Gasesti destule pack-uri pe google ..
Program : Adobe Photoshop CS6
As dori : C4D-uri.
Sau daca nu ai in dreapta sus "Resurse" si gasesti unde scrie "design" ai acolo foarte multe pack-uri .
Gasesti destule pack-uri pe google ..
Program : Adobe Photoshop CS6
As dori : C4D-uri.
Sau daca nu ai in dreapta sus "Resurse" si gasesti unde scrie "design" ai acolo foarte multe pack-uri .
Program : <programe specifice pentru Design> PS cs6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !> flame-uri
Edited by xDarkBlue, 11 March 2015 - 09:14 PM.
Pe pagina precedenta este postat un pack, ai unul si la Resurse. Inainte sa postati, uitati-va in resursele postate daca nu s-a mai postat acelasi lucru. Avertisment.
program:ps
as dori: stockurile
Program : Adobe Photoshop cs4
As dori : un pack cu lens flares ( cele mai folosite )
Program : <programe specifice pentru Design> PS cs6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !> flame-uri
Program :AE
As dori :
FOCUL
Edited by xDarkBlue, 11 March 2015 - 09:13 PM.
Gif-ul era postat pe pagina precedenta. Inainte sa postati, uitati-va in resursele postate daca nu s-a mai postat acelasi lucru. Avertisment.
Program :AE
As dori :
FOCUL
Este un .gif: http://i.imgur.com/OS6TNaU.gif
Mai sunt aici.
Edited by ScarleT., 11 March 2015 - 09:01 PM.
Program: PS
As dori: Borderul
Edited by xDarkBlue, 15 March 2015 - 09:14 PM.
Ai un pack cu bordere la Resurse. Inainte sa postati, uitati-va in resursele postate daca nu s-a mai postat acelasi lucru. Avertisment.
Program: Ps cs6..
As dori: Stock:
SI niste packs cu rendere anime .. (tip fairy tail, bleach, akame ga kill) ... Eu nu gasesc .. stau de 3 ore si caut ..
P.S. Am cautat pe comunitate si nu am gasit ceva care sa imi placa.
Edited by ScarleT., 14 March 2015 - 06:03 PM.
SI niste packs cu rendere anime .. (tip fairy tail, bleach, akame ga kill) ... Eu nu gasesc .. stau de 3 ore si caut ..
Program : <programe specifice pentru Design>: cs6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !>: un pack border si gradients,dar sa imi ziceti si cum sa le adaug in cs6
Edit:adica am descarcat cu winrar niste bordere le am salvat,dar cand merg sa pun stroke si dupa border nu imi apar acolo cele descarcate de catre mine,careva care se pricepe?
EDIT:pt bordere am reusit,imi faceti un tutorial cum se folosesc gradienturi?
Edited by xDarkBlue, 29 March 2015 - 05:07 PM.
Inainte sa postati, uitati-va in resursele postate daca nu s-a mai postat acelasi lucru. Avertisment.
Program : <programe specifice pentru Design> Photoshop CS6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !> Am cautat in resurse, le-am downloadat, dar nu am gasit border-ul de la avatarul asta - http://s1.postimg.or.../yu43ujerk.png
Acum sari cu warnu, ca nu am gasit ...
Uite aici stock-ul original.
Si pack cu rendere.
Program : <programe specifice pentru Design>: cs6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !>: un pack border si gradients,dar sa imi ziceti si cum sa le adaug in cs6
Edit:adica am descarcat cu winrar niste bordere le am salvat,dar cand merg sa pun stroke si dupa border nu imi apar acolo cele descarcate de catre mine,careva care se pricepe?
EDIT:pt bordere am reusit,imi faceti un tutorial cum se folosesc gradienturi?
Rezolvat, ti le-am dat in privat
Program : <programe specifice pentru Design> Photoshop CS6
As dori : <rendere, font-uri, etc. Nu cereti cfg-uri sau plugin-uri !> Am cautat in resurse, le-am downloadat, dar nu am gasit border-ul de la avatarul asta - http://s1.postimg.or.../yu43ujerk.pngAcum sari cu warnu, ca nu am gasit ...
Uite aici borderul:
Edited by Demon., 28 March 2015 - 08:01 PM.
Add pack renders.
0 members, 6 guests, 0 anonymous users