Hehe... iar vin cu propuneri indecente 
In primul rand multumesc din nou lui Minnie pentru eforturile depuse cu pluginurile /spec /ct /t, o comoara ce sa mai... 
Si acum... Solicit permisiunea de a deschide o noua sectiune (nu topic...) sub sectiunea "Admins Zone" cu denumirea "Start admin", in care doresc sa preiau diversele topicuri de tip "tutorial" si "particularitati accese wildz" de la noi si din alte surse si sa le transpun intr-un mod ceva mai clar, formatate mai bine, eventual adaptat textele sa fie cat mai concise, in topicuri dedicate fiecarui subiect. Consider ca topicurile actuale de la noi sunt utile insa par ca au fost redactate in graba si vreau sa repar asta, plus ca mi se par ratacite printre alte topicuri cu alta tematica si e destul de usor sa le sari cu vederea.
Indiferent de raspunsuri, va pupa marcus. Memento vivi!
----
Comentarii:
----
Consider ca nu este necesar sa discutam in detaliu despre scolarizarea unui nou administrator. Aceste lucruri trebuie sa fie cat mai discrete pentru a nu se da dovada de lipsa de profesionalism. Sunt suficiente cele doua topic-uri deschise la staff only (comenzi principale + tipuri de coduri). Important este ca noul administrator sa isi dea interesul, sa ne caute pentru noi sfaturi/pareri, nu cred ca noi trebuie sa-i cautam pe el. Noi ne facem datoria cu acele topic-uri, daca el nu se intereseaza, nu este problema noasta. Noi trebuie sa fim dispusi sa-i ajutam cu orice stim si sa-i tratam corespunzator.
Motivul pentru care am lansat propunerea este de a avea o baza teoretica, cat mai bine organizata si redactata, destinata adminilor care vor sa participe la mentinerea serverului, dar care poate nu au foarte mare experienta in domeniu si vor sa invete. Cum spuneam, dupa acceptare in echipa ideea era ca omul sa fie anuntat de existenta sectiunii respective, in caz ca are nevoie. Ca o paranteza, eu cand am depus cererea nu aveam nici cea mai mica experienta, dar am vrut sa ajut (frustrat de codati) in masura in care mi se poate acorda sansa si sprijin; am primit sansa, insa nu m-au ocolit gafe precum banip cu argumentele pentru addban si altele de gen.. Din moment ce am avea acea sectiune dedicata "scolarizarii", cred ca s-ar reduce nevoia de a "deranja" ceilalti admini, eventual doar pentru rare confirmari. Faptul ca-i spui unuia fara experienta sa foloseasca amx_help sau ii dai ca exemplu pe chat o comanda scrisa la repezeala cu niscaiva erori pot duce la gafe (care ii pot afecta incepatorului increderea in sine si probabil il vor impinge la retragere, in conditiile in care poate omul chiar e pasionat si interesat).
Vroiam doar sa-i ajut pe ce neexperimentati sa creasca in comunitatea noastra cu cat mai putine probleme

----
2 voturi contra / 1 vot pro
Concluzie: nu se va crea sectiunea propusa.
Edited by marcuskoze, 17 September 2014 - 09:53 PM.