Player calm, activ pe server si pe TS.
Edited by campesino, 18 January 2017 - 07:09 PM.
Player calm, activ pe server si pe TS.
Edited by campesino, 18 January 2017 - 07:09 PM.
Destul de activ ca player Sper ca vei fi si ca Admin (daca primesti)
Bafta !!!
Edited by -==DanGerOus==-, 18 January 2017 - 11:13 PM.
Ma intereseaza, voi reveni pe server chiar astazi, am un deces in familie si a trebuit sa na..iau o mica pauza, dar revin astazi in forta
Suntem in cautare a 10 helperi care sa ajute serverul pentru buna desfasurare a lui .
Program campanie :
-depunerea cererilor AICI in acest topic ( nu faceti alt topic separat ) a celor care vor sa fie in staff
-alegerea de catre conducerea serverului , impreuna cu ceilalti admini a 10 dintre cereri , se pot accepta chiar si 20 de cereri daca numarul este mare , alegerea facandu-se pe niste criterii bine stabilite de catre conducerea serverului
Continut :
Sa nu fie neintelegeri , helperii trebuie sa inteleaga urmatoarele lucruri :
Mi se pare ca cererea facuta de tine se refera la Helper pentru server
Nu stiu daca exista cerere pt HELPER FORUM si nu stiu de existenta acestui Grad pe Forum sa ma lamureasca cineva daca gresesc
Hai ca e buna asta. Daca te uitai mai atent, vedeai ca topicurile alea au fost facute in fiecare an pana in 2015 (ultimul e facut in 14 Feb 2015) si se refereau la gradul de Helper (un grad de admin care era atunci), nu la Co-Owner/Owner/Moderator forum ce vrei tu. Inchis.
avand in vedere ca numare de pro si contra sunt egale si ca unele contra acordate sunt de persoane care numai detin adminul , am decis sa iti acordam o sansa sa vedem ce poti , cerere aprobata TC
avand in vedere ca ai doar pro la cerere si un feedback pozitiv din partea adminilor cerere iti este aprobata , te rog sa ma contactezi pentru admin sau un mesaj pe privat pe forum cu nume si pass pt admin , TC
Edited by hollyweed, 23 January 2017 - 03:55 PM.
-Nu stiu ce sens are Cererea Ta- (Vise de noapte?) Ai citit macar ce scrie la Cereri Admin inainte De toate ?
-Cand vei indeplini cerintele revino cu o noua Cerere !
- Model nerespectat
- Activitate insuficienta
Edited by Hi im Krymster, 23 January 2017 - 04:53 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users