Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Ephestus

Ephestus

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 15 topics
  • Joined 24-March 14
  • Country: Country Flag

De azi inainte , NIMENI si ABSOLUT NIMENI nu mai cere banarea altui jucator. Nici pe server , nici pe forum. Il banati cand e pe server daca aveti dovada si atat.

Cine mai cere altui admin sa baneze vreun jucator , atat pe forum cat si pe server , are remove indiferent de nick.

Aici intra si helperii. Nu va mai bagati sa banati un jucator ca va zice un helper sa o faceti.

De azi inainte , orice ban dat este DOAR si NUMAI responsabilitatea adminului care a folosit comanda de ban.

Nu ma intereseaza ca X are dovada sau ca Y a zis nu stiu ce.

@ Scuza-ma ca-ti spun TS, nu vreau sa fiu nesimtit aici : ai dat cumva acces la amx_banip la gradele de helper incat sa nu mai apelam la ajutorul celor cu aceasta comanda? Pentru ce sa dau VB? Pentru ban pe nick? 

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Scuza-ma ca-ti spun SunTzu , nu vreau sa fiu nesimtit :

1. Nu , nu am dat acces la amx_banip la helper , ce helper ar fi ala cu acces la asa ceva?

2. In calitate de helper , ai acces la amx_voteban , nu?

3. Daca esti singur pe server , ca si helper, ce faci? Iesi de pe server ca nu ai acces la amx_banip sau votemap?

4. Voteban nu inseamna BAN PE NICK , nu stiu de unde va vin voua ideile astea insa sunt prostii. Pentru cunostiinta generala votebanul baneaza in prima instanta steamid-ul , iar in caz ca nu are baneaza ip-ul.

5. Cei care au helper,  au helper cu un motiv anume. Nu au acces la amx_banip cu un motiv anume , nu crezi?

In alta oridine de idei , cei cu helper au helper pentru ca nu suntem convinsi de aptitudinile lor ca admini (in recunoasterea codatiilor). De asta , acest helper este un fel de "perioada" de proba , care o data cu activitatea si verificare banurilor se poate urca in grad. De ce ar bana un alt admin un jucator pe spusele altcuiva? Adica , gandeste-te logic si tu , daca poti. Ce garantie are adminul care baneaza , ca acel helper are dreptate sau nu? Eventual sa se puna si el spectator si sa-i faca demo => pierdere de timp.

Anyway.

N-o sa stau sa fac teoria chibritului acum, aici. Asta am decis , asa ramane , punct.

Edited by ts!, 04 April 2014 - 10:41 PM.

• Denisa ;x and Ephestus like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Inca ceva sa nu aveti impresia ca o sa ramaneti la gradul de helper o vesnicie , maririle le voi da duminica la cei care merita.

Tot odata vreau sa intelegeti ca dau HELPER la cereri deoarece a mai avut server-u banat de copilasi si nu vreau sa risc + multi care se vad ca au grad mic pleca pe alt server in speranta ca primesc grad mai mare. NU am nevoie de admini de ocazie.

De asemenea vreau sa va aduc la cunostiinta faptul ca helperii , desi au acces DOAR la voteban , acel ban dat cu ajutorul voteban ESTE PERMANENT , nu este pe 30 de minute cum este setat pe alte servere.

Noi l-am setat sa fie dat permanent.

Inca ceva SunTzu , cum a zis si ts! : tu esti helper , ceri ca un admin cu grad mai mare sa il baneze pe playerul x sau y ... insa din moment ce adminul cu gradu mai mare a dat ban la cerere si reise ca playerul este curat ... eu pe el il sanctionez.

DA , am fost de acord ca adminii mai mari sa ajute helperii si sa dea ei ban urmand ca helperii sa posteze dovada , INSA in momentul in care s-au dat banuri aiurea , banuri date incorect , playerul fiind curat ... nu mai sunt de acord cu acest lucru.

Trebuie sa intelegeti ca pierdem playerii asa , playeri buni , fideli .

Nu vreau sa iasa iar subiect de vorba / scandal aceste amanunte , s-a mai zis in anumite topicuri: Este foarte important sa iti spui parerea , INSA trebuie sa aveti mare grija si cum vi-o exprimati. Aveti grija la acest amanunt pentru ca nu toata lumea este obisnuinta cu personalitatea / caracterul vostru.

Degeaba ai tu dreptate , daca modul in care iti exprimi parerile lasa de dorit. ( Generalizare )

Edited by Denisa ;x, 04 April 2014 - 10:42 PM.

• ts! and Ephestus like this

Ephestus

Ephestus

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 15 topics
  • Joined 24-March 14

Denisa / Ts. Atunci va rog sa-mi explicati o chestie : IndiKa a luat voteban de la mine, a 2-a zi era pe server. Da-mi probabilitatea la VOTEBAN de a mai intra iar pe server. Mie sincer sa fiu, nu ma doare de avansare sau nu. Dar cat timp eu dau voteban si la 5 minute intra iar pe server, nu e normal sa rog pe cineva cu un grad mai mare? Chiar daca el da ban-ul, eu raspund pentru ca dovada e a mea si rugamintea e a mea, el ma ajuta pentru ca are comanda directa si e in grad mai mare :))

@ Aici din punctul meu de vedere, gresesti. Daca e helper, nu poti da remove la greseli repetate? El greseste, el plateste. Sau nu stiu, fiecare are propriile conceptii. Eu doar am spus ce nu mi-a convenit la ceea ce a specificat Ts, ultimele decizii oricum tot voi 2 le aveti:)

Hf, seara placuta. Pana la ora 2-2:20 dimineata voi sta eu, dupa plec la Bucuresti si revin maine dupa 16:00

Edited by SunTzu, 04 April 2014 - 10:48 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu am vorbit in general , dar ma rog.

Dar cat timp eu dau voteban si la 5 minute intra iar pe server, nu e normal sa rog pe cineva cu un grad mai mare?

Atata timp cat playerul are ip DINAMIC poate sa ii dea ban si un owner , atata timp cat nu are steamid .. deci the point is?

L:E

@ Aici din punctul meu de vedere, gresesti. Daca e helper, nu poti da remove la greseli repetate? El greseste, el plateste. Sau nu stiu, fiecare are propriile conceptii. Eu doar am spus ce nu mi-a convenit la ceea ce a specificat Ts, ultimele decizii oricum tot voi 2 le aveti:)

Da , ultimile decizii le avem noi ... insa dupa cum ati observat , eu , cel putin incerc sa impac pe toata lumea si sa multumesc pe toata lumea.

Chiar nu imi convine cand mi se arunca vorbe dintr-o parte in alta.

Gresesti .. TU ai partea ta de vina ca nu ai recunoscut un codat , INSA adminul care ii da ban greseste ca nu s-a asigurat.

Ca sa nu mai zic ca gradele de co-owner trebuie sa verifice aceste lucruri.

@ Multumim ca stai pe server , sedere placuta in cel mai aglomerat oras.

O seara placuta.

Edited by Denisa ;x, 04 April 2014 - 10:50 PM.

• Ephestus likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

NU ai inteles , eu ca si owner de server (sau Denisa) , dorim (pe langa sa avem un server linistit si curat) sa avem playeri fideli. Cand un helper roaga un alt admin sa dea ban , ce garantie avem noi ca acel jucator este intradevar codat?Daca e un jucator fidel (care joaca fara cod) ? De ce am pierde jucatori din aceasta cauza? Si da , e acelas lucru si cu voteban , insa fiecare e cu oile lui.

Ma rog , facem teoria lui Papura degeaba aici.

Fiecare se foloseste de comenzile care le are.

(cu voteban banezi un jucator la 30 secunde , cu banip poti bana 5 jucatori in timpul ala)

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

# Propunere -> Postez aici pentru ca este mai mult o sugestie, dar si la indemnul Denisei.

Propun sa scoateti pluginul ala cu amx_t,  amx_ct , amx_spec si sa-l puneti pe cel cu /t , /ct , /spec la care are acces toata lumea . Azi mi-am facut o gramada de draci ca se bloca ( e buguit pluginul ) si nu ma puteam transfera la o echipa sau la spectatori si eram nevoit sa tot dau retry.

Acum ma veti intreba de ce sa aibe acces toate lumea .

Nu trebuie sa punem problema astfel. Nu vad care-i problema daca Mitica ( player fictiv ) doreste sa se puna spectator ? Este liber s-o faca, dar daca sta prea mult, ii putem da kick lui Mitica, bineinteles.

Sper sa puteti rezolva.

Have a nice weekend ! :)

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

# Propunere -> Postez aici pentru ca este mai mult o sugestie, dar si la indemnul Denisei.

Propun sa scoateti pluginul ala cu amx_t,  amx_ct , amx_spec si sa-l puneti pe cel cu /t , /ct , /spec la care are acces toata lumea . Azi mi-am facut o gramada de draci ca se bloca ( e buguit pluginul ) si nu ma puteam transfera la o echipa sau la spectatori si eram nevoit sa tot dau retry.

Acum ma veti intreba de ce sa aibe acces toate lumea .

Nu trebuie sa punem problema astfel. Nu vad care-i problema daca Mitica ( player fictiv ) doreste sa se puna spectator ? Este liber s-o faca, dar daca sta prea mult, ii putem da kick lui Mitica, bineinteles.

Sper sa puteti rezolva.

Have a nice weekend ! :)

Cred ca v-a exista aceeasi problema la admini si la pluginul acesta , insa il putem pune sa vedem cum merge.

IfDaUYs.png

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Si toti playerii se vor putea muta oricand doresc la orice echipa , adica la echipa care "castiga" .

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Cred ca v-a exista aceeasi problema la admini si la pluginul acesta , insa il putem pune sa vedem cum merge.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

BTW,să puneţi din nou restricţia la awp-urile automate

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ma mai gandesc

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

O sa punem si restricita dupa ce terminam toata nebunia asta , e mult de lucru.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

sg550 SG550 0
m249 M249 1
g3sg1 G3SG1 0

Le-am scos,  daca am incurcat automata de la CT cu arma aia gen AUG de la tero ma anuntati.

• utzu likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Si toti playerii se vor putea muta oricand doresc la orice echipa , adica la echipa care "castiga" .

Ii dau dreptate lui ts! , sau daca sunt 5 playeri care vor sa stea spec 5 minute ( este un exemplu ) , ce fac le dau la toti 5 kick ?! si dupa golesc server-ul ? Nu cred ca e greu ca un player sa ceara unui admin sa-l mute spec , si adminul sa o faca..si avem comanda de amx_teammenu sa ne mutam noi admini..dar lenea e in floare...si nu numai la asa ceva.

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 05 April 2014 - 12:20 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Haleleuuu ce`i aici :))

Am citit cu atentie fiecare post nou facut de ieri si pana azi. Am luat la cunostinta tot ce s-a schimbat, de la plecarea lui # lau ( am zis de la buninceput, ca-i o cauza pierduta, sta doar de joc ) pana la noile schimbari, reinstalarea serverului, noile interdictii "" si sa nu uitam si de warn`ul lui ts =))

Imi pare rau ca nu pot intra si pe server, dar ca de obicei voi recupera fara nici`o problema :>

@ts , daca`mi dai remove pe cine mai certi tu? :)))

@Alex, omule :* lasa atitudinea asta, revin`o la felul cum erai, nu trebuie sa te impui asa prin duritate, soarece ce esti :))) :*

@ Acele comenzi ( /t /ct ) eu nu-s de acord. Motivele le vedeti mai sus, nu stau sa le expun din nou.

Btw, sunt in pauza de masa :> sunt lihnittt :D

Vremea e nasoala aici, bate vantu` rau. O dupa amiaza placuta tuturor !

Edited by SUITS, 05 April 2014 - 12:21 PM.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
@Alex, omule :* lasa atitudinea asta, revin`o la felul cum erai, nu trebuie sa te impui asa prin duritate 

Ma rog..n-am fost dur deloc , mi-am spus doar opinia.

Edit : Kazimir , ti-am redenumit eu topic-urile de la banlist si prezenta .

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 05 April 2014 - 12:57 PM.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Cineva sa intre sa ma ajute :)) nu cred ca mai pot sta mult si cred ca mai sunt codatii pe sv....

Ephestus

Ephestus

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 15 topics
  • Joined 24-March 14

Intru eu acum, in 10-15 minute.

utzu

E insistent:

bandicam_2014_04_06_11_50_09_781.jpg