Da am observat , a lasat si el psd-ul acolo
!
Edit : S-a inchis server-ul pentru cateva secunde ?
Probabil a cazut, ca majoritatea serverelor au fost OFFLINE vreo 5 minute!
Da am observat , a lasat si el psd-ul acolo
!
Edit : S-a inchis server-ul pentru cateva secunde ?
Probabil a cazut, ca majoritatea serverelor au fost OFFLINE vreo 5 minute!
Am lasat ticket lu Eduard , astept raspunsul lui. O sa revin cu informatii noi cand le voi primi si eu.
Multumim.
Si eu trebuie sa ma interesez de ceva pe pagina principala, de 2 zile imi zice intr`una : "You have reached your quota of positive votes for the day" , unde la 24 de ore trecea perioada.
Edited by SUITS, 06 March 2014 - 08:25 PM.
Vai SUITS , trebe neaparat sa il ti pe D Craig la avatar? O sa iti blochez avatarul ca nu mai suport sa il vad
Stiu ca au fost cateva secunde , insa si alea 10 secunde conteaza pentru ca pierdem playeri. Doar noi avem aceasta problema si vreau sa se rezolve , nu este posibili ca din 70+ de servere la noi sa se intample zilnic , de 2-3 ori pe zi !
Astept sa vad ce zice Eduard , sper sa rezolve.
Edited by Denisa ;x, 06 March 2014 - 08:29 PM.
Vai SUITS , trebe neaparat sa il ti pe D Craig la avatar? O sa iti blochez avatarul ca nu mai suport sa il vad
Cine mi l`o fi facut a? )))
@Ionut, NU , 007 e fan SUITS . E lege !
Edited by SUITS, 06 March 2014 - 08:32 PM.
Sa speram , ca nu este corect ce se intampla , si sa se rezolve pentru totdeauna..
Alex vad ca tu esti pe server , eu ma bag la un film cu butu de ts! Te rog ai grija ce dai la vot ( harti clasice de preferat , nu experimente ) , sa nu mai pice server-ul.
O sa stau online pe steam pana cand ne punem sa dormim , in cazul in care mai pica .. te rog sa ma anuntati ca sa pot sa-l deschid repede.
( Valabil si pentru ceilalti admini care sunt / vor fi online pe server. )
Multumesc
Edited by Denisa ;x, 06 March 2014 - 08:39 PM.
Ok o sa ramana eu pana mai tarziu , si ceilalti cat pot si ei ! O sa avem grija .
O seara frumoasa sa aveti !
edit : Am lasat snow ca eram putini cu timp 0 ! Azi o sa intru dupa ora 16:00 deoarece de dimineață am niste treaba iar mai târziu o sa plec la antrenament, deci o sa fiu prezent dupa acea ora
Edited by Al3xx4ndru, 07 March 2014 - 02:16 AM.
Ma gândeam ca stii tu vreounul,ca stiu si eu de cinemagia
Si nici nu am mouse si stau sa caut o vesnicie
0 members, 2 guests, 0 anonymous users