Jump to content

Photo

Demo pentru scr[t]* GIGABYTE. - RESPECT !

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

ridicool

ridicool

New Member

• Membru
  • 14 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-December 11

Nick: TEAM2 vLADDD! #THE BETA#
Steam (numeric): STEAM_0:1:36131815
Servar : mix2.CS16.ro
Demo (link download) : http://www.fileshare.ro/e30212944
Steam-IDul Adminului Numeric : STEAM_0:0:33905490 
Playerul / Adminul care cere demo: scr[t]* GIGABYTE.

g i g a b y t e

g i g a b y t e

Advanced Member

• Membru
  • 151 posts
  • 96 topics
  • Joined 19-July 11
  • Country: Country Flag

fi atent ca am analizat foarte bine demo-ul si iti spun fiecare faza suspecta de wall.. am analizat demo-ul cu atentie deoarece esti admin si te joci cu wall , deci e grav.

1)Cand erai pe partea de TERO:

-cand aveai polar pe mid ieseai ca ultimul bot ..un mic sr, dar stiind ca nu era nimeni nu aveai pt ce sa iti faci griji.

-dadeai flashurile pe z si ieseai cu tinta instantaneu  pe om (respectiv palermo,talanu)

-te uitai cu polarul pe mid si a fost o faza cand ti-a dat palermo 2 flashuri din z si te-ai retras imediat . INAINTE SA VEZI FLASHURILE(primul flash mai ales)

-cand am ramas eu 1v2 sau 1v3 nu mai stiu.. eram z, apoi am sarit mid si tu ai iesit cu tinta fix pe mine , apoi mi-ai dat flash si am sarit sus in conector si ai iesit cu glockul fix pe mine.

2)Cand erai pe partea de CT:

-dupa runda de pistoale aveai usp si te-ai bagat imediat casa , ca stiai ca nu e nimeni.. dar a fost asa la vrajeala sa se vada pe demo ca "verifici"

-cand a zis dudu pe say_team sa da-ti toti he-uri mid te-ai dus ca tancu' prin rampa pe la noi.fara sa mai verifici casa .

-mai sufereai si pe server cu semne " :* "

-cand ti-ai luat polar te-ai dus conector si ai iesit fix pe polarul nostru la cutia alba!, dar tot te batuse talanu ca esti prost si nu stii sa tragi.

-in alta runda te-ai bagat glont in baza la noi prin rampa fara flash fara nimic.. dar erai asigurat de wall ... stiai ca nu e nimeni..deaia nu ai dat nici macar un flash ,, ok iti anuntau ai tai ca e ceva pe mid dar putea sa fie un jucator de-al nostru pe undeva prin casa/baza sa te astepte dar tu nu... te-ai dus ca tancul.

-CAND TE-AI BAGAT INTR-O RUNDA , IAR IN PANTA LA NOI TI-A DAT AL TAU FLASHUL FIX IN OCHI!!! SI NU L-AI LUAT SE VEDE PE DEMO

-Cu cata usurinta te bagi in casa peste noi.!

-ce l-ai stiut pe al nostru pe cutii in x1 . fix cand s-a urcat

-il urmareai pe ala cu tinta prin cutie in x1. (intre cutiile de la panta)

-Mai e faza cand era palermo in panta noi PE SHIFT si noi veneam tare in casa dar tu nu ti-ai luat tinta de la polar de acolo ..repet PALERMO ERA PE SHIFT.!

P.S.: VRACIU SAU DROZENAKE , SAU ORICARE CITITI POSTAREA ASTA  STIU CA O SA VA PLICTISEASCA PE MAJORITATEA SA CITITI DAR AM TRATAT FOARTE SERIOS CAZUL LUI PT CA ARE ADMIN SI SE JOACA CU WALL..ASA CA VA ROG SA CITITI CE AM SCRIS CA SIGUR O SA VA RAMANA CATEVA FAZE IN MINTE SI SA VA UITATI PE DEMO DUPA SA VEDETI CE WALL ARE.! 

VRACIU STIU CA TE-AI UITAT LA MULTE DEMO-URI PANA ACUM, DAR TE ROG SA TE UITI SI TU LA DEMO SA VEZI CE WALL ARE DAR MAI ALES SA CITESTI CE AM SCRIS , PT CA AM TRATAT FOARTE SERIOS CAZUL LUI!.

Edited by sCrEEEN^, 02 February 2014 - 04:07 AM.

ridicool

ridicool

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 14 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-December 11

Ramane sa vina mai multe pareri sCrEEEN^ :) nu inseamna ca daca tu nu sti counter-strike, nu stie nimeni ! :) am jucat si eu 2 sezoane in PGL pe vremea cand era 1.6 ( CS ) si cred ca dupa 2 sezoane stiu si eu unele lucruri . Unii dintre voi mai bine v-ati apuca de Mario Forever. Exactu cum mi-ati suferit mie ca am wall si chestii dealea asa i-ati suferit si la fratemio la "twikk" ca vai doamne , dar eu cu fratemio va punem pe care vreti din comunitatea asta la Counter-Strike 1.6 .

- Daca ei vin in z, tare cum sa nu iesi sa tragi ?

- Pe mid daca te uiti bine la faza cu Talanu cu polaru prima data am tras in cutie in partea de la baza voi . ca l-am vazut apoi am iesit in cealalta partea , mai invata putin de joc, te rog frumos si daca nu e ok, locuri pentru tine sunt pe ********** nu pe Cs16.ro :) aici sunt multi baieti de elita nu de contrabanda .

- Joc pe bani sa aiba importanta ca merg pe shift sau nu ? :) sau sa verific in baza voi ? Crezi ca eu traiesc ca voi din counter-strike

Palermo si GIGA care se cred mari jucatori si daca mor, iti sufera din toate directile ? 

- Pai daca tinea altu casa de ce sa imi iau tinta din rampe ? Esti paralel ! daca te-as intreba pentru ce e ex_interp 0.01 cu totu ca nu are legautra cu subiectu asta :)) nu ai stii, dar infine. 

Lasam si la parerea alotra :) inafara de tine , palermo , giga si astia suferinta ... sa vad ce spune si Drozenake si Vraciu :)

Edited by mEdII, 02 February 2014 - 09:57 AM.

• Bogdan ; likes this

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

Mai,daca avea wall,nu se vedea si in demo?

Si daca era la buton,si daca se activa singur,tot se vedea ceva,nu?

Poate nu se vede,si gresesc eu .

Fazele cu flash mi se par suspecte,in restu mi se pare ca e bulan:))

insa o nelamurire am :

Demo-ul nu trebuia cumva sa fie pe de_inferno ?

Eu asa stiu ca atunci ti l-a cerut..

Edited by bRIxeD@CS16, 02 February 2014 - 10:14 AM.

ridicool

ridicool

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 14 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-December 11

Cu inferno e altul cerut de aKaR :) asta pe alta harta ! 

g i g a b y t e

g i g a b y t e

Advanced Member

• Membru
  • 151 posts
  • 96 topics
  • Joined 19-July 11

vezi ca eu sunt gigabyte in caz ca nu stiai 

ce imi spui tu mie ca ai iesit si ai tras in cutie pai coaie normal ca ai iesit inspre baza noi ca il stiai ca e acolo si dupa l-ai tinut fix in dreapta dar tot te-a batut

si tu ai jucat in pgl ? doamne nu pot sa cred esti | | nu stii sa tragi , nu stii sa faci un sr si suferi pe aici ca ai jucat in pgl cred ca in divizia Z ai jucat lesinatule.

faza e ca , ok , tineau ai tai casa dar palermo era pe shift in baza si tu nu ti-ai luat tinta de acolo , noi eram sus in casa aproape sa sarim si tot nu te-ai miscat de acolo!.

ridicool

ridicool

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 14 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-December 11

Faza e ca esti un incult , eu nu am vorbit urat cu tine , te fac cand vrea maria ta la counter-strike 1.6 asa i-ati suferit si la fratemio la "twikk", daca tineau ai mei casa cum sa iau tinta din rampe cand am anuntat ca tin rampe cu polaru ? Tu si cu PALERMO oamenii suferinta ai comunitatii Cs16 :) Iti fac si b-hop ( nu cu script ca altii ) si iti fac si silentRUN cand si unde vrei tu . !

g i g a b y t e

g i g a b y t e

Advanced Member

• Membru
  • 151 posts
  • 96 topics
  • Joined 19-July 11

doar pt ca vorbesc urat nu inseamna ca sunt incult, stiu sa vorbesc,  stiu sa scriu.

am vazut ce sr si ce bhop stii sa faci ...esti paralel ( | | )

ridicool

ridicool

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 14 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-December 11

incultura ti-o areti prin cuvinte gen "pt" ca daca fac un printscreen apari in videoclipurile lui Mihai ZMENTA.

• SEBBEN likes this

g i g a b y t e

g i g a b y t e

Advanced Member

• Membru
  • 151 posts
  • 96 topics
  • Joined 19-July 11

iti dai seama ce dovada de incultura am dat ."pt" , "pt" este o prescurtare nu e o dovada de incultura boschetarule.

doamne ce aiurit esti sa mor eu nu vezi ca nu stii sa scrii ai scris "areti" .Poate tu esti ala care ajungi in videoclipurile lui zmenta.

aa.. si in legatura cu posturile anterioare se zice "lui" nu "la" ca fratele tau nu e obiect. sau poate e :-?

RAKITANA.

RAKITANA.

Power Member

• Membru
  • 106 posts
  • 17 topics
  • Joined 17-November 13

Mai,daca avea wall,nu se vedea si in demo?

Si daca era la buton,si daca se activa singur,tot se vedea ceva,nu?

Poate nu se vede,si gresesc eu .

Fazele cu flash mi se par suspecte,in restu mi se pare ca e bulan:))

insa o nelamurire am :

Demo-ul nu trebuia cumva sa fie pe de_inferno ?

Eu asa stiu ca atunci ti l-a cerut..

Nu , fazele de wall nu se vad in demo . Cel mai bine cand suspectezi un jucator ca are wall , bagi TU wall si te uiti la demo , astfel vezi daca jucatorul in cauza se uita / nu prin pretei .

fi atent ca am analizat foarte bine demo-ul si iti spun fiecare faza suspecta de wall.. am analizat demo-ul cu atentie deoarece esti admin si te joci cu wall , deci e grav.

1)Cand erai pe partea de TERO:

-cand aveai polar pe mid ieseai ca ultimul bot ..un mic sr, dar stiind ca nu era nimeni nu aveai pt ce sa iti faci griji.

-dadeai flashurile pe z si ieseai cu tinta instantaneu  pe om (respectiv palermo,talanu)

-te uitai cu polarul pe mid si a fost o faza cand ti-a dat palermo 2 flashuri din z si te-ai retras imediat . INAINTE SA VEZI FLASHURILE(primul flash mai ales)

-cand am ramas eu 1v2 sau 1v3 nu mai stiu.. eram z, apoi am sarit mid si tu ai iesit cu tinta fix pe mine , apoi mi-ai dat flash si am sarit sus in conector si ai iesit cu glockul fix pe mine.

2)Cand erai pe partea de CT:

-dupa runda de pistoale aveai usp si te-ai bagat imediat casa , ca stiai ca nu e nimeni.. dar a fost asa la vrajeala sa se vada pe demo ca "verifici"

-cand a zis dudu pe say_team sa da-ti toti he-uri mid te-ai dus ca tancu' prin rampa pe la noi.fara sa mai verifici casa .

-mai sufereai si pe server cu semne " :* "

-cand ti-ai luat polar te-ai dus conector si ai iesit fix pe polarul nostru la cutia alba!, dar tot te batuse talanu ca esti prost si nu stii sa tragi.

-in alta runda te-ai bagat glont in baza la noi prin rampa fara flash fara nimic.. dar erai asigurat de wall ... stiai ca nu e nimeni..deaia nu ai dat nici macar un flash ,, ok iti anuntau ai tai ca e ceva pe mid dar putea sa fie un jucator de-al nostru pe undeva prin casa/baza sa te astepte dar tu nu... te-ai dus ca tancul.

-CAND TE-AI BAGAT INTR-O RUNDA , IAR IN PANTA LA NOI TI-A DAT AL TAU FLASHUL FIX IN OCHI!!! SI NU L-AI LUAT SE VEDE PE DEMO

-Cu cata usurinta te bagi in casa peste noi.!

-ce l-ai stiut pe al nostru pe cutii in x1 . fix cand s-a urcat

-il urmareai pe ala cu tinta prin cutie in x1. (intre cutiile de la panta)

-Mai e faza cand era palermo in panta noi PE SHIFT si noi veneam tare in casa dar tu nu ti-ai luat tinta de la polar de acolo ..repet PALERMO ERA PE SHIFT.!

P.S.: VRACIU SAU DROZENAKE , SAU ORICARE CITITI POSTAREA ASTA  STIU CA O SA VA PLICTISEASCA PE MAJORITATEA SA CITITI DAR AM TRATAT FOARTE SERIOS CAZUL LUI PT CA ARE ADMIN SI SE JOACA CU WALL..ASA CA VA ROG SA CITITI CE AM SCRIS CA SIGUR O SA VA RAMANA CATEVA FAZE IN MINTE SI SA VA UITATI PE DEMO DUPA SA VEDETI CE WALL ARE.! 

VRACIU STIU CA TE-AI UITAT LA MULTE DEMO-URI PANA ACUM, DAR TE ROG SA TE UITI SI TU LA DEMO SA VEZI CE WALL ARE DAR MAI ALES SA CITESTI CE AM SCRIS , PT CA AM TRATAT FOARTE SERIOS CAZUL LUI!.

Giga , e de preferat sa lasi si minutele cand se intampla acele faze. Ii dai mai putin de lucru lui vraciu` sau drozen .

• ridicool likes this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

Am vrut sa opresc demo-ul dupa prima faza cand te tinea Resu-kun la rampa x1,cand ai dat sa avansezi l-ai vazut, apoi te-ai retras si dupa cateva secunde ai vrut sa intri, dar ai vazut ca e tot acolo si ca avanseaza usor si te-ai dat in spate,lasandu-l pe al tau sa intre primul. A doua faza de care imi aduc aminte, e cea cand ti-a urcat ala la scara, si nu stiai unde sa mai pui tinta, z sau julieta, nu erai prea sigur unde iti iese,chiar daca acolo era smoke, tu il urmareai pe ala perfect.

Banat.

• Bogdan ; and Cr!m3 like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users