Ce ati zice Vineri ora 18:00 ?
Edited by PoSeiDoN 18, 02 February 2014 - 09:57 PM.
Eu pot aproape in fiecare zi , deci nu este o problema pentru mine , acum vreau sa stiu daca mai intra cineva pe server un admin..ceva ca sunt doar eu singur iar. Am pus timelimit 0 pe dust2 ca sa nu pierdem playerii ! eu o sa mai stau putin !
Edited by Al3xx4ndru, 02 February 2014 - 10:47 PM.
Da`ti harti clasice la vot la orele astea , cum iasa un playerii , cum va reorientati in privinta hartii.
Cine nu tine redirecte fara un motiv intemeiat sa se astepte sa fie sanctionat. Chiar daca nu redirectionati nimic , este un ajutor pentru noi si acest server.
Toti vor grade cat mai mari insa fara pic de implicare si ajutor.
Mai multe activitate pe forum si la redirecte , va rog. (De server nu mai zic fiindca se subintelege)
Da, altfel nu merg. Daca aveti nevoie de ajutor cu configurare , port forwarding , imi lasati PM. Urmariti tutorialele postate pentru redirecte.
Da, altfel nu merg. Daca aveti nevoie de ajutor cu configurare , port forwarding , imi lasati PM. Urmariti tutorialele postate pentru redirecte.
Ajut si eu la port-foward, daca vrei cand ai ceva timp liber putem sa ii ajutam cu un tutorial, eu nu stiu sa ma exprim la niste chestii gen: protocolul UDP si altele si ar fi mai bine daca l-am face in doi! Sau sa il faci tu si eu ofer suport
Ideea e ca aceste redirecte merg ! Utzu , ts si cine a mai tinut au facut dropuri si am vazut playeri care inca joaca la noi pe server.
Daca tot nu puteti baga un boost de 1 euro noaptea , macar tineti o ora , doua redirecte pentru ca , chiar ne ajuta .
Multumesc , mie sa nu`mi cereti asistenta ca nu ma pricep
Nu prea vad sa facem tutoriale cu port-forward pentru ca fiecare router / modem are control panel-ul diferit..rar se gasesc modele cu cpanel-ul la fel. Eu unul nu pot sa ajut pe cineva decat daca vad exact ce e pe acolo (cu teamviewer), deci tot suportul ramane cel mai indicat pentru cei care nu stiu sa faca.
Cu regret va anunt ca nu pot tine .. Dar in plus am un camin intreg de couter-isti pe care-i invit la noi cu orice ocazie
Ideea este ca am facut topic pentru asa ceva si nimeni nu a postat , ori e lipsa de interes , ori e lipsa de interes.
Nimeni nu a postat in acel topic ca nu pot tine , dar nici nimeni nu le tine.
http://forum.cs16.ro...rial-redirecte/
Cine tine redirecte cu numele shhh? http://xhlds.com/client1439
Nu ca m-ar deranja , insa cand voi da maririile pe redirecte , nu voi avea de unde sa stiu cine este respectivul.
Taica..de la ce nick vine shhh oare ? Faceam niste teste..
Edited by SHOUYI, 03 February 2014 - 08:26 PM.
Pot tine redirecte la camin ?
Topicul legat de redirecte este DOAR SI NUMAI CU TUTORIAL SI CEI CARE POSTEAZA SCUTIRE DUPA MODEL.
Chiar atat de greu este sa nu postati acolo? Nu stau sa va mut toate topicurile , v-am rugat ceva..
@ Nu vad de ce nu ai putea tine redirecte , pentru asistenta ia legatura cu ts! , execut sau utzu.
Edited by Denisa ;x, 03 February 2014 - 08:38 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users