O sa iti raspund pe rand la fiecare nedumerire a ta !!
1. NU stau spec la inceput , dar pe parcurs stau mai mult !!!* cand cei care au stat spec in primele 3 min .. intra la joc , atunci , ma pun spec *, Nu pot sa dau ban la cererea ta , 1* trebuie sa verific 2*sa ma consult cu alti admini online pe sv , din pacate nu a fost cazul aztazi !!!, ...
2.SI , in ss care l-ai facut , *ca's admin" m vorbeam cu dany !!! *era o gluma care tu nu o intelegi niciodata !!!
3.MOTIVUL care ai luat ban .... !!! Comportamentul tau de bucurestean , *maidan* ,altfel nu il pot numi !!!
4. Desi am stat toata ziua aztazi pe sv !! , SI SINGUR !!! ai avut ceva de spus impotriva !! Am luat la cunostiinta regulamentul !!, stiu foarte bine cum si ce harti sa pun , in functie de numarul de jucatorii prezenti !!
5. Ca nu ai admin ...e ok !! cine greseste , plateste !!! Atat timp cat nu ai acces in staff, nu trebuie sa judeci , sa iti arati tu intelepciunea !!Ai avut ocazia si ai ratato !!!
5. Vorbesti foarte urat !! si mai ales la adresa mea !!
si altor jucatori !! am iesit din cs , caa faceam print la toate vorbele tale siropoase !!, Suntem oameni !! atata timp cat de partea ,mea ai respect , nu trebuie decat sa raspunzi cu aceeasi moneda , sau nu o fa deloc ,dar macar stai acolo in banca ta ! !!!
6.Atata timp cat sunt mai multi admini on pe sv , nu imi numai mie sa ma ocup de x sau y , fiecare admin are rolul sau !!! Cand ti.-am spus ca e si Madalina on !! Mi-ai raspuns sa o las in pace pe ea ..... !!! lol ????
7 .Astept REMOVE ,