Jump to content

Photo

[Rezolvat] abuz Dan

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Membru
  • 301 posts
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13
  • Country: Country Flag

Admin : Dan
# Varsta : 19
# Motivul : Incalca regulamentul . Eu doar am vrut sa dau kick celor care stau spec de prea mult timp , in regulament scrie clar ! nu aveti voie afk mai mult de 5 min( 
II.3 Jucatorii nu au voie sa stea spectator mai mult de 5 minute ) , am anuntat spec in sau out dar nu am primit nici un raspuns , nu am stiut ca Eduard are si alte nick-uri cu care sta spec pe server asa ca am inceput sa dau kick spectatorilor care ocupau loc degeaba ca pe urma Dan sa inceapa sa ma ameninte cu remove si sa ma injure! Consider ca nu am facut o "greseala" daca o putem numi asa suficient de mare incat sa fiu amenintat de Dan "adminul perfect " cu remove . Imi pare rau dar nu sunt oracol sa stiu tot si sa prevad viitorul . Daca as fi putut face asta mi-as fi putut da seama ca acest admin sufera prea usor pentru niste chestii dea dreptul banale .  

Sanctiuni de gradul I -  I.7 Cuvinte vulgare in admin chat

Sanctiuni de gradul III - III.6 Amenintari/injurii adresate altui admin

# Dovada : http://postimg.org/image/o3x7vqdd1/

http://postimg.org/image/axggamgnz/

Edited by cu 2 peu, 17 July 2014 - 01:37 AM.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Cu2peu  nu am nimic personal cu tine sau cu oricare dintre colegii mei......ceea ce se vb in admin chat e ok.....ideea e sa nu se aduca injurii pe chat`ul serverului si sa fim un exemplu pt jucatori

2. Nu se da kick dupa ora 00:00 si nu se face poze jucatorilor cu atat mai putin daca serverul nu este aglomerat. Daca serverul este intradevar aglomerat, se da kick la spectatori daca sunt mai mult de 5 minute

3. Baieti ce naiba e cu ura asta? Faceti abuz unul altuia.....suferiti de putere? Le mai si postati pe server sa vada lumea. Dan este un admin vechi si stie foarte bine cum sa`si faca treaba. Trebuia sa asculti de el....

Edited by Randy, 17 July 2014 - 01:50 AM.

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 posts
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

In primul rand nu te-am injurat, doar ti-am spus ca o sa ai remove. Cam toti adminii folosim cuvinte vulgare in admin chat , ceea ce o sa pun si poza  mai jos. si da jucatorii nu au voie mai mult de 5 minute spectator in timpul zilei , dar dupa ora 12 daca serveru nu este full, cum a fost si in cazul de fata nu se da kick. Eu nu le iau cu sanctiunile de gradu 1 ,2 sau 3 colegii vor hotara dupa pozele ce le voi posta ce fel de sanctiuni sunt. Da si eu am facut poza la tot ce s-a intamplat nu la 2 cuvinte.

Nerespectarea celor 2 minute spectator,poza este facuta in urma cu 2 zile:  http://www68.zippysh...06684/file.html

Pentru dimineata asta: 

Kick-uri, fara sa anunte ceva:

http://www35.zippysh...85456/file.html

http://www37.zippysh...61900/file.html

http://www37.zippysh...59022/file.html

Aici recunosc ca am folosit un cuvant vulgar ca am vazut ca nu mai intelegi:http://www37.zippysh...10246/file.html

Aici daca va uitati cu atentie lumea anunta un codat si domnu se juca, chiar daca stia ca eu am demo pe alt jucator: http://www37.zippysh...67107/file.html

Si aici se vede cine jigneste: http://www37.zippysh...59160/file.html

Multumesc ti-ai facut singur cererea de abuz.      

Edited by DanX, 17 July 2014 - 02:06 AM.

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 301 posts
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13

Ai mare noroc ca Fraps-ul s-a blocat fix cand nu trebuia si nu am apucat sa-ti fac decat 2 poze cele pe care le vedeti in reclamatie , daca tot ai pus aceste ss-uri care-ti convin doar tie , ce ar fi sa pui si restul ss-urilor in care se vede cum ma ameninti si intretii cearta , in care eu iti spun sa incetezi si sa ma lasi in pace ? De ce ? pentru ca si normal ca atunci abuzul ar primii o forma mai conturata corect ? Pune si ss-urile in care ma tratezi cu superioritate ca tu esti un admin mai vechi cea ce incalca inca odata regulamentul. Noapte buna!

PS : pentru acele 2 minute nerespectate am fost si eu la randul meu sanctionat cu un avertizment , de atunci nu am mai nerespectat cele 5 minute de spec la inceput de harta . 

Edited by cu 2 peu, 17 July 2014 - 02:26 AM.

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 301 posts
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13

Cu2peu  nu am nimic personal cu tine sau cu oricare dintre colegii mei......ceea ce se vb in admin chat e ok.....ideea e sa nu se aduca injurii pe chat`ul serverului si sa fim un exemplu pt jucatori

2. Nu se da kick dupa ora 00:00 si nu se face poze jucatorilor cu atat mai putin daca serverul nu este aglomerat. Daca serverul este intradevar aglomerat, se da kick la spectatori daca sunt mai mult de 5 minute

3. Baieti ce naiba e cu ura asta? Faceti abuz unul altuia.....suferiti de putere? Le mai si postati pe server sa vada lumea. Dan este un admin vechi si stie foarte bine cum sa`si faca treaba. Trebuia sa asculti de el....

Ceea ce se vorbeste in admin chat e ok ???? Cred ca nu observi faptul ca admin Dan ma AMENINTA cu remove ceea ce denota ca a incalcat regulamentul si ar trebuii sa fie sanctionat cu gradul III

Edited by cu 2 peu, 17 July 2014 - 02:55 AM.

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

rezar, help me i'm poor sunt boti ai serverului, eduart intra cu numele lui 1 primul rand, 2 la mana nu se da kick la spec dupa ora 12. dan incearca sa fi mai "cumsecade" cu cei noi. iar cu2peu e prima abatere....se trece cu vederea esti nou. nu mai sariti cu reclamatii din astea puerile decat daca e ceva grav....nu pt orice maruntis.... nu se ia in considerare....consider nefondata reclamatia. 

sunt cativa buti dupa ora 12 noaptea....nu le mai dati kick!!

incercati sa va purtati ca admini nu ca taranii.....sa nu mai vad injurii intre admini clar?

Edited by Sapoca, 17 July 2014 - 05:11 AM.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

PS : pentru acele 2 minute nerespectate am fost si eu la randul meu sanctionat cu un avertizment , de atunci nu am mai nerespectat cele 5 minute de spec la inceput de harta . 

Ce inseamna asta mai exact pt tine? Adica daca esti si acum avertizat nu`ti mai faci treaba de admin sau cum? Auzi la el.....Azi maine ne trezim cu tot serverul banat din cauza ca ai fost avertizat. Respecta regulile serverului. Sau poate sunt noi reguli updatate de tine si noi nu am luat la cunostinta? Nu cred ca esti pregatit pentru a fi admin din cauza atitudinii tale. Si daca te`a amenintat pe chat cu remove, stie el bine ce vorbeste, asta inseamna ca stie foarte bine regulile serverului si consencintele nerespectarii lor

Edited by Randy, 17 July 2014 - 06:55 AM.

.::ToXiC - AngeL::.

Power Member

• Membru
  • 681 posts
  • 22 topics
  • Joined 25-June 11

Aloo ce se intampla aici ? Chiar va este asa greu sa va intelegeti ? Trebuie sa vada toata lumea cat de copii sunteti ?  Sa nu mai prind topicuri de genu asta ... aveti probleme faceti poze la ce sa intamplat si i le puteti trimite lui Lucian .. nu trebuie sa vada toata lumea ca nu sunteti capabili sa gestionati aceste situatii de "rahat" . Fiti mai maturi mai lasati de la voi ca doar suntem o "familie" nu trebuie sa sariti de la orice ... Sper sa nu  se mai intample .

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 301 posts
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13

Ce inseamna asta mai exact pt tine? Adica daca esti si acum avertizat nu`ti mai faci treaba de admin sau cum? Auzi la el.....Azi maine ne trezim cu tot serverul banat din cauza ca ai fost avertizat. Respecta regulile serverului. Sau poate sunt noi reguli updatate de tine si noi nu am luat la cunostinta? Nu cred ca esti pregatit pentru a fi admin din cauza atitudinii tale. Si daca te`a amenintat pe chat cu remove, stie el bine ce vorbeste, asta inseamna ca stie foarte bine regulile serverului si consencintele nerespectarii lor

Voi ce parere aveti despre acest tip ? Cu cat l-a mituit Dan sa se faca de ras intr-un asemenea fel? Nu inteleg de ce acest individ " nu are nimic personal cu mine " cum a precizat in prima lui postare cand el scrie asemenea porcarii fara sens . Ce am spus eu in asa fel in cat nu imi merit adminul , eu doar imi apar dreptul si raspund la ce se scrie si sunt convins ca si tu ai face la fel  cu ce a gresit sa fiu amenintat cu remove ? Lamurit-ma si pe mine va rog , dar te rog ... mai putin tu Randy , tu m-ai lamurit cam care este valoarea ta ca om . 

PS : Prietene te rog nu confunda atitudinea cu personalitatea , personalitatea este ceea ce esti iar atitudinea este ceea cu care tratezi tu oamenii intelegi ? Normal ca nu meriti sa fi tratat cu o atitudine mai buna din moment ce nu inspiri un aer de om cizelat cu scaun la cap . Cu totii ne putem da seama de asta prin ceea ce ai scris tu aici NU ARE NICI UN SENS PRIETENE! Te rog sa argumentezi pe viitor cand arunci astfel de afirmatii negativa asupra mea!

Edited by cu 2 peu, 17 July 2014 - 10:14 AM.

Power Member

• Membru
  • 681 posts
  • 22 topics
  • Joined 25-June 11

Gata terminati ..nu mai vreau nici un post din partea nimanui ... nu doresc sa ajungem la discutii mai avansate ..v-am rugat sa incetati ..daca nu dati dovada de diplomatie , ce pot cere de la playeri daca voi nu stiti sa ocoliti certurile de copilasi. daca mai vad un post in care va bacalariti unu pe altu ne certam grav .

dragosh.mic

dragosh.mic

Advanced Member

• Membru
  • 132 posts
  • 27 topics
  • Joined 22-May 11

Tin partea lui Dan,am vazut mai multe post-uri de-a lui cu2peu si numi place cat de mult filozofeaza si aerele de intelect ce le are.

Pacex

• Stefu Remus likes this

Luciann1009

Kick se da doar cand serverul este full , nu ai cum sa-i dai kick lu EduArT pentru ca el cu orice nick intra are OWANGE .
Dan: Ce e cu votbele alea " oricum ai remov"  nu esti tu in masura sa zici cine i-a remov si cine nu , daca a gresit i zici pur si siplu ca a gresit nu faci pe superioru 

ui cu2peu si numi place cat de mult filozofeaza si aerele de intelect

fi serios

Dan a incalcat regula 

II.6 Comportament superior fara de alti admini sau jucatori  , si v-a primi un advertisment 

TC

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users