[CS16] ZeroPing: 24 sloturi - 300 fps
Started By
EduArT
, Oct 28 2012 06:58 AM
Postat 28 October 2012 - 06:58 AM

POPULAR
In sfarsit am onoarea sa anunt ca avem un nou pachet de la zeroping, acest pachet este special configurat de mine pentru comunitatea noastra.
Aparent acesta consta in 24 sloturi - 300 FPS, fata de vechiul pachet (22 sloturi 150fps).
Acest pachet v-a putea fi comandat pe la sfarsitul saptamanii, clientii care deja au 22 sloturi 150 FPS, serverele se vor muta pe noua configurare, NU este necesar sa renuntati la server si sa achizitionati altul.
Acuma nu stiu exact daca acest lucru se poate face saptamana asta sau cand vine data scadenta.
Saptamana asta rezolvam si cu scriptul de suport ticket, comanda, facturi samd.
Ce parere aveti? A meritat efortul/asteptarea?
Aparent acesta consta in 24 sloturi - 300 FPS, fata de vechiul pachet (22 sloturi 150fps).
Acest pachet v-a putea fi comandat pe la sfarsitul saptamanii, clientii care deja au 22 sloturi 150 FPS, serverele se vor muta pe noua configurare, NU este necesar sa renuntati la server si sa achizitionati altul.
Acuma nu stiu exact daca acest lucru se poate face saptamana asta sau cand vine data scadenta.
Saptamana asta rezolvam si cu scriptul de suport ticket, comanda, facturi samd.
Ce parere aveti? A meritat efortul/asteptarea?
- Verdeee, th@lesT, Asus. and 45 others like this
Postat 05 February 2013 - 05:10 PM

inainte aveam putin lag, aveam si redirectele, acum cu 16 redirecte on si pe cs nu am lag good work....
stiam eu ca s-a intamplat atunci aproape de craciun ceva de mrg mai bine, m-am gandit ca este cadou de craciu pt toti
stiam eu ca s-a intamplat atunci aproape de craciun ceva de mrg mai bine, m-am gandit ca este cadou de craciu pt toti

Aceasta postare a fost editata de MaEsTrOoriginal: 05 February 2013 - 05:12 PM
Postat 05 February 2013 - 06:28 PM

Si la mine pe server e un plugin de la care pica , mai ales cand e full .... inca nu l-am depistat dar o sa imi fac timp intr-o noapte sa vad .
cauta in cstrike/addons/amxmodx/logs fisierul - de ex: error_20130505 [2013 anul - 05 luna 05 - ziua] (adica data de astazi, sau atunci'a cand iti pica serverul) si ar' treb'ui sa arate ca-m asa cand il deschizi, depinde de ora si data cand ti-a cazut, vezi tu. si cauti linia - de ex:
L 01/31/2013 - 13:39:56: [AMXX] Plugin file open error (plugin "destroy.amxx")in cazul tau erroarea de la pluginul care ti'a cauzat probleme.
Aceasta postare a fost editata de yLLuSioN: 05 February 2013 - 06:29 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi