[CS16] Sugestie
Started By
AMNESiA
, Jun 15 2011 04:02 PM
Postat 15 June 2011 - 04:02 PM

Ce vreau sa va zic nu e chiar o intrebare si o sugestie / propunere. Mie nu-mi plac rankurile pe care le avem...Si ma gandeam sa fac altele cu echipa Design. Ce ziceti?
Daca se accepta rog pe cineva sa lasa aici mesaj cu toate rankurile.. ( utilizator . moderator..etc...)
Astept pareri!
Daca se accepta rog pe cineva sa lasa aici mesaj cu toate rankurile.. ( utilizator . moderator..etc...)
Astept pareri!
Postat 15 June 2011 - 05:51 PM

Veteran fa-l cu portocaliu, apoi fa unu si Baby, in loc de veteran scrie Baby, si astea Veteran, baby sa le punem in loc de celelalte ranguri la cei care nu fac parte din staff ! Cum e la mine in loc de Gamer member sa fie Cs16 veteran...sau Platinium Member, Cs16 Cheater, cs16 Silver ar arata foarte bine dar daca ai putea sa faci ca rangurile sa se miste sa faca ceva.... Cs16 utilizator sa Veteran la mine.... daca intelegeti ce zic, nu ma prea pricep photoshop.
RespecT !
RespecT !
Aceasta postare a fost editata de JuDeCaToRuL: 15 June 2011 - 05:54 PM
Postat 15 June 2011 - 05:52 PM

contra..arata mai bn cum sunt
Noi doar am vrut sa va ajutam

Judecator. Gradul de Veteran se va acorda userilor care sunt inregistrati din anul in care e facuta comunitatea. Iar celor mai noi Le va ramane gradul De Utilizator.
P.S: Cu portocaliu am facut Admin

Postat 15 June 2011 - 06:03 PM

N
Judecator. Gradul de Veteran se va acorda userilor care sunt inregistrati din anul in care e facuta comunitatea. Iar celor mai noi Le va ramane gradul De Utilizator.
P.S: Cu portocaliu am facut Admin
Da iar cei care nu sunt inscrisi de anul trecut, vor avea Platinium Member sa zicem, Te rog fa Cum ala veteran, fa si Baby si Platinium Member, si fale intr-un fel sa clipeasca, sa fie ceva mai special.
RespecT !
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi