Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13
  • Country: Country Flag

Daca Magie ala i-a admin eu ma retrag in secunda 2. Cati dintre adminii de la recrutari s-au tinut de treaba si cati dintre cei care au facut cererea pe WILDZ?  si inca ceva noi nu putem zice nimic celor veniti de la recrutari pt. ca nu ii stim dar pe cei care aleg sa faca cerere la noi dam contra, ex. ZOIZ asta este mai impulsiv si tare-n gura, isi vede fiecare de treaba lui tot bun, nu isi vede pa si la revedere, dar ideea este ca a facut o cerere in care sa ne dam parerea si poate o sansa unui admin bun si cu experienta nu?!

Ni si exemplarele de la recrutari http://i.imgur.com/4FRRwpL.png  http://i.imgur.com/ZWZRsAp.png

Vrea acces fara efort sa plateasca un boost ceva nu sa vina pe server cu cersitu si cu rahaturi. Acum sincer fara copilarisme si altele daca il vad cu acces imi dau ban si v-am salutat.

• Vallentin likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
  • Country: Country Flag

Si eu am facut cerere la Recrutam Admini. :D

Revenim la subiect. Magie vad ca o avut treaba mai mult cu mine , dar decand i-am zis ca acei 2 euro care vrea sa mi dea ar putea da un boost pentru server. De la faza nu l-am mai vazut sa zica de aia 2 euro.

Chiar daca is cereri la recrutari cu membri mai vechi din comunitatea asta care poate mai sunt si azi [nu ma refer la mine] , dar majoritate care fac cereri acolo [mai nou] au conturi noi  sau au cereri depuse la vreo 5 servere deodata.

Eu as propune ca Magie sa i-a slot prima data , si ca slot sa il vedem ca ne da cateva demo-uri pt ban, ca nu-i asa greu sa faci un demo si sa-l pui la Cerere Ban/Unban.

Daca Magie i-a slot sa il vedem cat mai joaca pe server dupaia asa ne putem da seama partial daca joaca sau nu pentru admin.

Edited by Vallentin, 18 August 2014 - 10:31 PM.

• v_1 Red likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users