Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

O sa bag eu boost maine cand ajung la banca , insa pana atunci nu am cum . Sunt la facultate de la ora 8 la ora 6 , daca gasesc deschis bag atunci , daca nu cel sigur vineri.

Pana atunci incercati sa dati harti clasice ca sa il mentinem asa ,  mai am 2 euro pe telefon daca este prea gol o sa bag 2 boosturi de la GTRS.

L:E: Utzu , hai cu activitatea saptamanala , ca sa ne ocupam de up / down.

L:E 2: Chiar daca am zis sa dati harti clasice sau sa aveti grija ce dati la vot , asta nu inseamna sa se repete aceleasi harti.

Edited by Denisa ;x, 07 May 2014 - 06:53 PM.

• utzu and ts! like this

utzu

O fac in 1-2 ore. Ma duc la o tabla si o bere sa fiu limpede si o fac :) Daca ai timp te rog sa imi trimiti un PM cu accesele toate!

10x 

• gabitza_man likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Deci credema ca nu am nimic pe laptopul asta , nici macar ftp-ul , nici macar nu stiu datele de la ftp , gamepanel sau orice altceva ce tine de server , o sa iti dea ts! sau va face update la staff si te uiti acolo.

• utzu and ts! like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Se joaca de 15 minute kabul si tot 32/32 suntem. Nu este neaaparata nevoie de boost in aceasta seara.

ps: De ce eu fiind on, in gametracker apar off. Dau un refresh si apar on, iar off, iar on. Eu sunt on pe server, nu ies. Face si gametrackerul figuri ? D`aia nu se pun mereu orele intregi ? :))

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Se actualizeaza mai greu in gametracker si orele si kill-urile..totul.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Acum e seara , se mentine . GT-ul mereu au avut o intarziere , vei aparea si on.

• utzu, ts!, gabitza_man and 1 other like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ca tot ai zis sa te tinem la curent, avem urmatoarele :

• dust4ever - a mers mai slab, undeva la 26-28 de jucatori constant ! 
  • inferno - variaza pe harta asta, de la 32 la cel mult 26 , dar mi se pare cea mai jucabila dupa dust2, cand vrei sa strangi lume. Oricum in majoritatea timpului ( cele 35 de minute lungi :)) cam 30 a fost numarul ) .
  • nuke_rarea - spre surprinderea mea, a mers 32/32 mai tot timpul. 
  • dust2 - 32/32 permanent , era clar :)))
  • westwood-big - 32 constant
  • dustyaztec - slab 

O sa dau edit la fiecare schimbare sa vezi cum merge. Fac asta si pentru cei noi, poate vad si ei cam ce sa dea, la orele astea, cu alte ocazii, ca serverul sa fie populat.

Edit pentru adaugare harti :  (rarea) , (dust2) , (westwood) , (dustyaztec) to be continued.

Edited by SUITS, 07 May 2014 - 10:08 PM.

• gabitza_man likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
dust4ever - a mers mai slab, undeva la 26-28 de jucatori constant ! inferno - variaza pe harta asta, de la 32 la cel mult 26 , dar mi se pare cea mai jucabila dupa dust2, cand vrei sa strangi lume. Oricum in majoritatea timpului ( cele 35 de minute lungi :)) cam 30 a fost numarul ) . nuke_rarea - spre surprinderea mea, a mers 32/32 mai tot timpul. dust2 - 32/32 permanent , era clar :)))

Continui eu ca nu esti prezent pe server.

• de_westwood_big -> constant 30 de jucatori.
  • de_dustyaztec -> fail
  • de_dust2 - cat se poate

Edited by Asus., 07 May 2014 - 09:32 PM.

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Gresit, sunt prezent :)) , am anuntat ca mananc. Probabil ai intrat dupa. Acum am terminat.

Last : dustyaztec - 32 constatnt , wonderfullll !

Acum se joaca dust2, si cred ca va ramane cu timelimit 0. In caz contrar revin cu edit mai sus !

Edited by SUITS, 07 May 2014 - 09:34 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Heeei, look ! He's " ma frend " ! :))

2rcx5kl.jpg

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Are VIP pentru ca a castigat concursul de lame ( si chiar daca a facut cerere de retragere , am decis sa ii acord in continuare premiul , asa este corect )  , insa nimeni nu e scutit de mine sau de ts! , daca are wall sau orice alt cod in acel demo .. va ramane banat pe acest server.

Btw , multumesc SUITS & Asus . ( nu , nu sunt ironica )

Edited by Denisa ;x, 07 May 2014 - 10:05 PM.

• Asus. and SUITS like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

@utzu aka junk, eu nu mai am acces aici ? ca vad ca nu apar la activitate :)) ori beara aia si tablele s-au transformat in lazi si barbut ? :))))

@mersi coaeee :))) ala cu cele mai multe ore  b-)  uiti de el :-w . M`ai pus si pe mine acolo ultimu` , uitat de lume, neinrand cu lumea, si cu "s"-u mancat de la "server" :( :))))

Edited by SUITS, 07 May 2014 - 10:45 PM.

• ADdvencer likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Neata`

Iar avem un plagiator de nick`uri, care se da owner pe orice server si raspunde la cereri :))) , care are varste cuprinse intre 17-27 de ani, de la o zi la alta. La recrutari, respectivul , view Posts / Topics . 

utzu

Take care at 2x post dude :)

Numaram 16 si postasem 15 si nu stiam care il uitasem, si incurcam Suiram cu Suits si va pusesem la socoteala pe aman2 dar postasem doar la Marius. Dar le-am luat pe rand si i-am dat de cap :*

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

ts!, Denisa, am o nelamurire. Nu inteleg de ce tot inchideti topicurile de la cereri unban, cereri admin chiar cum vedeti unul din voi topicu. :-?? De aceea avem si admini , vreo 15 la numar, dintre care vreo 6-7 activi si pe forum ( este un numar aproximat ),  care pot sa se dea cu parere. Spun asta pentru ca am vazut ca la cererea lu Oxygen ai inchis topicul dupa mai putin de o ora. Mi se pare normal ca adminii sa se uita la demo si apoi sa se dea cu parerea, lucru care nu s-a intamplat nici macar la staff only. De ce acolo ? Cel care face cerere unban are dreptul sa vada niste parerei, nu " direct " verdictul. Nu vreau sa mi-o luati ca pe un repros, ci doar ca pe o sesizare.

Va doresc o zi buna tuturor !

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

In primul rand , nu cred ca trebuie sa dam explicatii nimanui pentru ceea ce facem , atat eu cat si Denisa , pe server si forum. Singurii care dau explicatii sunteti voi , adminii.

In al 2-lea rand , acel individ facea parte din staff (avand gradul de VIP) , deci si prin urmare noi decidem daca ramane sau nu fara acel acces .

In al 3-lea rand , tinand cont ca a facut parte din staff-ul nostru , stiam ca se va ajunge sa se faca chat in acel topic , de asta am dechis sa il inchidem.

In al 4-lea rand , cand noi scriem "revin cu decizia" inseamna ca noi (ca owneri) luam decizia in privinta acelui fapt.

In al 5-lea rand , s-au legat prietenii aici cat timp a fost admin si nu am dorit ca acest lucru sa influenteze raspunsul cuiva.

In al 6-lea rand , au fost destule cazuri in care multi dintre voi si-au dat cu parerea iar noi am considerat ca au gresit. In acel moment am luat decizia pe care am crezut-o noi corecta (si sunt sigur ca a fost si cea corecta :)  ).

Si nu in ultimul rand , avem dreptul de a face ceea ce dorim , cand dorim si ce dorim. Asa am considerat noi de cuviinta sa facem , so? What's the problem?

Daca ar fi sa stam dupa toti adminii sa posteze , in special cand majoritatea nu isi dau cu parerea , am astepta o saptamana ca sa inchidem cererea.

Din moment ce s-a luat o decizie care e deranjul?

Daca x admin acuza pe y admin de cod , iar z t u v w q admini spun ca acel y admin este codat , iar noi consideram ca nu are nimic fi sigur ca y admin nu o sa primeasca ban (sau invers).

L.E : Am mai spus si in trecut ca nu va tinem cu forta aici , pe niciunul din voi. Daca cuiva nu-i plac metodele noastre , caracterul nostru sau orice altceva legat de noi sau server ,este liber sa plece :) .

Am mai spus in cateva situatii ,atat eu cat si Denisa , ca o sa venim cu decizia. Ca mai tarziu sa ne trezim cu topicul inchis sau cu posturi dupa.

Si ma repet , facem ceea ce ne dorim si consideram de cuviinta. Nu mai cereti explicatii. Cand o sa acceptati sa fiti avertizati si sanctionati pentru toate greselile pe care le faceti atunci o sa asteptam o saptamana sa posteze fiecare , pana atunci , nu.

Edited by ts!, 08 May 2014 - 02:43 PM.

• Denisa ;x likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Mai bine taceam ca filosof ramaneam. Vad ca mi-ai luato in nume de rau si da , stiu, OWNERII fac ce vor cu serverul lor, dar nu asta era ideea. A fost o nelamurire pe care am avuto, dar vad ca " mi-ai pus capac " . Anyway, multumesc de raspuns.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu ti-am dat un raspuns la "sesizarea" ta , in limitele cunostiintelor mele de exprimare si abordare. Ti-am argumentat de ce anume acel topic a fost inchis si am specificat ca totusi , daca vroiam sa dam explicatii nu mai plateam atatia bani pentru un server de cs . Serverul a ramas deschis pentru voi , nu pentru altcineva.

Acea "sesizare" de care vorbesti tu este defapt o explicatie , fiindca altcumva nu ai cum sa o iei sau poate sunt eu prea prost sa imi dau seama de acest lucru.

Anyway , ma intind la povesti nemuritoare degeaba. E ultima oara cand o sa explicam vreo decizie pe care o luam. Mereu vor exista nemultumiti si diferente de opinie , niciodata n-o sa poti multumi pe toate lumea..asa ca n-are rost sa te straduiesti :).

L.E : De asemenea,  Denisa a specificat ceva foarte clar :

O sa revin maine cu decizia ( sau ts! ) dupa ce vom vizualiza demo-ul

Cei care tin neaparat sa isi dea cu parerea in privinta acestei cereri de unban , o pot face la staff only.

Argumentele pentru aceasta decizie le-am enumerat mai sus.

Edited by ts!, 08 May 2014 - 02:56 PM.

• utzu and Denisa ;x like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da eu nu am vazut demo si nici nu o sa ma uit, dar nu ma asteptat din partea lui sa joace cu wall, foarte urat ,si eu in locul lui asus la fel ii faceam ,apropo bravo asus felicitari

• utzu and Asus. like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Am intrat dimineata pe server.. 0 playeri. Ma plimb oleaca.. mergea super urat chiar si mie cu "ping: 3". Am facut un demo: http://www37.zippysh...48327/file.html

Orice player intra avea lag peste 300 si lua kick.. nu stiu, mi se pare aiurea.

#Ps: am pus fps mai mare sa se observe "sacadarile".

Edited by Blinky, 09 May 2014 - 05:41 AM.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users