Salt la continut

Fotografie

[CS16] Windows 8 pentru PC

- - - - -

• Please log in to reply
70 replies to this topic

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag
Dupa functiile pe care le are windows 8 este mai mult pentru tableta , laptop, etc . Pe pc la incercat cineva? Foloseste cineva windows 8?

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Da eu folosesc Windows 8 si sunt foarte multumit de el ! Resursele consumate sunt egale cu cele care le consuma si windows 7 si sincer mi se pare mult mai stabil si mult mai rapid in deschiderea aplicatiilor/stingerea si aprinderea PC-ului ! Interfata poate fi stresanta la inceput pana te obisnuiesti cu trecerea de la W7 la W8, mie sincer mi se pare mult mai accesibila si placuta. Din partea mea un mare plus pentru acest Windows !

utzu

Dupa functiile pe care le are windows 8 este mai mult pentru tableta , laptop, etc . Pe pc la incercat cineva? Foloseste cineva windows 8?

Da eu folosesc Windows 8 si sunt foarte multumit de el ! Resursele consumate sunt egale cu cele care le consuma si windows 7 si sincer mi se pare mult mai stabil si mult mai rapid in deschiderea aplicatiilor/stingerea si aprinderea PC-ului ! Interfata poate fi stresanta la inceput pana te obisnuiesti cu trecerea de la W7 la W8, mie sincer mi se pare mult mai accesibila si placuta. Din partea mea un mare plus pentru acest Windows !

Cativa prieteni au avut acest OS "windows 8" si au zis ca e o panarama... dupa o sapt au renuntat la el! si asemenea lui Miorlau au zis ca e bun pe Laptop si nicidecum pe PC.

@ sincer eu sunt adeptul xp si nu imi place nici SEVEN :-j dar aici fiecare cu gusturile sale. Sincer am vazut si la IlikeIt pe ProTv si nu-mi place interfata de la 8 ;)

Luciann1009

Lam incercat si eu win8 pe pc cand era BETA tre sa vad sa il incerc si pe laptop acuma dar daca consuma resurse ca win7 inseamna ca nu o sa mil bag ca o sa am lag la cs ca si cu 7 am

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Cativa prieteni au avut acest OS "windows 8" si au zis ca e o panarama... dupa o sapt au renuntat la el! si asemenea lui Miorlau au zis ca e bun pe Laptop si nicidecum pe PC.

@ sincer eu sunt adeptul xp si nu imi place nici SEVEN :-j dar aici fiecare cu gusturile sale. Sincer am vazut si la IlikeIt pe ProTv si nu-mi place interfata de la 8 ;)

Intradevar fiecare are parerea lui. Dar nu pot sa inteleg de ce unii il numesc panarama cand el se misca mai bine ? Pentru interfata ? Poi interfata o poti schimba si gata...din acel METRO START iti poti schimba intr-un meniu normal de start ca la XP/Vista/7 !
Cat despre XP sincer el va ajunge ca W95/W98 ! Deja site-ul Microsoft a scos functia de asistenta pentru XP , asta inseamna ca si Microsoft vrea sa-l dea uitarii. Eu am renuntat la el de cand aaruse Vista dupa care am trecut imediat la W7 ! Mie imi plac noutatile si performanta.Nu stagnez pe un Windows vechi de nu stiu cati ani cu o performanta mai slaba decat predecesorii sai !

ConSecinte

ConSecinte

Addicted Member

• Membru
  • 275 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 25-October 12
Windows Me ( Millenium edition) rulz :D

Usor cu off-topicul ! Este vorba de W8 nu Windows-ul tau ! Avertisment verbal

Aceasta postare a fost editata de Hunt3r78: 27 October 2012 - 11:13 AM

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 Postari:
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
hmm :-? as vrea si eu sa vad niste screenuri cu win-ul 8 ca n-am vazut. deloc si sa stiu care sunt cerintele minime. :D

@ oricum din auzite mi-i se pare un win mai detasat sa spun de celelalte si cum am auzit ar fi mai bun pe laptop si tableta dar as vrea sa-l vad
  • CaineGFX likes this

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Uite aici cateva screenshot-uri !

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Daca doriti un loc exact prin PC unde sa fac screenshot...doar spuneti :) !

AgacH3

AgacH3

Fost Moderator

• Retired
  • 847 Postari:
  • 127 topics
  • Joined 24-September 11
Sa lansat varianta enterprise , se poate descarca legal de pe site la ei ,
Windowsu dupa ce il instalati este valabil pt 90 zile
Dupa mine e mult mai bun ca windows 7 , mai rapid , o interfata mai simpla , frumoasa.
Eu il folosesc si nu am probleme nici cu aplicatiile nici cu erorile etc

Aceasta postare a fost editata de AgacHe: 28 October 2012 - 09:21 PM

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 Postari:
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
@ scuze de reply : spuneti-mi si mie cerintele minime pentru win8 si pentru win7
  • CaineGFX likes this

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Cerintele sunt la fel si pentru W7 si pentru W8 :

* Procesor de 1 GHz sau mai rapid pe 32 biți (x86) sau pe 64 biți (x64)

* 1 Gigaoctet (GO) RAM (pe 32 de biți) sau de 2 GO (pe 64 de biți)

* Spațiu disponibil pe hard disk de 16 GO (pe 32 de biți) sau de 20 GO (pe 64 de biți)

* Dispozitiv grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau mai recent

1 Gigaoctet = 1 Gigabyte (1 GO = 1 GB)
  • caNCeL likes this

caNCeL

caNCeL

Owner Iasi

• Banned
  • 104 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 23-October 12
din screeshoturile alea arata superb, Si eu la.s incerca, Daca is alea cerintele o sa mearga super ... MsY pt printuri si cerinte ai un LIKe :D
  • Hunter likes this

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3341 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
Am incercat si eu ceva dar mergea extrem de greu.

2.20 GHz
2 g rami
1 g video

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 Postari:
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
dati va rog un link de unde sal descarc...

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3341 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
http://postimage.org...t43isl07b/full/ < here

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3341 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
http://postimage.org...gfp15walv/full/

Pana in momentul de fata merge super, recomand.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Miorlau nu vad eu bine sau tu nu l-ai activat ?

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 Postari:
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11
Merge perfect nu am nici o problema,doar ca unele drivere nu sunt facute unele pentru .. de ex: bluetooth atheros nici un fel de bluetooth de la atheros nu merge pe 8.. dar na o sa le faca un updata..
@Miorlau dami buzz pe net sa iti cum sa activezi windows ca nu il ai activat..

Se7en

Se7en

Ultras Member

• Membru
  • 573 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-March 11
salutare! de cateva zile ma tot uit pe torrente la un activator de windows 8....si inca sunt unii care nu au reusit sa il activeze....intrebarea mea este urmatoarea : Am vazut ca pe siteul de la microsoft este oferta la 59 euro http://www.microsoft...dows_8_Pro��dar este o varianta de update dupa cum vad eu...asta inseamna ca trebuie sa am licenta de windows 7 cumparata sau pot da update la windows 8 direct de la ei dupa ce platesc !? pe scurt am windows 7 fara licenta originala .pot da update la 8 daca o cumpar de la ei ?

Aceasta postare a fost editata de Se7en: 03 November 2012 - 02:20 AM

• strainul likes this

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 Postari:
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11
Aici http://www.microsoft...e.Windows_8_Pro ai 2 versiuni : una care o descarci la tine in pc si se face update la pretul de 39.99 Dolari si una la 69.99 Dolari care iti trimite Packul acasa nou nout;))
Din cate am inteles vrei sa iei prima versiune si din cate am inteles eu merge nu conteaza daca tu nu ai licenta originala doar sa il ai activat cu un activator ceva.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi