De acum acesta va fi logo-ul meu personal:
I have nothing to say ! You are one of the supernovas here
!
Good Luck in contunuing !
Thank you.
New:
Pentru fLorin.GFX:
New:
Superb, foarte inovativă ideea . O să încerc şi eu ceva asemănător ... Dar doar cu avatare, dacă nu te super :3 .
Superb, foarte inovativă ideea . O să încerc şi eu ceva asemănător ... Dar doar cu avatare, dacă nu te super
:3 .
Desigur ca poti.
My first template:
Lucrezi foarte frumos intradevar.. la cea cu assasin creed nu strica sa scoti mai mult renderul in evidenta.. adica sa il largesti putin ,borderul trebuie putin mai mic.
Cum ai facut logoul ala?macar care e fontul daca poti sa imi dai prin pm..e super tot si avatarele bravo sunt fenomenale
Cum ai facut logoul ala?macar care e fontul daca poti sa imi dai prin pm..e super tot si avatarele bravo sunt fenomenale
Nexa se numeste.
------
New:
Desigur ca poti.
My first template:
Asta e cea mai reusita creatie a ta de pana acum, dar acel border de fermoar il puteai pune si in parti, daca stii la ce ma refer.
Sagetile alea de la Home, Portofolio etc. sunt prea mari.
In rest...d3v0uTT
Foarte buna ideea de a combina cele 2 litere intre ele la fel si cea de a lasa spatii intre "liniile" de la litera D.
Semnaturile imi plac, ti-au iesit foarte bine. [mai ales a 2a]. Mergea si un text.
La logo-ul lui Florin nu comentez:
1. Nu ma pricep.
2. E fabulos, n-am ce spune mai mult de atat.
Nu stiu de unde ai atata imaginatie dar asta a iesit super. E superba.
Text bine ales, imi place cum combini "boldul" cu scrisul normal la creatii, de stilul tau de a lucra pe stockuri ce sa mai zic?
Simplu, e "fabulos". [scuzi repetarea acestui "fabulos", nu-mi gasesc cuvintele :))]
No comment!
Totusi, sunt chiar asa de "rau" de-mi pui coarne?
In concluzie: Dupa parerea mea esti cel mai bun designer din comunitate, te pricepi la tot. Astept ceva si-n AE ca sa ma conving.
P.S: Ma deranjeaza ca minti. Auzi la el: "lucrez de 3 luni in photoshop"
@EDIT:
Mi-am facut si eu un avatar: [coltul din stanga, jos]
Te deranjeaza daca mai adaug cate ceva la acest logo, pe viitor?
Edited by Majestiq.ZXS, 13 April 2014 - 08:53 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users