Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
  • Country: Country Flag
Nu stiu ce si cum , oricum , eram curios doar de ce nu s-a bagat dupa ora 11 o harta mai mica cu timelimit 0. Chiar nu vreau sa ma uit in ftp sa vad care e ultimul admin cu acces la cvar care a iesit de pe server .

Am fost eu si junk pe la ora aceea pe server si mi s-a comunicat si de la Asus pe ts3 si inca cativa playeri ( pe mess ) ca nu se pot conecta pe server , cand incercau sa intre le zicea ceva de genul : "bad server adress" , iar in acelel momente server-ul functiona.Sincer nu stiu care sa fie cauza , dar probabil din cauza vremii nefavorabile net-ul nu mai functiona normal..si probabil ca aceasta sa fie cauza ..zic si eu .

Era mapa de_dust2 la acea ora pentru ca erau playeri pe server peste 20. 

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 05 May 2014 - 03:12 PM.

• utzu likes this

utzu

Am fost eu si junk pe la ora aceea pe server si mi s-a comunicat si de la Asus si inca cativa playeri ( pe mess ) ca nu se pot conecta pe server , cand incercau sa intre le zicea ceva de genul : "bad server adress" , iar in acelel momente server-ul functiona.Sincer nu stiu care sa fie cauza , dar probabil din cauza vremii nefavorabile net-ul nu mai functiona normal..si probabil ca aceasta sa fie cauza ..zic si eu .

Era mapa de_dust2 la acea ora pentru ca erau playeri pe server peste 20. 

Cand am iesit eu la 12 fix era blink [y] on si SUITS, se poate verifica ca, cand am iesit i-am zis sa puna de_dust2_2x2! Cand am iesit el a zis ca e afk putin ca se duce pana la baie sau sa fumeze, poate ia picat sau a uitat sa puna cand a iesit!

• A. MeHigh ; likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Cand am iesit eu la 12 fix era blink [y] on si SUITS, se poate verifica ca, cand am iesit i-am zis sa puna de_dust2_2x2! Cand am iesit el a zis ca e afk putin ca se duce pana la baie sau sa fumeze, poate ia picat sau a uitat sa puna cand a iesit!

E imposibil sa fi fost pe server la ora aia, cand eu la 10 cred ca am iesit. A picat netul aici la camin, si iesit am fost. Oricum eram high .. nu mai intram cand isi revenea net`ul sa nu fac prostii :))

Plus de asta pe gametracker, am doar vreo 2-3 ore aseara, deci in niciun caz de la 7 pana la 12 nu sunt 2-3 ore :))

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu v-am spus...dupa ora 23:00 ultimul admin cu acces la cvar pune dust2_2x2 si timelimit 0 , in speranta ca raman mai multi playeri pe server , nu pt altceva. Nu caut sa va dau in cap cu asta , insa trebuie sa tragem de fiecare player sa ramana pe server ca altfel nu vedem o continuare.

• utzu, Denisa ;x, gabitza_man and 1 other like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Va rog sa-mi spuneti daca pe server mai apar jucatorii in pamant

L.E : De asemenea daca mai primiti eroare la conectare (cea cu bad address) sau daca auziti ca nu se pot conecta playerii pe server.

Va rog sa faceti printuri si sa imi dai PM cu ele in ambele cazuri , multumesc.

Edited by ts!, 06 May 2014 - 08:39 AM.

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Eu unul mereu intampin problema asta. O sa fac niste print`uri si ti le trimit.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Care din cele doua?

• Denisa ;x likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Care din cele doua?

Cea in care unii playeri raman blocati in pamant. Chiar mai devreme s-a intamplat, erau vreo 3-4 la tero asa. Nu am facut print, deoarece jocul merge ok, cred ca era de la ei problema, fiind asa putini.

Plus de asta, nu stiu daca stii dar in majoritatea datilor cand se intampla asta cei ce raman blocati, apar in lista de server pentru inca 2 minute maxim, dupa doar "corpurile" lor raman acolo mai mult timp ( treci prin ei, sunt frag`uri moarte ) , ei fiind deconectati.

Edit : greseli de ortografie :)))

Edited by SUITS, 06 May 2014 - 11:26 AM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Idee este ca acest lucru nu este normal si nu trebuie sa se intample :) .

• utzu and Denisa ;x like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

De cand ? :O noi nu stim nimic :))

Owner WildZ & Magic

photo-59629.png?_r=1397910308

Edited by SUITS, 06 May 2014 - 03:04 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Ohoho, de abia acum vezi? :))

Are de mai mult de o saptamana .:))

Apropo, multa bafta si acolo .

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

N-am luat seama pana acum, oricum si la cat se mai discuta aici la noi .. facem si noi 20 de posturi / saptamana .

M`am informat, am aruncat un ochi si acolo la ei. Mi`am exprimat opinia acolo.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Relax , e doar simbolic . Am facut cateva creatii pentru ei , in rest nu cred ca veti vedea vreun post de-al meu acolo :)

• utzu and ts! like this

utzu

Relax , e doar simbolic . Am facut cateva creatii pentru ei , in rest nu cred ca veti vedea vreun post de-al meu acolo :)

Si chiar daca ar fi nu e problema noastra, atat timp cat tu platesti si te ocupi de server, nu are nimeni ce sa iti reproseze. Stiu ca il ajuti pe silva ca e mai greu de cap :)) 

Eu ts! in schimb primesc o eroare mai mereu cu spec bug cv gen si scrie cv de Krond.... cand sunt suspect de spectator bug sau o chestie de gen. Daca nu uiti o sa fac un print!

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Pai sa nu uiti sa faci print ,nu am auzit de o asa eroare. Oricum EduarT nu ne raspunde la tickete :-j , dar na...sa ne facem si noi datoria.

• utzu, Denisa ;x and gabitza_man like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Catalin, schimba aici raspunsul si injura`l :)))

Saracu, vad ca e pe mai multe de odata. Plus de asta, are cand 24 de ani, cand 17, cand 23 :))) . Are deja admin pe 3 servere ( aici aici etc ) . O sa ii zic si lui silva, sau anuntati`l tu sau Denisa. Vad ca si la ei a primit admin . 

Doamne, ce copil.

• Blinky likes this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Ts, am vazut ca n-ai schimbat inca camouflage sa nu mai arate 10 ani textu' .. daca vrei il fac si ti-l trimit prin pm. da' am nevoie de cineva cu care sa testez.. server am eu.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Nu a mers web compilerul ,nu am uitat.

• Denisa ;x and Blinky like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Boost nu mai este , aveti grija ce dati la vot . Vreau sa imi ziceti cum merge server-ul fara boost , nu mai avem boost de 2 ore.

Scuzati`mi absenta , insa laptopul meu este in reparatii pentru 15 zile si abia abia pot umbla de la laptopul lu soramea.

• utzu, ts!, gabitza_man and 1 other like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Serverul merge la putere maxima. Suntem 32 constant, de 2 ore.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users