Nu e vorba de rugat, aveam in plan sa modificam dimensiunile la avatare de ceva timp, dar ne-am luat cu alte lucruri si s-a uitat complet de ele.

Modificari forum
Postat 10 February 2014 - 07:42 PM

Ca veni vorba de modificari, nu scoateti acel buton "members" din tabul de sus ? si chiar si premium, acum ii poti gasi si in alta parte.. doar umfla acea bara degeaba..
Good job pentru celelalte modificari; unii dintre noi am asteptat prea mult
@edit : Nu se paote pune si la butonul edit sa alegem daca vrem sa apara "Edited by..." . Poate e un topic frumos, un clasament care trebuie editat si sa nu tot apara mereu edited, edited,edited.
@majestic : ok nu`i acelasi, dar ce conteaza ca x mai are 40 zile premium? Cand nu mai are, nu mai apare, simplu..
Aceasta postare a fost editata de ashhhh: 10 February 2014 - 07:49 PM
Postat 10 February 2014 - 07:44 PM

Ca veni vorba de modificari, nu scoateti acel buton "members" din tabul de sus ? si chiar si premium, acum ii poti gasi si in alta parte.. doar umfla acea bara degeaba..
Good job pentru celelalte modificari; unii dintre noi am asteptat prea mult
Legat de acel buton Premium.
Nu e acelasi lucru cu cel de jos pentru ca:
Sus iti apare cat timp mai beneficiaza un anumit membru de acel grad iar jos apare o simpla lista cu membrii aranjati in ordine alfabetica.
Pro pentru scoaterea butonului "Members".
Postat 10 February 2014 - 11:38 PM

Cred ca vorbesc in numele tuturor cand va spun ca va multumesc pentru aceste modificari.Chiar sunt bine venite.
Totusi eu cum de s-a nimerit sa am VIP 30 de zile?
EDIT: sunt chior nu am vazut ce s-a postat la sotw o.O
Aceasta postare a fost editata de Massacre: 10 February 2014 - 11:46 PM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi