Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Nu-i problema , insa mi s-a scos ochisorii cand am inchis o cerere de unban (sau admin , dracu mai stie) ca nu i-am lasat sa posteze. De atunci am spus clar , cat timp o sa mai fiu pe aici o sa va "sanctionezi" la orice greseala.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Bun , s-a rezolvat.

Va multumim pentru implicare si activitate si ne bucuram ca am avut prilejul sa lucram cu voi.

Aveti grija de server si de voi , nu va certati.

Ne mai auzim , salutare.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

As avea de spus atatea , dar am sa ma rezum doar la ce e mai important , este singurul server de care m`am atasat asa mult , in special de oamenii acestia minunati pe care am avut ocazia sa`i intalnesc pe el , o sa`mi fie dor de warn`urile primite de la tine ts! :)) si de sicanarile mele cu Denisa si nu , n`am sa plang , delocccc :-S 

Eu va doresc tot binele din lume , succes cu facultatile voastre , anul acest voi fi si eu bobocel :"> si am o rugaminte la voi , cand aveti timp liber mai treceti pe la noi pe server , nu ne uitati de tot :D .

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

Va multumim pentru implicare si activitate si ne bucuram ca am avut prilejul sa lucram cu voi. Aveti grija de server si de voi , nu va certati. Ne mai auzim , salutare.

Va urez succes in tot cea ce o sa faci atat tu cat si Denisa , ati dat dovada de niste oameni maturi cu capul pe umeri , atat mie cat si colegilor mei ne pare rau ca ne parasiti dar si noi la momentul respectiv va trebui sa ne descotorosim pe tot ce tine de acest joc.

Vreau sa va multumesc ca mi-ti dat prilejul sa lucrez cu voi si sa imi dau seama ce fel de persoane minunate sunteti !

SA AUZIM NUMAI DE BINE ! :* 

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

mda  imi pare rau ca plecati ,o sa fie putin faos aici pana se invata treaba bine

Edited by gabitza_man, 14 May 2014 - 07:54 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Am vazut mai pe la amiaza topicul dar nu am apucat sa las reply sau sa fiu prezent la conferinta pentru ca am fost nevoit sa plec.

On: Imi pare rau pentru ca s-a ajuns aici. Denisa, ts! , ati facut o treaba excelenta, chiar nu ma asteptam sa fie asa de misto aici cand am venit. Nu regret macar o clipa ca m-am intors aici sa va ajut cu ce pot. Nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc pentru sansa de a admina aici si va doresc multa bafta in tot ceea ce faceti .

Alex, sa stii ca de acum in colo ai toata sustinerea mea, de asemenea si SUITS si Advancer. Va sunt la dispozitie cu orice  stiu sa fac.

Nu uita sa ma contactezi daca ai vreo nelamurire in legatura cu forumul / ftp-ul. Din pacate nu voi putea face o donatie, deocamdata.

Mult succesc noilor fondatori cu serverul ! :*

Edited by Asus., 14 May 2014 - 06:35 PM.

• gabitza_man and A. MeHigh ; like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Multumim ! 

Va promitem ca o sa incercam sa ne ridicam cel putin la nivelul la care au fost fostii sefi, iar serverul va functiona la fel de bine. Atat zic, va fi un topic mai tarziu, unde ve-ti afla noile vesti.

puK.

puK.

Ultras Member

• Membru
  • 393 posts
  • 57 topics
  • Joined 28-March 13

Succes noilor fondatori!!!....daca as avea mai multa experienta in domeniul cs v-as ajuta dar nu prea am,insa vreau sa invat...dar va pot ajuta cu redirecte daca ajuta la ceva si daca pot am sa si donez:D

Edited by Kasakry., 14 May 2014 - 06:53 PM.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
Multumim, si da, redirectele sunt bune la ceva ;). Iar pe parcurs vei dobandi experienta
  • SUITS likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da la mine merge redirectele foarte bine advancer

http://xhlds.com/client1439

Edited by gabitza_man, 14 May 2014 - 08:40 PM.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

S`a facut o mica greseala la postul meu legat de conferinta ziua corecta este cea de Sambata 17.05.2014 , sper ca asta sa nu influenteze confirmarea voastra cu prezenta.

Am modificat in topic am trecut ziua corecta , se vede ca`s la inceput de drum  :)) , dar vreau sa fim uniti si sa ajutam server`ul cum putem :) .

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 15 May 2014 - 12:31 PM.

• gabitza_man likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

o6m9n5.jpg

O ducem bine si fara boost , ieri pe vremea asta jucam fy_snow :))

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ma bucur !

Vad ca utzu, si`a scos moderatorul de la noi .. deci chiar nu mai vrea sa faca parte din acest staff , pacat :(

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Am pus acum fy_snow pentru ca era gol serverul pe dust2_2x2 ( 07:15) si speram ca o sa se umple serverul mai repede.

Va doresc o zi buna !

• SUITS likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Multumim Asus , o zi buna si tie , spor.

SUITS , utzu are niste probleme de rezolvat pentru o perioada de timp si de aceea a cerut sa ii fie scos gradul , eu am discutat cu el , dupa ce isi rezolva problemele este bine veni/primit inapoi pe server . :D

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 16 May 2014 - 10:19 AM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Greu cu jucatorii in dimineata asta .. abia abia am strans de un dust2x2, la limita, un 5 vs 5 ..

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Vi-l prezent pe fostul noustru  coleg, un ***** de om, un copil de 2 bani, si anume retardatul de Oxygen. Mai inainte a intra pe server, cu wall aim si ce se mai putea si isi batea **** de noi. Chiar asa am ajuns ? Isi tot schimba ip-ul si tot intra, nu aveam ce sa-i fac decat sa-l banez.

V-am atasat cateva snapshoturi cu **** asta de om:

1. f26cep.jpg

2. 2646dme.jpg

3. 2qtls13.jpg

Am mai patit acelasi lucru cu un alt ratat pe forul meu server. Problema s-a rezolvat rapid prin banarea clasei si nu si-a mai putut schimba ip-ul.

In acest caz, observ ca isi poate schimba si clasa, nu numai ip-ul. Chiar nu stiu o alta solutie de-al bana.

Acest post este facut in special pentru a-l vedea ts! sau denisa pentru stiu ca ei au mai multa experienta mai mare ca mine si poate cunosc ei o solutie.

Nickurile folosite: Oxygen;;, Fan Asus, Jet oceanik, Nu plangeti etc.

Scuzati-mi limbajul dar chiar ma enervat cacatul asta de copil.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

O sa`i contactez imediat pe ts! sau Denisa si sa vedem ce putem rezolva.I`am dat si eu exterminate o data , apoi ban ...pe steam pe ip..am zis ca e altcineva , dar cred ca isi bate joc.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

O data ce banezi clasa de ip-uri o sa pierzi din jucatori , deci daca chiar vreti asta..banati toata clasa de IP. Altfel nu ai ce sa faci.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Da am inteles treaba asta , vad ca nu au mai intrat de ceva vreme dupa ce le`am trantit exterminate`ul..sa speram ca nu`s asa de "retardati" sa mai intre iar.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users