Jump to content

Photo

[CS16] Windows 8 pentru PC

- - - - -

• Please log in to reply
70 replies to this topic

AnTiPaTiQue

AnTiPaTiQue

New Member

• Membru
  • 5 posts
  • 1 topics
  • Joined 11-November 12
  • Country: Country Flag

Pana nu veniti cu dovezi clare ca windows 8 e bun / nu e bun , toate posturile sunt considerate pareri proprii. http://www.hit.ro/so...ul-OS-Microsoft
http://www.chip.ro/b...na-cu-windows-8
dupa cum ai observat, pe internet circula mai multe zvonuri cu + -uri pentru windows 8 .

Automat sunt pareri si testari proprii , nu imi asum responsabilitatea ca ceea ce am testat noi e in mod egal pentru toti .A fost testat pe masini construite dupa bunul nostru plac si in conditii diverse de ce ar putea intalni un normal Home user . Cat despre situri e cu +- dupa cum spuneai . In primu post am specificat ca * Ramane la alegerea fiecarui de a testa Windows 8* . Multumesc inca odata pentru head-upul de pe situri . :)

abcd.

abcd.

Fost Moderator

• Retired
  • 2088 posts
  • 230 topics
  • Joined 05-March 12
lam incercat si eu dar nu cam prea ma descurd cu el...este un pic complicat..dar pe win 8 nu merg jocurile...nush de ce...dar in rest este bun...

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12

Aici http://www.microsoft...e.Windows_8_Pro ai 2 versiuni : una care o descarci la tine in pc si se face update la pretul de 39.99 Dolari si una la 69.99 Dolari care iti trimite Packul acasa nou nout;))
Din cate am inteles vrei sa iei prima versiune si din cate am inteles eu merge nu conteaza daca tu nu ai licenta originala doar sa il ai activat cu un activator ceva.

Multumesc Bugs. Am sa il incerc si eu :)

UFC @16

UFC @16

Gold Member

• Membru
  • 659 posts
  • 65 topics
  • Joined 03-November 12

lam incercat si eu dar nu cam prea ma descurd cu el...este un pic complicat..dar pe win 8 nu merg jocurile...nush de ce...dar in rest este bun...

Ce tot spui ma...
Merg jocurile .inca foarte bine..
Am 3 lunii de cind am Windows 8 in PC si nu am probleme cu el..!

KilleR

KilleR

Fost Moderator

• Retired
  • 963 posts
  • 46 topics
  • Joined 07-February 11
Multumim pt windows 8 lam instalat si merge perfect :)

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Unele jocuri nu au în cerințe Windows 8...dar merg chiar și asa?

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Unele jocuri nu au în cerințe Windows 8...dar merg chiar și asa?

Da merg ! Nu am intalnit nici un joc care sa nu imi mearga pe W8

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10
iti trebuie monitor cu touch screen pentru windows 8 :-jpentru asta a fost creeat windows 8 ... experienta touch screen etc ... defapt asta e recomandat

Edited by inFe, 26 November 2012 - 04:08 PM.

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

iti trebuie monitor cu touch screen pentru windows 8 :-jpentru asta a fost creeat windows 8 ... experienta touch screen etc ... defapt asta e recomandat

Merge si fara touchscreen foarte bine, este la fel ca sa zic asa si pentru gaming este mai recomandat mouse+tastatura nu cred eu ca tu poti juca cs cu touchscreen.

In caz de ai vreo problema cu jocurile dai troubleshot compatibility si o sa iti gaseasca pentru ce windows e facut jocul si o serie de optiuni care sa le seteze automat windowsul ca in timp ce folosesti aplicatia respectiva sa mearga ca pe windows-ul pentru care sa facut.

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
In mare parte e la fel cu win 7...doar ca e un update.
Din cate am inteles ..e folosit mai mult pe tablete si /sau lapteop-uri..insa nu am auzit ca nu ar rula si pe pc..
Acum fiecare dupa gusturi si ce credere..Mie unul mi se pare interesant. Am sa-l incerc :)

Dankee

Dankee

Fost Moderator

• Retired
  • 1264 posts
  • 136 topics
  • Joined 06-April 12

Cativa prieteni au avut acest OS "windows 8" si au zis ca e o panarama... dupa o sapt au renuntat la el! si asemenea lui Miorlau au zis ca e bun pe Laptop si nicidecum pe PC.

@ sincer eu sunt adeptul xp si nu imi place nici SEVEN :-j dar aici fiecare cu gusturile sale. Sincer am vazut si la IlikeIt pe ProTv si nu-mi place interfata de la 8 ;)

Interfata e PFF total . Am incarcat pe Laptop si pe un computer cu 12GB Ram si toate resursele perfecte si merge distrus tare x_x Pe laptop e bun doar pentru studenti (parerea mea) dar in rest nu te ajuta la nimic..
Cele mai bune sunt Win 7 & XP-ul .

Dj^LoKo

Dj^LoKo

Power Member

• Membru
  • 107 posts
  • 16 topics
  • Joined 15-November 12
Win 8 este Instabil momentan ... o sa il incerc prin aprilie 2013 poate atunci scapa de Bug`urile care le are ( am inteles de la cativa prieteni ca este bug`uit grav win 8 )

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

Interfata e PFF total . Am incarcat pe Laptop si pe un computer cu 12GB Ram si toate resursele perfecte si merge distrus tare x_x Pe laptop e bun doar pentru studenti (parerea mea) dar in rest nu te ajuta la nimic..
Cele mai bune sunt Win 7 & XP-ul .

Mda.. nu stiu ce aveti de majoritatea nu stiti sa il instalati:| frate eu am 4GB RAM si imi merge perfect no lag, no bugs.

Win 8 este Instabil momentan ... o sa il incerc prin aprilie 2013 poate atunci scapa de Bug`urile care le are ( am inteles de la cativa prieteni ca este bug`uit grav win 8 )

Try varianta pro si nu o sa mai ai bug-uri eu folosesc aceasta varianta si nu am nici o problema.

kira-xFrageR

kira-xFrageR

Ultras Member

• Membru
  • 556 posts
  • 53 topics
  • Joined 20-June 12
Am avut jumatate de ora w8 pe pc. E cel mai de k.kt. Nu poti trimite/primii / Salvezi..

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Am avut jumatate de ora w8 pe pc. E cel mai de k.kt. Nu poti trimite/primii / Salvezi..

Ce nu poti trimite si salva ?? Fratilor daca nu sunteti in stare sa folositi un sistem de operare...sau nici macar sa il instalati nu mai veniti aici cu argumente nefondate ca e praf sau mai stiu eu ce !
Ce bug-uri are ?? Il folosesc de cand a aparut, pe un PC cu 2GB RAM si procesor Dual-Core si nu-mi schiteaza nici o problema...imi merge ca uns !

Am spus-o si ma repet...userii care nu stiu sa foloseasca un Sistem de Operare...il rog sa nu posteze aici orice porcarie si sa ramana la XP-ul sau !
Daca chiar veniti cu argumente, aduceti si dovezi !!!

Edited by Hunt3r78, 06 December 2012 - 01:10 PM.

Kosovoy

Kosovoy

Fost Designer

• Retired
  • 604 posts
  • 139 topics
  • Joined 24-November 12

Aici http://www.microsoft...e.Windows_8_Pro ai 2 versiuni : una care o descarci la tine in pc si se face update la pretul de 39.99 Dolari si una la 69.99 Dolari care iti trimite Packul acasa nou nout;))
Din cate am inteles vrei sa iei prima versiune si din cate am inteles eu merge nu conteaza daca tu nu ai licenta originala doar sa il ai activat cu un activator ceva.

Thx:d

Thx
  • sEwEN ! likes this

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Daca nu ai resurse cate de cat acceptabile degeaba iti iei W8...ca iti mananca din resurse doar ruland.....apai sa joci ceva , sa asculti muzica , mess, forum etc.

Totusi sunt sigur ca e bun atat pe tableta etc. cat si pe pc :)

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

Daca nu ai resurse cate de cat acceptabile degeaba iti iei W8...ca iti mananca din resurse doar ruland.....apai sa joci ceva , sa asculti muzica , mess, forum etc.

Totusi sunt sigur ca e bun atat pe tableta etc. cat si pe pc :)

Sa inteleg ca tu te-ai pus pe +1 asa degeaba fara sa ai treaba cu subiectul? Nu vezi ca este postat in majoritatea posturile ca merge pe cerinte mici si perfect? Iti merge si pe un pc de prin 2006 cred:|, 1 GB ram si procesor single core de 1 GHz asta e mult?

ionutcosty

ionutcosty

New Member

• Membru
  • 9 posts
  • 0 topics
  • Joined 10-February 13
Canisa premium este fosta canisa solidona, care a dat zeci, poate sute de tepe ..Multe au fost scrise si pe acest forum.cs16.ro, daca vei avea rabdare sa cauti. Firmele de genul asta iau zeci de pui , nu conteaza cati mor, pretul este modic de cateva zeci de euro, apoi ii vand in romania la preturi foarte mari. Evitati canisa premium!!

canisa premium = tepari.. interesati doar de profit

TDRLovee

TDRLovee

Banned

• Banned
  • 485 posts
  • 92 topics
  • Joined 16-January 13
bv miorlau

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users