Jump to content

Photo

CERERE UNBAN

• Please log in to reply
12 replies to this topic

DeMoN_WOWWWWW

DeMoN_WOWWWWW

New Member

• New Member
  • 5 posts
  • 3 topics
  • Joined 11-July 20
  • Country: Country Flag

# Numele banat : est.cs.16.ro[4]

# Nume Admin : deliric
# IP / Steam ID : 85.204.98.166
# ID Y!M :
# Varsta :
Motivul : wall
# Dovada (demo , ss , etc . ) : astept sa vad si eu un demo. am jucat STEAM ON, spre deosebire de adminul amator care era non steam....

https://imgur.com/a/L8EJGsA

S.T.A.R

S.T.A.R

Member

• Membru
  • 37 posts
  • 3 topics
  • Joined 16-April 20
Pro urban, așteptăm dovada Deliric.

angelblackand

angelblackand

Ultras Member

• Membru
  • 533 posts
  • 28 topics
  • Joined 03-September 17

star la ce activitate ai pe cs eu unu sincer ti-a da remove , in ultimile 30 de zile ai 10 minute maxim jucate . iar despre non steam nu mai suferiti ! 

asteptam dovada ...pana la pro unban 

Pro urban, așteptăm dovada Deliric.

de ce dai pro unban fara sa stii inca despre ce e vb ?

Madafaka-mdf

Madafaka-mdf

Advanced Member

• Membru
  • 132 posts
  • 4 topics
  • Joined 15-April 20
  • City:Bucuresti
Si asta mai așteaptă dovada da ce esti.tu ma "s t a r " judecător ca esti total pe dinafara

Deliric1.

Deliric1.

Power Member

• Membru
  • 109 posts
  • 10 topics
  • Joined 17-August 18
Ti-am făcut poze. Nu le-am primit. Recunosc ca am greșit motivul, trebuia sa fie "ss pe forum"

Madafaka-mdf

Madafaka-mdf

Advanced Member

• Membru
  • 132 posts
  • 4 topics
  • Joined 15-April 20
  • City:Bucuresti

scuzati-mi limbajul dar lu individul asta i am dat si eu ban de cateva ori, si ca sa faci reclamatie baga pozele pe forum "coaie" si dupa vii si faci reclamatie cerere ce vrei tu

S.T.A.R

S.T.A.R

Member

• Membru
  • 37 posts
  • 3 topics
  • Joined 16-April 20

star la ce activitate ai pe cs eu unu sincer ti-a da remove , in ultimile 30 de zile ai 10 minute maxim jucate . iar despre non steam nu mai suferiti !

asteptam dovada ...pana la pro unban

de ce dai pro unban fara sa stii inca despre ce e vb ?

S.T.A.R

S.T.A.R

Member

• Membru
  • 37 posts
  • 3 topics
  • Joined 16-April 20
Angel, nu e nevoie sa îmi dai tu remove, am vorbit cu balena sa ma scoată ca nu mai dispun de timpul necesar, așa ca numai bine!

angelblackand

angelblackand

Ultras Member

• Membru
  • 533 posts
  • 28 topics
  • Joined 03-September 17

Angel, nu e nevoie sa îmi dai tu remove, am vorbit cu balena sa ma scoată ca nu mai dispun de timpul necesar, așa ca numai bine!

asta nu e problema mea , doar controleaza-te la ce pro si contra dai pe aici , nu poti sa dai pro unban cand inca nu ai o dovada de la admin .. trezeste-te

DeMoN_WOWWWWW

DeMoN_WOWWWWW

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 5 posts
  • 3 topics
  • Joined 11-July 20
Nu mi-a facut poze. O da la intos acum.. Sa se scoata! Mi-a dat ban direct pe motiv wall. Nu e prost deloc baiatu, cica 'a gresit motivu'.. Ce scuza patetica.
Iar pentru ala cu 'coae'.. Esti amator baiatule. Sterge-ti jocu asta, n - ai nicio treaba cu el. Pacat ca nu se mai ocupa nimeni de acest server. Hai noroc.

angelblackand

angelblackand

Ultras Member

• Membru
  • 533 posts
  • 28 topics
  • Joined 03-September 17

treaba e ca da pro unban fara sa ai dovezi de la adminu care a banat , cum poti sa dai pro unban fara sa astepti dovada adminului ?

angelblackand

angelblackand

Ultras Member

• Membru
  • 533 posts
  • 28 topics
  • Joined 03-September 17

Nu mi-a facut poze. O da la intos acum.. Sa se scoata! Mi-a dat ban direct pe motiv wall. Nu e prost deloc baiatu, cica 'a gresit motivu'.. Ce scuza patetica.
Iar pentru ala cu 'coae'.. Esti amator baiatule. Sterge-ti jocu asta, n - ai nicio treaba cu el. Pacat ca nu se mai ocupa nimeni de acest server. Hai noroc.

ce cauta in sfatf omu asta pt limbaju care-l are intreaba fondatorii, eu i-am facut reclamatie pt limbaj , daca de cand e owner e zmeu , sa vedem ce zic fondatorii ... aici ai dreptate in rest nu stiu care a fost treaba pot vedea iar fondatorii in loguri daca ti s-au facut poze sau nu si cn pe cn se scoate. seara faina 

DeMoN_WOWWWWW

DeMoN_WOWWWWW

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 5 posts
  • 3 topics
  • Joined 11-July 20
Sa-mi bag **** in gura lui. Chiar nu stiu ce cauta asta in staf. De deliric ala nu mai zic nimic. Am *********-o pe ma-sa acum o saptamana. Mi-am lasat sperma pe sanii ei.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users