Inca ceva sa nu aveti impresia ca o sa ramaneti la gradul de helper o vesnicie , maririle le voi da duminica la cei care merita.
Tot odata vreau sa intelegeti ca dau HELPER la cereri deoarece a mai avut server-u banat de copilasi si nu vreau sa risc + multi care se vad ca au grad mic pleca pe alt server in speranta ca primesc grad mai mare. NU am nevoie de admini de ocazie.
De asemenea vreau sa va aduc la cunostiinta faptul ca helperii , desi au acces DOAR la voteban , acel ban dat cu ajutorul voteban ESTE PERMANENT , nu este pe 30 de minute cum este setat pe alte servere.
Noi l-am setat sa fie dat permanent.
Inca ceva SunTzu , cum a zis si ts! : tu esti helper , ceri ca un admin cu grad mai mare sa il baneze pe playerul x sau y ... insa din moment ce adminul cu gradu mai mare a dat ban la cerere si reise ca playerul este curat ... eu pe el il sanctionez.
DA , am fost de acord ca adminii mai mari sa ajute helperii si sa dea ei ban urmand ca helperii sa posteze dovada , INSA in momentul in care s-au dat banuri aiurea , banuri date incorect , playerul fiind curat ... nu mai sunt de acord cu acest lucru.
Trebuie sa intelegeti ca pierdem playerii asa , playeri buni , fideli .
Nu vreau sa iasa iar subiect de vorba / scandal aceste amanunte , s-a mai zis in anumite topicuri: Este foarte important sa iti spui parerea , INSA trebuie sa aveti mare grija si cum vi-o exprimati. Aveti grija la acest amanunt pentru ca nu toata lumea este obisnuinta cu personalitatea / caracterul vostru.
Degeaba ai tu dreptate , daca modul in care iti exprimi parerile lasa de dorit. ( Generalizare )
Edited by Denisa ;x, 04 April 2014 - 10:42 PM.