Da,bun...amiabil te rog si eu frumos din toata inima sa faci print la dedicate,trebuie sa rectific,ai 3 dedicate dual core si unul quad,de ce nu pui print ?Hai ca atata timp mi-ai ocolit intrebarile cu "delete post" sau "banned",sincer ma asteptam si acum dar cred ca o sa urmeze pe viitor.Inainte de toate astea te rog frumos si insistent,sa pui print cu toate dedicatele si configurarile lor.
P.S : nu pt mine,pt 11k useri care ii tot minti de atata timp.
EduArT: Cand o sa fie gata site-ul cu
Game Hosting o sa fie publicate toate detaliile necesare. Nu stiu cine te crezi sa imi dai asemenea ordine, daca consideri ca mint in privinta dedicatelor te invit sa nu beneficiezi de serviciile noastre.
PS, ti-a ajuns offtopicul.
Edit later : Nu ai tupeu....sa pui print ?Nu ti-am dat ordin,chiar te-am rugat frumos,sa vada si oamenii astia daca ii minti sau nu.
EduArT: Okey, sa zicem, pun printurile si iti dovedesc ca toate sunt i7 si unul singur e dual core pe care fac backupurile la servere. Dar vreau din partea ta, sa iti ceri scuze in fata mea pentru toate jigniriile si acuzatiile total eronate pe care tu cu degetele date mi le-ai adresat. Facem asa?
Edit Again : Omule,ai uitat ca ti-am dat delete si shut down la dedicate ?Chiar ma crezi atat de tampit sa fac pariuri pe ceva ce am vazut cu ochii mei ?Print cu i7 pot sa pun si eu chiar acum....dar trebuie sa fie de la dedicatele tale.
Nu mai minti,nu mai are rost,vroiam sa te las in pace,ca daca vreau te iau iar putin la joaca,si iti garantez ca flod imi mai dai degeaba acum,asa ca stai linistit acolo...Nu am pt ce sa iti cer scz,m-ai tratat ca pe ultimul om,si pe mine si pe multi,dar lumea nu vede...nici nu are de ce,dar asta nu e problema mea.Bafta
EduArT: Daca era asa cum spui tu trebuia sa fie 4 servere in comunitate, romania, cs, war si mix. Nu ai avut tu acces la dedicate, daca aveai observai dedicatele i7. Nu te-am floodat nici nu am cerut cuiva sa te floodeze. Daca vrei sa mai discutam te astept pe mess. Salut.
Edited by EduArT, 25 November 2011 - 07:55 PM.