Jump to content

Photo

[Rezolvat ]ABUZ ANDRA

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15
  • Country: Country Flag

Buna ziua..vi se pare corect ca dupa ce anunt de 4 ori prin u @ un codat (s-a dovedit asta ulterior , ca este codat), il anunt..scriu pe chat acelei pers sa scoata codurile, ma injura, II RASP LA INJURATURI si culmea..tocmai atunci apare acel admin care imi da GAG..inchid jocul..ies la o tigare si intru iar..cand incolo...ce se INTAMPLA??

Ban Information
Name: Dj_ION
IP: 89.165.175.111
Reason: Retry.dupa.Gag
Ban Length: 2 hours
Unban Time: 13:32:26 8/18/2015
Admin Name: AndrA
Admin SteamID: STEAM_0:0:48

adica ce am facut asa grav de am primit BAN???

Multumesc..!

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

Deci in primul rand dragul meu ai ban 2 ore,nu e cine stie ce ;) In al doilea rand cum poti sa spui treburi de genul? :) Am intrat pe cs ca asa s'a nimerit tocmai cand ai injurat tu.Ti-am explicat si ca Tase a fost afk.Ai primit gag pe drept: http://www.girlshare.ro/35027732.3,dupa care imi mai spui si ca "sufar cu capul": http://www.girlshare.ro/35027735.6, dupa care parasesti sv: http://www.girlshare.ro/35027741.1 si revii in maxim 1 minut: http://www.girlshare...2.2.Serios?Atat iti ia tie sa fumezi?1 minut? :))  Eu am suficienti martori pe sv, asta ca sa stii si tu :) Cred ca reclamatia asta este nefondata :) Si pe viitor hai sa ne respectam si facem treburile in limita bunului simt,deoarece eu nu te-am jignit cu absolut nimic ca sa"mi spui "ca sufar cu capul" :) Bafta ;)

Edited by AndrA Ella, 18 August 2015 - 10:51 AM.

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Dupa ce ma ameninti ca "poate vrei sa nu mai intrii pe serverul asta in viata ta"...ca ce???!Asa ti-a indicat ceasul tau 1 min?? Ia arata-ne si noua ! PLUS ca asa cum ti-am explicat si tie si am scris si mai sus..AM ANUNTAT CODATUL..ala a inceput sa MA INJURE , i-am RASP LA INJURATURI si HOP..tot eu iau BAN...

TI-am explicat cum sta treaba si cum nu?!

TU ce imi spui.."poate vrei sa nu mai intrii in viata ta pe serverul asta" si atunci ti-am rasp.."pai tu esti cu capul? ALA e codat, eu anunt, ii spun FRUMOS aceluia ca sa scoata codurile, el injura si.." mai departe NU mai repet !!!

Edited by Dj_ION, 18 August 2015 - 11:00 AM.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

ioane nu eram pe server dar de cate ori sunt tu anunti pe u@ pe toti cei care te iau . ai injurat te-a taxat . nu e prima oara cand injuri sau abuzezi de comanda u@ . nu vad care e abuzul aici . n-ai nici o dovada decat faptul ca te-a banat si avand in vedere ca te stiu cum te comporti pe server ii dau dreptate adminulului . respecta playerii si vei fi respectat. cerere nefondata . Se poate da T/C

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

DA ANUNT si culmea ca in peste 80 la suta din cazuri se si dovedesc..cum iti explici asta prietene (pana si de data asta "s-a nimerit" sa anunt UN CODAT)?! Adica ce intelegi tu prin respect ca un altul ma injura si eu ii spun "multumesc, dar zi ceva si de mama, de morti nu ai nici o injuratura"??!! Asta numesti tu "respect" in timp ce anunt de 4 ori cu U@ si voi toti adminii dormiti?! Si inca ceva Edi..ia vezi matale care e motivul banului asa ca DESPRE CE TAXAT VBIM ?! Sau doar asa ca sa iei apararea "colegei"?!? Ah si inca ceva...exista cumva o lege ceva unde scrie de cate ori ai voie cu comanda u @ ?!? Unde is scrise aceste reguli (legi) cum vreti voi sa le numiti?!

Edited by Dj_ION, 18 August 2015 - 11:41 AM.

AnDrBy

AnDrBy

Gold Member

• Membru
  • 622 posts
  • 52 topics
  • Joined 27-December 12

Greseala se plateste Ioane. Oricum ai ban doar doua ore asa ca nu vad de ce te-ai agita asa..

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

DA ANUNT si culmea ca in peste 80 la suta din cazuri se si dovedesc..cum iti explici asta prietene (pana si de data asta "s-a nimerit" sa anunt UN CODAT)?! Adica ce intelegi tu prin respect ca un altul ma injura si eu ii spun "multumesc, dar zi ceva si de mama, de morti nu ai nici o injuratura"??!! Asta numesti tu "respect" in timp ce anunt de 4 ori cu U@ si voi toti adminii dormiti?! Si inca ceva Edi..ia vezi matale care e motivul banului asa ca DESPRE CE TAXAT VBIM ?! Sau doar asa ca sa iei apararea "colegei"?!? Ah si inca ceva...exista cumva o lege ceva unde scrie de cate ori ai voie cu comanda u @ ?!? Unde is scrise aceste reguli (legi) cum vreti voi sa le numiti?!

ioane daca iti aduci aminte si eu si alti admini te-au banat 2 ore din acelasi motiv . ai voie sa dai pe u@ dar tu abuzezi de comada si oricine te ia  in 3 sec il dai drept codat si dupa ce ma uit pe el si iti spun "curat"  incepi in chat sa te iei de el . asa ca lasa copilariile astea . 

• DaR Trademark likes this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Pt ca consider ca Nu meritam acel ban, putea fi si de 1 ora Nu 2 !!!!..CARE GRESEALA?? TOCMAI TU spuneai ca "anunti degeaba ca nu e nici un admin on" sau ma insel?!? Greseala ca ce..ca am iesit si ulterior am intrat iar?? CACI inteleg ca pe tema asta este ban-ul.."retry dupa gag".. Aratati-mi si mie va rog ca daca dau restart la calc  si intru iar NU am voie sau ca daca imi pica netul si mi se reconecteaza NU AM VOIE sau daca ies la un fum de tigare si intru iar.... e "ban" !!

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

Nu mai fa dublu post! Exista buton de reply. Ma refeream la respectul intre noi 2 ;) Ca eu nu te-am jignit cu nimic.Nu-ti mai explic ceea ce deja am specificat. Reclamatie nefondata! Ceea ce faci tu este doar ca sa ai parte de atentie.Puteai astepta sa iti expire banul si atat ;) Asteas copilarii ..Daca tu nu poti intelege anumite chestii e fix problema ta :) ;) Bafta

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

ioane daca iti aduci aminte si eu si alti admini te-au banat 2 ore din acelasi motiv . ai voie sa dai pe u@ dar tu abuzezi de comada si oricine te ia  in 3 sec il dai drept codat si dupa ce ma uit pe el si iti spun "curat"  incepi in chat sa te iei de el . asa ca lasa copilariile astea . 

IA STAI STAI STAI,,ca te dai singur de gol !!! CUM MA IAU DE EL IA?! ADICA TU VREI SA SPUI CA MA IAU DE "PRESUPUSUL CODAT" SI VOI ADMINII STATI SI VA UITATI CUM II INJUR EU SAU II TRAG DE PAR ?!?!:))) uNDE E LOGICA EDI?? POATE IN "daca taceai filozof ramaneai' :)))) si INCA O DATA ITI SPUN..da cu scroll mai sus si vezi MOTIVUL BANULUI EDI...asa ca DESPRE CE VBIM PRIETENE?!?!!?!?!?

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Pt ca consider ca Nu meritam acel ban, putea fi si de 1 ora Nu 2 !!!!..CARE GRESEALA?? TOCMAI TU spuneai ca "anunti degeaba ca nu e nici un admin on" sau ma insel?!? Greseala ca ce..ca am iesit si ulterior am intrat iar?? CACI inteleg ca pe tema asta este ban-ul.."retry dupa gag".. Aratati-mi si mie va rog ca daca dau restart la calc  si intru iar NU am voie sau ca daca imi pica netul si mi se reconecteaza NU AM VOIE sau daca ies la un fum de tigare si intru iar.... e "ban" !!

injuraturile in mod repetat se taxeaza cu ban 2 ore . retry-ul in timp ce ai gag 2 ore .. astea sunt regulile .nu eu sau colegii mei le-au facut . noi doar le aplicam . Bafta !

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

Lasa textele astea mane. Da'o drq de treaba stai la 1 tigare nici jum de minut? Serios? Bine.. :-j fie cum spui tu ;) Acum o dai in altele dar ma rog :) Bafta

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

ANdra , dublu ce!?!? Unde vezi tu asa ceva?!?! te referi la "citat" din comentariile voastre?! PAI IA STAI ASA MAMICA>>VOI AVETI VOIE?? Vezi postarea lui Edi.. Cat despre "atentia" despre care vbesti tu..atentie de la cine??::))) Nu pot astepta nimic..NU VREAU sa astept nimic..asa se intampla in tara asta de 2 lei...TOTI ASTEAPTA CATE CEVA..dar voi unde va credeti ma , astia "cu puteri"...?!?!?

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

IA STAI STAI STAI,,ca te dai singur de gol !!! CUM MA IAU DE EL IA?! ADICA TU VREI SA SPUI CA MA IAU DE "PRESUPUSUL CODAT" SI VOI ADMINII STATI SI VA UITATI CUM II INJUR EU SAU II TRAG DE PAR ?!?! :))) uNDE E LOGICA EDI?? POATE IN "daca taceai filozof ramaneai' :)))) si INCA O DATA ITI SPUN..da cu scroll mai sus si vezi MOTIVUL BANULUI EDI...asa ca DESPRE CE VBIM PRIETENE?!?!!?!?!?

din faza cu "daca taceai filozof ramaneai " de acum inainte te voi taxa pt orice injurii sau chestii de genu adresate unui player... daca uneori te las sa dai din taste nu inseamna ca nu vad. si poate trec cu vederea . 

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Edi .."astea sunt regulile .nu eu sau colegii mei le-au facut . noi doar le aplicam . Bafta !" ok, fie cum zici tu..dar noi, "jucatorii" de pe servere trebuie sa le ghicim sau cum?! Sau ne anuntati voi "pt a NU se mai repeta si DOAR daca se mai intampla..actionati..sau ni le puneti si noua undeva la dispozitie cu ce avem voie si ce nu ?!?!?

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

ANdra , dublu ce!?!? Unde vezi tu asa ceva?!?! te referi la "citat" din comentariile voastre?! PAI IA STAI ASA MAMICA>>VOI AVETI VOIE?? Vezi postarea lui Edi.. Cat despre "atentia" despre care vbesti tu..atentie de la cine??: :))) Nu pot astepta nimic..NU VREAU sa astept nimic..asa se intampla in tara asta de 2 lei...TOTI ASTEAPTA CATE CEVA..dar voi unde va credeti ma , astia "cu puteri"...?!?!?

Aloo :))) Edi a dat reply nu a facut dublu post mane ;) Dar ma rog..e greu..Stii ceva?Ramai cu parerea ta si atat ;) Ti s'a explicat ce si cum,nu vrei sa pricepi,e problema ta!Sanatate! :-j

P.S: De acum in colo te voi taxa pentru orice ;) Bft

P.S2: Vrei reguli? Uite boss: http://forum.cs16.ro...catori-romania/Citeste'le si ne auzim dupa ;)

Edited by AndrA Ella, 18 August 2015 - 11:56 AM.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Edi .."astea sunt regulile .nu eu sau colegii mei le-au facut . noi doar le aplicam . Bafta !" ok, fie cum zici tu..dar noi, "jucatorii" de pe servere trebuie sa le ghicim sau cum?! Sau ne anuntati voi "pt a NU se mai repeta si DOAR daca se mai intampla..actionati..sau ni le puneti si noua undeva la dispozitie cu ce avem voie si ce nu ?!?!?

daca tot esti pe forum intra la sectiunea avizier / reguli playeri / si vezi acolo .. ai fost taxat de cateva ori pentru niste greseli pe care le tot repeti (ma refer injurii ) trebuia sa stii din experienta ce se intampla daca injuri in mod repetat . 

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Edi...tu ai citit aceleasi reguli man??

I.3 Daca suspectati pe cineva ca e "codat" folostiti say_team (u) + @ si mesajul vostru, altfel nu va fi luat in considerare
I.4 Nu incepeti cu mesaje de genul "Ba esti but ?", "Noobule" etc

sa MOr eu daca vad undeva unde scrie ca NU ai voie sa anunti "un dubios"...voi fi cu ochii pe voi..cu print screen..app de i.4..sa vedem si noi cum va faceti voi treaba Edi si Andra..asa cum scrie conform regulamentului pe care il voi citii si multumesc pt asta !

ooo ce misto asta...:

II.2 Daca va urcati pe textura mapei veti primi slay, iar apoi daca continuati veti primi kick

pAI CUM ASA CA EDI A DAT VOIE CAND EU PERSONAL AM INTREBAT DACA AVEM VOIE SI AI ZIS EDI CA DAAAAA

daca tot esti pe forum intra la sectiunea avizier / reguli playeri / si vezi acolo .. ai fost taxat de cateva ori pentru niste greseli pe care le tot repeti (ma refer injurii ) trebuia sa stii din experienta ce se intampla daca injuri in mod repetat . 

EDI VREI SA ITI SCRIU IN CHINEZA CA SA INTELEGI?? NU AM LUAT BAN PT INJURATURI...CARE PARTE NU O INTELEGI?!?!!?

Edited by Dj_ION, 18 August 2015 - 12:09 PM.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Edi...tu ai citit aceleasi reguli man??

I.3 Daca suspectati pe cineva ca e "codat" folostiti say_team (u) + @ si mesajul vostru, altfel nu va fi luat in considerare
I.4 Nu incepeti cu mesaje de genul "Ba esti but ?", "Noobule" etc

sa MOr eu daca vad undeva unde scrie ca NU ai voie sa anunti "un dubios"...voi fi cu ochii pe voi..cu print screen..app de i.4..sa vedem si noi cum va faceti voi treaba Edi si Andra..asa cum scrie conform regulamentului pe care il voi citii si multumesc pt asta !

ooo ce misto asta...:

II.2 Daca va urcati pe textura mapei veti primi slay, iar apoi daca continuati veti primi kick

pAI CUM ASA CA EDI A DAT VOIE CAND EU PERSONAL AM INTREBAT DACA AVEM VOIE SI AI ZIS EDI CA DAAAAA

EDI VREI SA ITI SCRIU IN CHINEZA CA SA INTELEGI?? NU AM LUAT BAN PT INJURATURI...CARE PARTE NU O INTELEGI?!?!!?

ioane pe bune frate ... la tine toti sunt "dubiosi" si chiar daca iti spune un admin ca e curat continui pe chat cv de genu playerX  merge codu` ? scoate-l  si chestii de genu .. raman la prima parere .. cand acuzi pe cineva de abuz prezinta dovada si se vor lua masuri . . adminul a adus dovada de ce te-a banat 2 ore . . inca o data iti spun ca reclamatia ta e nefondata .daca vrei sa intelegi bine daca nu iar bine . bafta ! 

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Dar ia zi mister Edi..cum e cu urcatul pe mapa?? Este voie pana la urma sau nu?! Asa si scrie undeva in regulament ca NU am voie sa scriu pe chat?? Edi scuza-ma ca te intreb..ai trecut de varsta majoratului? Te cam invarti in jurul cozii asa ..nu e verde, e rosie, nu e rosie e albastra..si tot asa !! Voi fi cu ochii pe voi Edi..cu DOVEZI CU TOT..respectam regulamentul de acum..si EU si voi 2 (cel putin !!)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users