Salut .. Aici , as vrea sa va spun , mai tuturor adminilor cum sa dai gag/kick/slay/ban etc unui player care are acelasi nume ca alt player de pe server .. Deci , sa luam un exemplu .. Pe server e vasile123 , daca cineva intra cu numele vasile , voi puteti sa ii dati gag doar lui vasile123 (scriind tot numele / amx_gag vasile123 5 lbj) , celuilalt cu numele vasile , nu veti putea sa ii dati normal , asa ca , daca se va intampla asta pe server , sa stiti sa cum sa folositi o comanda pe celalalt !
Scrieti amx_ip si va uitati pana gasiti acel player ..
ex :
19) #3766 Damon - 82.79.***.1** (VALVE_ID_LAN)
Eu am pus stelute in locul unor cifre din ip-ul meu ..
In fata numelui meu , e un numar alcatuit din 4 cifre , cu un " # " in fata .. Daca sunt 2 pe server care au numele Damon si unu' DamonProstul(hai ca am dat aici un exemplu..
) ) lui DamonProstul puteti sa ii dati gag , dar lui damon nu .. Numarul alcatuit din cele 4 cifre , poate fi oricare .. #8751 / #1983 / #5907 etc .. Comanda este :
amx_gag #3766 5 lbj
Stiu ca am avut niste probleme mai in trecut , dar imi cer scuze si sper ca v am ajutat aici foarte mult pe cei care nu stiati asta 
EDIT :
Asus , mai usor cu limbajul de mahala , te rog eu mult .. Si , acum , eu am vrut doar sa ma implic sa incerc sa ajut adminii cei noi , si am facut asta pe mai multe servere , pentru a ajuta si acolo , lol , pentru post uri .. gandire de om matur , ma mir ca scrie acolo "21 de ani" 
Edited by Damonn, 19 July 2014 - 06:00 PM.