primele mele creatii in cs6, astept niste pareri
Aceasta postare a fost editata de JACK ;X: 16 March 2015 - 08:25 PM
Aceasta postare a fost editata de Kobe24: 12 March 2015 - 01:01 AM
am observat ca ai probleme la redimensionare.Cand vrei sa redimensionezi tine apasat Shift+Alt si lasa magia sa se intample
Si incearca sa scazi din opacity la shadow cand pui text negru,sau chiar sa nu pui deloc.
pozele sunt redimensionate 150x250 si treaba cu opacity eu le am vrut asa,pozele care vor urma le voi face cu mai putin opacity
Cand pui poza si cand redimensionezi tine shift+alt apasat in timp ce tragi de colturi
Cauta niste fonturi frumoase pe dafont.com
Drop shadow nu pune asa de mare distanta....pune drop shadow 1-0-1
Nu pune doar text negru.Baga color overlay
Pune niste gradienturi pe imagine
Baga ceva blur.
Deocamdata, nu imi plac lucrarile....urmareste multe tutoriale
Dupa ce ti-am facut eu, nu ai mai continuat deloc
Si la celelalte 2, redimensionarea e praf! Tine SHIFT+ALT cand tragi de colturi la redimensionare.
AI mari mari probleme cu textul.Ti-am mai zis si o repet : DESCARCA FONTURI DE PE DAFONT.COM si nu mai pune glow pe text
Creatiile sunt slabe asta e adevarat.Nu toti suntem perfecti dar unele chestii sunt de baza adica daca nu le stii inseamna ca esti "paleta" cu photoshop-ul
Sfaturi:
Ba frate!Uite ce turtite sunt lucrarile TINE SHIFT+ALT APASAT CAND TRAGI DE COLTURI LA REDIMENSIONARE!!!!!!!!!!!
Incearca sa nu arunci textul unde prinzi.Pune-l undeva in josul lucrarii, sub el/langa el dar mai in jos, trebuie sa se afle textul secundar
Aceasta postare a fost editata de piXeL. @ CS16: 19 March 2015 - 09:13 PM
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi