati urmatoarele link`uri pe care am apucat sa le salvez si sunt 90% sigura ca unul dintre ele e vinovat pentru faza de azi:

1:-                  http://us-mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=e70m5an27j69j

2:- http://messenger.yahoo.com/

3:- http://us-mg6.mail.y...d=fr7rbnn27scel

4:- http://us-mg6.mail.y...rbnn27scel#mail

SA NU DA-TI CLICK SUB NICI O FORMA PE NICI UNUL DINTRE ASTEA 4 DECAT DACA PUTETI SA AFLATI CINE SI CUM A FACUT ASTA !

DACA ACC UNUL DINTRE CELE 4 LINK`URI O FACE-TI PE PROPIA RASPUNDERE ! 

Cu pareri de rau spun ca am fost proasta sa dau click pe acel link tampit care a dus la dezastrul de azi...Imi cer mii de scuze si va rog din suflet sa ma crede-ti ca nu am fost eu vinovata pentru ceea ce sa intamplat..."Am crezut ca a coborat Iadul pe Pamant" ...Chiar nu stiam ce sa mai fac....De-aia i-am sii cerut Detinatorului Master sa-mi scoata accesul de urgenta pentru a nu fii mai grav...[Din cate am inteles[again] din cauza acelui link si dezastrului , sectiunea Best risca sa dispara din comunitatea CS16 ...Ceea ce nu era in intentiile mele si nici ceea ce sa intamplat]

Pe bune, chiar nu inteleg ce se intampla..Au trecut 2 saptamani aproape in care era asa de liniste, nu tu reclamatii la adresa mea, nu "ban`uri aiurea" ...si acum a venit asta...Incep sa cred ca exista Destin ! 

Imi pare rau ca am pierdut conturile de: Yahoo, Cs16 si vreau sa va cer sa baga-ti la Ignore contul : [email protected] , si la fel daca se poate sa da-ti report la contul Xia.Alecsia de pe forum pentru ca nu imi mai apartine .

Asta e pentru Detinatori [DOAR PENTRU EI] : Imi cer scuze pentru ceea ce sa intamplat si va rog din suflet sa ma crede-ti ca nu am vrut sa se intample asa ceva si da, mi se pare normal sa reactionati asa avand in vedere faptul ca voi baga-ti bani grei in acest sv. si va rupe-ti in 2 sa fie "Full" atat Ziua cat si Noaptea...Va inteleg indignarea si supararea dar atat va cer personal...Va rog frumos sa ma iertati ! ...Tot ceea ce sa intamplat azi a fost greseala mea...De ce? Am dat click pe nenorocitul ala de link care a dus la aceasta intamplare nefericita [alt cuvant nu am gasit dar "Nefericita" e putin spus]

Asta e pentru Admini : Din cate mi-a spus Bulanzor, am dat ban la tot sv. + pika , fara voia mea...Multi dintre voi aveti Steam sau mai stiu eu ce pe care dintr-o prostie le-as fii putut distruge si de care eram responsabila deoarece "a fost din mana mea" , Nu? :( ...

Banuiesc ca nu faza cu ban va deranjat cel mai tare...Care a fost victima comenzii "amx_pika" e cel mai "victima" fiindca probabil ati avut ceva "Cfg`uri" sau mai stiu eu ce prin el pe care le-am afectat probabil...Imi pare nespus de rau pentru "toate victimele" acestui Dobitoc care a avut tupeul sa faca ceea ce a facut azi...

Pe scurt...Imi cer iertare tuturor care au fost "victime" intamplarilor de astazi dar in primul rand Detinatorilor fiindca inteleg cum e sa muncesti 1 luna pentru niste bani de nimic din care reusiti sa va platiti facturile, cheltuielile de zii cu zii [Copii care au] si sa mai bagi bani si intr-un joc...

P.S: Daca eu sunt vinovata in totalitate vizavi a ceea ce sa intamplat astazi sunt disponibila sa platesc 1 luna host-ul ..Chiar 2 daca e nevoie, dar stiu sigur si pot sa ma Jur in fata lui Dumnezeu ca eu nici macar prin gand nu am vrut sa se intample asta...

P.S: Va rog sa nu ma judecati pentru ceea ce am facut in trecut ci pentru ceea ce sa intamplat azi....

Va multumesc ! By Alexia Dragos :) 

Pentru cei care isi doresc sa mai tina legatura cu mine pm si va dau noul id :)

Aceasta postare a fost editata de Pss.Xia: 01 December 2013 - 10:10 PM

• Onutza likes this

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Pacat ca ai avut tu de suferit :(

E bine xa s a rezolvat pana la urma...
  • Pss.Xia likes this

musicON

musicON

Advanced Member

• Membru
  • 171 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 25-April 13

eu unul te cred alexia...acum din punctul meu de vedere e treaba detinatorilor....ei hotarasc ce si cum

• Pss.Xia likes this

Onutza

Onutza

Addicted Member

• Membru
  • 244 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 05-April 13

Se rezolva pana la  urma, relax  ;)  Macar ai invatat si tu sa nu mai dai click pe orice link :))  

• Pss.Xia likes this

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13

Eu l-am dat afara prima data de pe CS cu timeout,dar nu mergea deloc sa dau ban dupaia,scriam amx_addban [nume] [ip] [timp] [motiv] si nu mergea sa dau banul,nu stiu ce mama naibii a avut,apoi a intrat cu cl_untimeout 1 si m-a zburat si pe mine dar nu stiu cum

Aceasta postare a fost editata de Uzzi ARB: 02 December 2013 - 04:56 PM

• Pss.Xia likes this

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Uzzi nu te pui cu astia ca iti fura si bani din buzunar ,dapai de pe calculator =)) Asta e am mai vazut si alte chesti de astea ca ia intrat la una in pc si aia avea poze deochiate si i lea postat pe facebook si sa facut Fata de tot kkt. Se poate intamplat oricui,Asa ca mare grija pe ce apasati de acuma inainte ca dulai astia is mereu la panda pentru orice. Cat despre Alexia poate o iarta Detinatorii,acuma nustiu ce se va intampla. 

• Pss.Xia likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Omul m-a cautat pe mine pe mess, si probabil o sa mai incerce si cu alti admini, asa ca direct ignore!!!

BulaNzOoR

BulaNzOoR

Gold Member

• Membru
  • 649 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 15-February 13

eu te cred chiar vorbeam cu tn pe mess in accelasi timp ce iti spargea ala contu de mess

WiPXP

WiPXP

Addicted Member

• Membru
  • 267 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 26-May 13

eu nu am fost de fata . ca pc e shut down momentan . . . . dar am mai intalnit chestia asta .. deci nu ai nici o vina . . :) 

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Spor la invatat ! Iti inchizi singur topicul? ..ca nu isi mai are rostul...am priceput idee, s-a notat... sa revii sofer sau deloc ! :)))

Bafta la examen!

Pss.Xia

Pss.Xia

Member

• Membru
  • 11 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 01-December 13

O sa devina sofer :) Ca se lauda cu masina si o sa vina pe la Baia Mare sa iesim la un suc :D :">

L-ai PROMIS ! :D

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 Postari:
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

am promis :* si o sa ma tin de cuvant :*

L@W am masina dar eram in ore:)) acum am terminat orele si trebuie sa pun mana pe nenorocita aia de carte :(

nap

nap

Gamer Member

• Membru
  • 962 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 26-June 11

mda :-? .... voiam si eu sa dau click pe link'urile alea =))) .... bne k n-am facut'o 

• WOLVERINA likes this

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

Eu unu te cred !! in fine bine ca sa terminat asa se putea si mai rau !! :-| bine ca nu am vazut si eu link-urile alea ca dadeam si eu =)) eram curios ce admin mai pleca din comunitatea noastra :D

Pss.Xia

Pss.Xia

Member

• Membru
  • 11 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 01-December 13

Exact acelasi lucru l-am facut si eu ... Vroiam sa vad ce admin are cod acuma :-j

• kydduTz likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

CURIOZITATEA A OMORAT PISICA!!! - aviz amatorilor! =))

• nap likes this

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

=)))) pai na ca li sa urcat la cap la cativa dintre ADMINI au cam inceput sa foloseasca HACKURI !!! 

Pss.Xia

Pss.Xia

Member

• Membru
  • 11 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 01-December 13

Nu era cu, gandul de a face rau :-j ...Pur si simplu vroiam sa mai scap aceasta comunitate de toti "neobrazatii" care au inceput sa foloseasca ei insisi coduri si nu sa baneze codatii :-j

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Eu am apasat pe alea ce le'a pus alexia ,si dupa am citit ce a scris mai jos ,dar eram pe alt ID si am schimbat parola repede :))

• WOLVERINA likes this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi