Ca de obicei orice post imi este inteles gresit..ce rost are..cred ca sunt singurul cu care a-ti procedat asa , dar hai sa zic , trebuie sa trecem si peste asta , faceti ce vreti..

Discutii libere
Posted 09 April 2014 - 07:01 PM

Posted 09 April 2014 - 07:10 PM

Nu era nimic de inteles gresit :
1. Ai suferit
2. Ai insinuat ca implicarea lui x sau y , aici fiind in discutie si Denisa , este "precara"
Denisa a spus ca sunt aspru si a decis sa primesti warn si -1 pt 2 zile.
- Denisa ;x likes this
Posted 09 April 2014 - 07:20 PM

# Da, asa e! Am uitat sa cer parola de la sectiunea Moderators. Credeti sau nu, chiar acum am vrut sa o cer, dar dupa ce am vazut postul lui @ts! am spus ca nu mai are rost (...)
# Poate ca nu sunt (inca) capabil sa detin acest grad pe forum. Totusi am incercat "sa ma implic" prin a verifica posturile de la Concursul Knife Time. Daca asa crede @ts! de cuviinta (de a-mi scoate accesul), eu sunt de acord. Nu am ce sa-i reprosez, am gresit asta e, imi asum greseala si suport consecintele.
Bafta!
Edited by Oxygen;;, 09 April 2014 - 07:23 PM.
Posted 09 April 2014 - 07:23 PM

Sincer imi pare rau Kevin , stiu ca poti fii un moderator bun , imi pare rau ca nu ai putut fii prea activ .. insa lasa ca vei recupera tu.
Momentan nu vom acorda nimenui gradul tau .
Ca de obicei orice post imi este inteles gresit..ce rost are..cred ca sunt singurul cu care a-ti procedat asa , dar hai sa zic , trebuie sa trecem si peste asta , faceti ce vreti..
DA , pentru ca de la voi , CARE NU SUNTETI ADMINI DE OCAZIE .. avem cele mai mari pretentii !!
- utzu, ts! and majestic K. like this
Posted 09 April 2014 - 07:48 PM

In momentul in care ai primit accesul de moderator , ma asteptam la altceva. Aceste grade de moderator le-am dat pentru ca am vrut oameni activi atat pe forum cat si pe server , sa fie zilnic pe server (nu doar o ora pe zi) in caz ca sunt probleme si cereri de rezolvat.
Cand joci o ora pe zi pe server nu ai de unde sa stii cine si ce face , fara sa ai acces la ftp.
Eu v-am mai spus , nu va bagati la lucruri pe care nu le stiti sau nu va puteti tine de ele.
Eu unul am tot asteptat macar parola sa o ceri insa cu tot ce a fost azi mi-a pus capac.
Si mie imi pare rau insa asta este situatia , o sa mai ai ocazii daca o sa incepi sa ai o activitate mai buna.
- Denisa ;x and majestic K. like this
Posted 10 April 2014 - 09:01 AM

Am intrat pe server eu acum , dar pentru putin timp ca voi pleca la munca ca am niste chestii de rezolvat , era dust2 , am dat vot..si a iesit inferno , am pus timp 0 , pentru ca nu este nici un admin online si pana intra vreunul sa ramana playerii constant pe server..
- SUITS likes this
Posted 10 April 2014 - 09:15 AM

O sa intru eu in 20 de minute maxim, am ceva de rezolvat pana atunci .
LE: Acum intru ..
# Am mai facut niste avatare si pentru restul. Am dat edit la ultimul post, sper sa va placa !
Edited by SUITS, 10 April 2014 - 10:00 AM.
Posted 10 April 2014 - 10:11 AM

Eu astazi nu am cum sa intru ca stau mai toata ziua pe la facultate si mai am si treaba pe langa asta. Sper ca nu sunt probleme.
Va doresc o zi buna !
Edit: Inteles bafta la faculta!
Edited by utzu, 10 April 2014 - 10:32 AM.
Posted 10 April 2014 - 11:06 AM

Posted 10 April 2014 - 11:37 AM

Am mai dezactivat o serie de pluginuri , va rog sa anuntati daca mai pica serverul.
Trecusera 4 zile fara sa pice , credeam ca am scapat.
- Denisa ;x and SUITS like this
Posted 10 April 2014 - 08:31 PM

Pentru inceput insist sa specific ca nu am niciun fel de cunostinte in legatura cu redirectele.
Am download-at xhlds dar intalnesc asta..
Posted 10 April 2014 - 08:40 PM

Posted 10 April 2014 - 08:43 PM

prietene,întâi şi întâi urmăreşte tutorialul,ai nevoie de garena***
greşeala mea.
Edited by IonutMihai, 11 April 2014 - 07:03 AM.
Posted 10 April 2014 - 08:47 PM

prietene,întâi şi întâi urmăreşte tutorialul,ai nevoie de gameranger
Il urmaresc daca apare vreo problema revin .
Edit utzu: Dupa cum ai zis in post, ai wi-fi deci iti trebuie port-fowarding. Astazi nu am timp ma doare o masea de mor. Maine cand poti da un PM si intru cu TeamWiever si ti le fa.
Sa ai TeamViewer9 sau cel fara instalare!
Daca ai nelamuriri da edit la topic si transmite mesaj sa nu facem aici off-topic! seara placuta
Edited by utzu, 10 April 2014 - 08:50 PM.
Posted 10 April 2014 - 09:22 PM

Si nu se intampla nimic .
Sa stii ca, cum iti apare acel text nu iti intra imediat redirectele, trebuie sa astept pana "redictionezi" pe cineva, si sa vezi ca ai inceput sa tii redirecte, cat timp, cate dropuri ai tinut si cati ai redictionat te uiti aici: xhlds.com/client1439
Posted 10 April 2014 - 09:38 PM

# Buna seara!
# Dupa cum ati vazut, astazi pe intreg parcursul zilei am fost inactiv (atat pe forum cat si pe server). Imi pare nespus de rau ca nu am anuntat aceasta inactivitate de astazi.
# Initial am vrut sa fac cerere absenta cu o zi inainte (adica ieri), insa nu m-am gandit ca o sa lipsesc atat de mult. Acum cateva minute am ajuns acasa.
# Imi cer scuze inca odata... Sper sa pot recupera ce am pierdut.
Multumesc pentru intelegere!
Edited by Oxygen;;, 10 April 2014 - 09:40 PM.
- utzu and Denisa ;x like this
Posted 11 April 2014 - 09:58 PM

A cazut cu ceva timp inainte forumul cu totul si am postat din greseala un ban de 2 ori. Doresc sa va informez pentru a nu crede altceva.
Un weekend placut !
Edit utzu: rezolvat
Edited by utzu, 12 April 2014 - 10:00 AM.
done
- A. MeHigh ; likes this
Posted 12 April 2014 - 09:34 AM

Posted 12 April 2014 - 10:16 AM

5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users