Acelasi server, Public.Cs16.Ro care bindeaza tastele la jucatori:
http://www68.zippysh...55388/file.html
http://www68.zippysh...55388/file.html
Lasa-ti ticket lu EduarT si rezolv el.
Am mai vazut un topic asemanator acolo, facut de un alt owner. Au fost banati respectivii si pe forum. O sa las eu ticket, daca Alex n`a lasat inca. Oricum, sunt niste oameni de tot rahatul , daca au ajuns in situatia asta.
Edited by SUITS, 16 May 2014 - 08:33 PM.
Maine nu voi putea intra pe server sau la conferinta pentru ca sunt plecat si ma intorc de abia duminica. Astazi am vorbit cu Alex ce se va vorbi maine la conferinta, in mare, dar o sa ma informez si cu restul detaliilor.
Am lasat fy_snow , puteti dormi linistiti !
Sa aveti un weekend cat mai bun !
Nu e singurul server care face asa... Au fost si altii care au reclamat chestiile astea si totusi nu s-a rezolvat nimic....
Nu iti fa sperante ca se va rezolva ceva, sau cel putin nu prea curand!
Daca se poate sa intre cineva pe sv , eu trebuie sa plec la meditati !
Va sfatuiesc sa dati mai des la vot fy_buzzkill cand este mai gol serverul pentru ca merge foarte bine. Spre exemplu, era dust2_2x2 si erau 5-5 -> maxim 6-6 si am pus fy_buzzkill si au fost constant 7-7 si chiar 8-8.
Va doresc o seara buna !
Edited by SUITS, 19 May 2014 - 10:02 PM.
Postul cu numarul 3000 ! Felicitari ai un os ! =)))
Stiu, chiar verificam activitatea cand a-ti dat buzzkill , chiar eram curios cum merge . Era ghezure in top acolo, primu`
Se pare ca "Domnul" EduArT , nu`si face timp sa imi treaca server-ul pe email-ul meu pe biling...astept de 5-6 zile , cu ticket lasat de Denisa , plus ca l-am sunat si eu sambata trecuta si mi-a zis ca mi-l trece in ziua respectiva...eu deja sunt satul..situatia ma depaseste enorm , nu-mi place sa astept la mana altora cam asta e chestia , mai am rabdare pana miercuri , daca pana atunci nu se ia masuri din partea lui , adica sa-si faca datoria sa treaca server-ul pe email , cu siguranta eu ma voi retrage definitiv.
Imi pare rau , dar este bataie de joc din partea lor ( alor mai mari de pe forum )..acum ii inteleg si pe ts! si pe Denisa..in cazul in care se va intampla asa ceva o sa-i anunt sa vedem ce putem rezolva impreuna cu ei.Dar eu ma voi retrage pentru ca deja imi apar din ce in ce mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolv in viata mea de zi cu zi si timpul imi va fi mult mai scurt pentru a ma ocupa de forum/server.
Sper sa ma intelegeti , miercuri il voi suna iar pe EduArT si daca pana seara la ora 20:00 nu este rezolvata problema , am sa va anunt ce voi face..
O zi buna.
Pe bune ? )
Unde este acel Alexx pe care eu il stiam , care spunea ca nu o sa lase sv-ul sa se duca de rapa , care spunea ca va face tot posibilu` sa il tina cum era .
Ai uitat ce le-ai promis lui ts! si Denisa ?
Tu crezi ca Denisa si ts! , au renuntat din cauza asta , ei au renuntat fiindca nu le mai permitea timpu` atata tot , nu e josnic sa iti bagi joc de munca altor de 7-8 luni de zile intr-o saptamana ?
Asa ca stai dracu acia ca avem nevoie de tine ! )
Hoo ma imprastiatilor ca nu`si bate nimeni joc
Nu va lasa Alexx, wildz`u stati linistiti .. face si el pe duru` putin O sa ii raspunda Eduart, ca`i si interesul lui. Doar nu o vrea sa piarda inca un server.
Hai, gata cu fotosinteza, sunt fumat stiu !
Le: totusi nici acum nu`s agramat, am citit de 7 ori fiecare cuvant, sa nu fie ceva gresit ))
Edited by SUITS, 20 May 2014 - 02:12 PM.
agramat, neahhh
eu ma voi retrage definitiv
Vezi ca a trecut 1 aprilie, mai usor cu glumele.
Stii cum e, cei de la conducere "are multa treaba si nu are timp sa rezolve un amarat ticket ca este mai multe". Ai mai multa rabadare, stiu ca ai avut pana acum, dar na, asta este situatia. Sper sa vad un reply mai jos unde spui ca a fost o gluma si ca ti s-a raspuns la ticket si totul este in regula. Te saluta fratele tau Asus.
O zi buna tuturor !
Edit [ SUITS ] : 1 aprilie poate )) , 1 mai e ziua muncii, n-are treaba cu glumele
)) Te pupa SUITS
Edit Asus: Uite ca acum e 1 aprilie si nu e gluma
Edited by Asus., 20 May 2014 - 02:34 PM.
Te`am prinss =) -> ai vrea tu :-@
A fost pana acum dust2 si am pus acum fy_buzzkill ca ramasese 5vs5. Eu trebuie sa plec si voi intra diseara. Rog un admin sa mai intre pe server ca deocamdata nu mai este nimeni. Multa bafta !
Se pare ca "Domnul" EduArT , nu`si face timp sa imi treaca server-ul pe email-ul meu pe biling...astept de 5-6 zile , cu ticket lasat de Denisa , plus ca l-am sunat si eu sambata trecuta si mi-a zis ca mi-l trece in ziua respectiva...eu deja sunt satul..situatia ma depaseste enorm , nu-mi place sa astept la mana altora cam asta e chestia , mai am rabdare pana miercuri , daca pana atunci nu se ia masuri din partea lui , adica sa-si faca datoria sa treaca server-ul pe email , cu siguranta eu ma voi retrage definitiv.
Imi pare rau , dar este bataie de joc din partea lor ( alor mai mari de pe forum )..acum ii inteleg si pe ts! si pe Denisa..in cazul in care se va intampla asa ceva o sa-i anunt sa vedem ce putem rezolva impreuna cu ei.Dar eu ma voi retrage pentru ca deja imi apar din ce in ce mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolv in viata mea de zi cu zi si timpul imi va fi mult mai scurt pentru a ma ocupa de forum/server.
Sper sa ma intelegeti , miercuri il voi suna iar pe EduArT si daca pana seara la ora 20:00 nu este rezolvata problema , am sa va anunt ce voi face..
O zi buna.
O sa fie hopuri mai greele, nu stiti la ce v-ati inhamat inca! Dar o sa vedeti pe parcurs! Iti urez nervi de otel si bafta in ceea ce faci
@P.S: aveti grija la admini (ma refer la persoanele din staff-ul CS16, majoritatea obtin admin ca au grad in staff dar nu se vor tine de treaba) aveti grija!
0 members, 2 guests, 0 anonymous users