[CS16] Call of Duty 3
Started By
Guest_TreK_*
, Apr 16 2012 12:57 PM
Horror Game Action Puzzle FPS Platform Game Obstacles
Posted 21 May 2013 - 09:33 PM

Printre cele mai reusite jocuri ale anului 2012 , si totodata un joc de pe urma caruia cei de la Ubisoft au avut incasari considerabile . Jocul are un gameplay reusit , cerinte ok si totodata cu partea tehnica stand bine . In anumite privinte l-as asemana cu Left for dead .
Posted 21 May 2013 - 09:38 PM

Seamana ca si gameplay cu Left 4 Dead , adica unul reusit . In acest moment vad ca se comercializeaza pe platforma STEAM - Valve Corporation cat si in America de Nord , acolo unde a avut loc si lansarea jocului . Am insistat la acest aspect deoarece deocamdata jocul nu are o versiune "crack" , si poate fi achizitionat doar prin STEAM in tara noastra . Cei care sunt interesati , aveti mai multe informatii aici .
Posted 21 May 2013 - 09:40 PM

Echipa Ubisoft au fost si vor ramane mereu printre primii "game makeri" la nivel global .
Este un joc foarte reusit . In cel mai scurt timp va prinde "lipici" la public ...
Opinia mea este ca jocul care le va declasa pe toate ( Metin2 , Wow , LoL , HON ) va fi creeat de Ubisoft .
Este un joc foarte reusit . In cel mai scurt timp va prinde "lipici" la public ...
Opinia mea este ca jocul care le va declasa pe toate ( Metin2 , Wow , LoL , HON ) va fi creeat de Ubisoft .
Posted 21 May 2013 - 09:43 PM

Baieti im puteti
da si mie un link de unde pot descarca jocu asta ... dar pentru pc .. ca ce gaseam eu pe google nu era bun de nimic..
11 sau 10 sau 13 pc daca se poate !! Thx
Acest joc este dispobinil doar pentru Play Station 3 momentan , eventual daca vrei sa il joci asa "badly" pe PC , i-ati un emulgator , ca sa poti juca jocuri PS3 pe PC , chiar daca te asigur ca o sa fi dezamagit de rezultate .
@ON : Jocul mi se pare slabut avand in vedere celelate versiuni , nu este o diferenta mare intre versiuni , spus cu alte cuvinte : evolutia jocului este una slaba . Lasand la o parte acest aspect , este un joc placut , mai ales jucat pe PS3 cu un amic !
Posted 22 May 2013 - 04:57 PM

Mda .. Cam tot ce face compania THQ e de calitate am multe jocuri pt PS3 de acolo dar si pt PSP ce sa zic , sa o tina tot asa . Am WWE 10' pe PS3 si vil recomand

Edited by bugmafia., 22 May 2013 - 04:57 PM.
Posted 24 May 2013 - 05:53 PM

Nume : Fuse
Producator : Insomniac Games
Distribuitor : Electronic Arts
Platforme : PlayStation3 / Xbox 360
Pagina oficiala : http://www.insomniac...mes/fuse/#/home
Trailer oficial :
Descriere : Actiunea are loc in viitorul apropiat si vizeaza o echipa de agenti cunoscuti sub numele de “Overstrike 9”, a caror misiune este oprirea maleficei corporatii Raven din a obtine o substanta extraterestra numita Fuse. Jocul poate fi jucat in co-op de 4 jucatori si o selectie de arme asemanatoare cu cele din Ratchet & Clank si seria Resistence. Fiecare caracter are propria arma imbunatatia cu Fuse care poate ajuta alti jucatori in lupta. Caracterele au o structura a abilitatilor care poate fi evoluata odata cu cresterea in nivel a jucatorului. Jocul include si un mod de “hoarda” similar cu cel din Gears of War.

Gen : Action
Release Date : 28 – 31 Mai 2013
Producator : Insomniac Games
Distribuitor : Electronic Arts
Platforme : PlayStation3 / Xbox 360
Pagina oficiala : http://www.insomniac...mes/fuse/#/home
Trailer oficial :
Descriere : Actiunea are loc in viitorul apropiat si vizeaza o echipa de agenti cunoscuti sub numele de “Overstrike 9”, a caror misiune este oprirea maleficei corporatii Raven din a obtine o substanta extraterestra numita Fuse. Jocul poate fi jucat in co-op de 4 jucatori si o selectie de arme asemanatoare cu cele din Ratchet & Clank si seria Resistence. Fiecare caracter are propria arma imbunatatia cu Fuse care poate ajuta alti jucatori in lupta. Caracterele au o structura a abilitatilor care poate fi evoluata odata cu cresterea in nivel a jucatorului. Jocul include si un mod de “hoarda” similar cu cel din Gears of War.

Gen : Action
Release Date : 28 – 31 Mai 2013
- Nasacryl likes this
Posted 24 May 2013 - 06:52 PM

Foarte reusit joc , seamana cu Ghost Recon , care este la fel de realizat . Echipa este in mod "traditional" formata dintr-un shielder , un atacant desavarsit , o minte sclipitoare si un lider inascut . Ca si gameplay si actiune , as zice ca se surclaseaza in jurul notei 8 .
- alexFTW likes this
Posted 24 May 2013 - 11:54 PM

Nush ce sa zik , Trailerul este frumos dar de obicei jocurile de genul asta te captiveaza 1 zi doua si apoi se tot repeta .
Nu sunt de acord cu tine , daca stai sa te gandesti , CS-ul e si mai banal . Mie chiar imi place jocul , as dori sa il am . Iti garantez ca sa te joci asta in 2 pe PSP nu e plictisitor deloc
Posted 30 May 2013 - 10:06 PM

Posted 01 June 2013 - 09:03 AM

Nume : Thomas Was Alone
Producator : Bossa Studios & Mike Bithell
Distribuitor : Mike Bithell
Platforme : Microsoft Windows / Max Os X / PlayStation3 / PlayStation Vita / Linux
Pagina oficiala : http://www.thomaswasalone.com/
Trailer oficial :
Descriere : Descriere : Actiunea din joc este plasata intr-un computer unde din cauza unui eveniment mai multe AI au iesit de sub control si au inceput sa capete personalitate. Fiecare entitate este reprezentata de o duga colorata. Fiecare dunga are propriile abilitati. Fiecare dunga se poate misca in stanga si dreapta si poate sari. Cand jucatorul poate folosi 2 sau mai multe dungi ele se pot schimba intre ele astfel controlandu-le una cate una. In joc exista un narator care descrie personalitatea fiecarei dungi pe parcursul acestuia. Scopul fiecarui nivel este conducerea fiecarei dugi in locul pe unde poate iesi doar ea astfel iesirile sa fie ocupate toate simultan.

Gen : Puzzle
Data lansarii : 24 iulie 2012(Microsoft Windows / Max Os X) / 23-24 aprilie 2013(PlayStation3 / PlayStation Vita) / 28 Mai 2013(Linux)
Producator : Bossa Studios & Mike Bithell
Distribuitor : Mike Bithell
Platforme : Microsoft Windows / Max Os X / PlayStation3 / PlayStation Vita / Linux
Pagina oficiala : http://www.thomaswasalone.com/
Trailer oficial :
Descriere : Descriere : Actiunea din joc este plasata intr-un computer unde din cauza unui eveniment mai multe AI au iesit de sub control si au inceput sa capete personalitate. Fiecare entitate este reprezentata de o duga colorata. Fiecare dunga are propriile abilitati. Fiecare dunga se poate misca in stanga si dreapta si poate sari. Cand jucatorul poate folosi 2 sau mai multe dungi ele se pot schimba intre ele astfel controlandu-le una cate una. In joc exista un narator care descrie personalitatea fiecarei dungi pe parcursul acestuia. Scopul fiecarui nivel este conducerea fiecarei dugi in locul pe unde poate iesi doar ea astfel iesirile sa fie ocupate toate simultan.

Gen : Puzzle
Data lansarii : 24 iulie 2012(Microsoft Windows / Max Os X) / 23-24 aprilie 2013(PlayStation3 / PlayStation Vita) / 28 Mai 2013(Linux)
Edited by StillAMG, 01 June 2013 - 09:04 AM.
Posted 01 June 2013 - 09:05 AM

Nume : Far Cry 3: Blood Dragon
Producator : Ubisoft
Distribuitor : Ubisoft
Platforme : Microsoft Windows / PlayStation 3 / Xbox 360
Pagina oficiala : http://fc3blooddragon.uk.ubi.com/
Trailer oficial :
Descriere : Actiunea jocului este plasata intr-o dystopie 2007. Jucatorul il controleaza pe Sergentul Rex Power Colt, un Cyber Commando Mark IV. Jocul este un fel de viziune a anilor ’80 asupra vitorului unde protagonistul trebuie sa ia fata, sa elimine inamicul si sa salveze lumea aici in joc antagonistul fiind Omega Force, o armata cibertronica. Jocul este o extensie a originalului care foloseste acelasi sistem si este optimizat pentru a oferi o expreienta mai buna. Sistemul de skilluri este inlocuit cu un altul pe nivele care deblocheaza automat beneficii. Craftingul nu este prezent si in aceasta versiune a jocului. Jocul include o multime de iteme ascunse care atunci cand sunt gasite deblocheaza recompense utile care ajuta jucatorul.

Gen : FPS
Data lansarii : 30 Aprilie – 1 Mai 2013
Producator : Ubisoft
Distribuitor : Ubisoft
Platforme : Microsoft Windows / PlayStation 3 / Xbox 360
Pagina oficiala : http://fc3blooddragon.uk.ubi.com/
Trailer oficial :
Descriere : Actiunea jocului este plasata intr-o dystopie 2007. Jucatorul il controleaza pe Sergentul Rex Power Colt, un Cyber Commando Mark IV. Jocul este un fel de viziune a anilor ’80 asupra vitorului unde protagonistul trebuie sa ia fata, sa elimine inamicul si sa salveze lumea aici in joc antagonistul fiind Omega Force, o armata cibertronica. Jocul este o extensie a originalului care foloseste acelasi sistem si este optimizat pentru a oferi o expreienta mai buna. Sistemul de skilluri este inlocuit cu un altul pe nivele care deblocheaza automat beneficii. Craftingul nu este prezent si in aceasta versiune a jocului. Jocul include o multime de iteme ascunse care atunci cand sunt gasite deblocheaza recompense utile care ajuta jucatorul.

Gen : FPS
Data lansarii : 30 Aprilie – 1 Mai 2013
Posted 01 June 2013 - 10:45 AM

Acest joc nu are nicio treaba cu adevratul Far Cry3 ,i-au pus numele doar pentru marketing.In fine,jocul e super,merita jucat

Posted 01 June 2013 - 11:06 AM

Posted 01 June 2013 - 11:46 AM

Tocmai ce l-am downloadat. Pot sa spun ca este un puzzle foarte reusit si merita jucat, iti trebuie strategie la nivelurile mai mari, chiar merita incercat.
Posted 08 June 2013 - 06:15 PM

Nume : Doritos Crash Course 2
Producator : Behaviour Interactive
Distribuitor : Microsoft Studios
Platforme : Xbox 360
Pagina oficiala : http://marketplace.x...15-d8025841124f
Trailer oficial :
Descriere : Doritos Crash Course 2 este un joc in care jucatorul trebuie sa termine un traseu cu obstacole. Jocul are 4 nivele : Amazon, Antarctica, Egipt si Insula Piratilor fiecare cu propriul stil de a arunca avatarul afara de pe traseu. Spre deosebire de primul joc, Dorotis Crash Course unde jucatorii deblocau nivelele doar jucandu-le in Dorotis Crash Course 2 jucatorii trebuie sa colecteze stele pentru a debloca nivelele dar pot cumpara cu ele si power-upsuri si sa-si schimbe infatisarea caracterelor. Monedele sun un alt tip de jetoane care pot fi cumparate de pe Microsoft Points si au acelasi scop ca si stelele.

Gen : Platform Game
Data lansarii : 8 Mai 2013
Producator : Behaviour Interactive
Platforme : Xbox 360
Pagina oficiala : http://marketplace.x...15-d8025841124f
Trailer oficial :
Descriere : Doritos Crash Course 2 este un joc in care jucatorul trebuie sa termine un traseu cu obstacole. Jocul are 4 nivele : Amazon, Antarctica, Egipt si Insula Piratilor fiecare cu propriul stil de a arunca avatarul afara de pe traseu. Spre deosebire de primul joc, Dorotis Crash Course unde jucatorii deblocau nivelele doar jucandu-le in Dorotis Crash Course 2 jucatorii trebuie sa colecteze stele pentru a debloca nivelele dar pot cumpara cu ele si power-upsuri si sa-si schimbe infatisarea caracterelor. Monedele sun un alt tip de jetoane care pot fi cumparate de pe Microsoft Points si au acelasi scop ca si stelele.

Gen : Platform Game
Data lansarii : 8 Mai 2013
- Mointounc and Shomobymn like this
Posted 08 June 2013 - 06:18 PM

Nume : State of Decay
Producator : Undead Labs
Platforme : Xbox 360 & Microsoft Windows
Pagina oficiala : http://undeadlabs.com/stateofdecay/
Trailer oficial :
Descriere : Spre deosebire de alte jocuri de aces gen, State of Decay se axeaza mai mult pe supravieturire, furt, evadare, comunitatile supravietuitoare, resurse de fixare si deplasarea prin zonele de lupta. Jocul este intr-o lume deschisa si din aceasta cauza deciziile jucatorului sunt un factor important. Jucatorii pot alege o locatie pentru a construi baza. Structuri precum turnuri de supraveghere, gradini, locuri de dormit, bucatarii, ateliere, zone de ingrijire a ranitilor si baricade pot fi construite pentru a apara populatia de a fi infectata, ajuta supravietuitorii sa sa vindece repede si sa construiasca explozibili si alte unelte. Pentru supravietuire sunt necesare materiale de constructii, hrana, apa, adaposturi si altele care pot fi obtinute prin executarea unor raiduri prin supermarketuri abandonate si alte magazine sau prin plantarea diferitor plante ce pot servi ca hrana sau pot negocia cu alte grupuri de supravietuitori. Jocul are 99 arme diferite care pot fi gasite in intreaga lume.

Gen : Survival horror
Data lansarii : 5 Iunie 2013 ( Xbox ). Data de lansare pentru PC urmeaza sa fie anuntata.
Producator : Undead Labs
Platforme : Xbox 360 & Microsoft Windows
Pagina oficiala : http://undeadlabs.com/stateofdecay/
Trailer oficial :
Descriere : Spre deosebire de alte jocuri de aces gen, State of Decay se axeaza mai mult pe supravieturire, furt, evadare, comunitatile supravietuitoare, resurse de fixare si deplasarea prin zonele de lupta. Jocul este intr-o lume deschisa si din aceasta cauza deciziile jucatorului sunt un factor important. Jucatorii pot alege o locatie pentru a construi baza. Structuri precum turnuri de supraveghere, gradini, locuri de dormit, bucatarii, ateliere, zone de ingrijire a ranitilor si baricade pot fi construite pentru a apara populatia de a fi infectata, ajuta supravietuitorii sa sa vindece repede si sa construiasca explozibili si alte unelte. Pentru supravietuire sunt necesare materiale de constructii, hrana, apa, adaposturi si altele care pot fi obtinute prin executarea unor raiduri prin supermarketuri abandonate si alte magazine sau prin plantarea diferitor plante ce pot servi ca hrana sau pot negocia cu alte grupuri de supravietuitori. Jocul are 99 arme diferite care pot fi gasite in intreaga lume.

Gen : Survival horror
Data lansarii : 5 Iunie 2013 ( Xbox ). Data de lansare pentru PC urmeaza sa fie anuntata.
Edited by StillAMG, 08 June 2013 - 06:19 PM.
Posted 09 June 2013 - 08:36 AM

Asteptam Lansarea pentru PC,cred ca osa fie Awesome:O
Din trailer arata bine.speram sa fie tot asa si cand o sa-l incercam
Am mai jucat de la Undead Labs,si mi-au placut.
Din trailer arata bine.speram sa fie tot asa si cand o sa-l incercam
Am mai jucat de la Undead Labs,si mi-au placut.
Posted 09 June 2013 - 10:22 PM

Posted 18 June 2013 - 08:54 PM

Asta e un joc mai mult funny , merita incercat oricum . In general au aparut unele jocuri pe XBox care vor sa mai "renasca" jocurile gen jack rabit 3 etc
Posted 19 June 2013 - 11:14 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users