Muzica de ascultat.
Eu pot spune ca mie imi place manele oriunde la petrecere dar sunt si altele inafara de manele pe care te poti distra poate si mai tare ca si pe manele...
Multa lume spune ca manelele sunt muzica pentru romii si nustiu ce.Dar nu e adevarat nu-s un fan de manele dar sunt unele manele care imi plac deoarece ma regasesc in ele,ma relaxez,imi aduc aminte de niste amintiri etc..
P:S:Pentru toti care zic ca manelele asculta doar cei ... va indemn sa nu mai vorbiti aiurea cand ajungeti acasa pun pariu ca jumate din voi dati drumu la manele .
Edited by LaIeR., 27 January 2014 - 07:16 PM.
dislike!!
Edited by Wiz. K., 28 June 2015 - 06:58 PM.
Post Hunt. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.
Nu am nimic cu manelele dar mi-a creat un gust rau acest tip de muzica!
1. Melodii compuse de analfabeti (2-3 cuvinte si resul melodiei "inima mea")
2. Acest tip de muzica o asculta majoritatea cocalarilor
3. Tigani
Nu's manelist ,dar unele sunt chear "smechere" =]] + la o petrecere trb sa te conformezi situatiei no sa-ti bage numai dubstep , electro rap. etc...
Edited by T:nGHT, 19 February 2014 - 04:47 PM.
In principiu eu nu am nimic cu acest gen de muzica.
Imi plac si mie unele manele acum dc sa ma ascund , la o petrecere , botez , etc...
Dar sa nu aud dalea de jale ca va spanzur..
Prefer Rapu ! <3
Nu sunt cel mai mare manelist , dar mai ascult si eu cate 1 manea 2 pe luna .
Manelele is au si ele rostul lor .
Edited by AiM <3, 09 March 2014 - 08:39 PM.
Nu pot sa spun ca ascult manele, dar sa fim seriosi, o petrecere fara manea nu prea se mai poate numi petrecere.
Idem
Edited by Wiz. K., 28 June 2015 - 06:59 PM.
Motiveaza-ti alegerea. ~ Tarziu, pentru sanctiuni.
Doar la petreceri ca e normal nu poti sa te duci tu si sa zici "Nu baga manele ca eu nu ascult " )
In general urasc manelele asta e parerea mea . Ascult muzica necomerciala
Eu nu cred ca voi cand va duceti la o petrecere nu ascultati sau dansat pe manele , hai sa fim seriosi totusi !
Nu zic neaparat ca imi plac manele , dar cand ma duc la o petrecere , ceva , nu trebuie sa stau asa ca un "prost" ca se asculta manele !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users