Jump to content

- Advertisement -

Probleme IT

- Titlul topicului trebuie sa fie de forma [CS16-IT] Problema  (ex: [CS16-IT] Problema placa video)
- Veti primi ajutor la problemele voastre doar daca veti oferi suficiente informatii in ceea ce priveste problema voastra.
- Print screen-ul este obligatoriu pentru erorile de sistem/software sau hardware.
- Reveniti cat de des se poate la topicul vostru - e posibil sa cerem lamuriri/informatii despre problema intalnita.
- NU POSTATI daca nu oferiti solutii concrete. Posturi de genul "instaleaza softul asta ca eu asa am facut si mi-a gasit driverele" sau "aceeasi probleme am avut si eu dar acum merge" vor fi pedepsite cu warn.
- Deschideti un topic nou pentru problema voastra si nu postati in cadrul topicului altui user sau veti primi warn.
- Nu postati link-uri de torrente sau alt filesharer daca nu detineti drept de autor asupra acelor programe sau veti primi warn.
- Orice membru al acestei comunitati poate posta in cadrul acestei sectiuni.
- Orice topic, care nu mai prezinta un interes pentru autor se va inchide:

∙ daca nu s-a mai postat de cel putin 2 saptamani topicul se inchide automat.

∙ daca nu s-a mai postat de 1 saptamana sau mai putin autorul va fi atentionat prin pm si nu in topic.

∙ in cazul in care acesta nu raspunde in 24 de ore la pm topicul este inchis.

- Daca va rezolvati singur problema explicati cum ati facut, astfel cei care au nevoie de ajutor pe viitor nu vor mai deschide un topic nou.

Acest regulament va fi supus modificarilor ulterioare. Asigurati-va ca-l verificati din cand in pentru a fi la curent cu schimbarile.

Model de postare:

Problema intampinata:
Descrierea acesteia:
Imagini:
Alte precizari:

Topic Started By Stats Last Post Info

• Please log in to post a topic