Problema....?
Posted 26 December 2017 - 07:39 PM

T/C.
- Maka. likes this
Posted 26 December 2017 - 10:53 PM

Nu nervos frate , da' nu vezi ce distrus e? aproape nimeni de pe server nu il place , mai e si varza ca admin , se mai si baga in seama cu toti aiurea.
Distrus? imi pare rau pentru vocabular dar nu mai pot accepta asa te-am lasat prea mult mai dute-n *** de obosit distrusa e **** ratatule copil orfan faci umbra degeaba pamantului tare prost mai esti m******e!
Edited by LostUser, 27 December 2017 - 01:17 PM.
Nu se accepta scrisul integral/bold/italic! + Limbaj Grad I !
Posted 26 December 2017 - 10:57 PM

aici o sa ai pozele C:\Users\premium\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Counter Strike PRO\cstrike ! te duci in c in users , in loc de premium scrie numele userului care-l folosesti tu , dai click sus in stanga pe organize , selectezi folder and search options !
o sa ti se deschida o fereastra , in fereastra care apare , dai click sus pe view , apoi cauti jos ..Hidden files and folders, dai click si selectezi show hidden files , folders , or drivers! https://imgur.com/a/cr1dR api da apply si ok restu urmezi link-ul de sus pana in cstrike ! acolo o sa ai pozele ..!
Nu exista nu se salveaza
Posted 26 December 2017 - 11:59 PM

Distrus? imi pare rau pentru vocabular dar nu mai pot accepta asa te-am lasat prea mult mai dute-n *** de obosit distrusa e ma-ta ratatule copil orfan faci umbra degeaba pamantului tare prost mai esti m******e!
) Ai inceput sa plangi copile? Uitati un exemplu de vocabular al adminilor vostri.. Ti-ai cam dat remove singur prietene
Posted 26 January 2018 - 05:11 PM

Posted 03 March 2018 - 06:21 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users