De la ce primesc chestia asta?
Edit: NU se conecteaza, apare aia si ma da afara mereu nu pot intra!
Edited by utzu, 02 January 2014 - 10:29 AM.
De la ce primesc chestia asta?
Edit: NU se conecteaza, apare aia si ma da afara mereu nu pot intra!
Edited by utzu, 02 January 2014 - 10:29 AM.
Ce iti apare acolo nu este o problema tie iti apare ca tia fost acceptata conectarea pe server si normal ar trebuii sa poti intra ca acolo nu e nici o eroare
si eu am patit la fel..eu chiar am intrat si in banlist :You are banned from thsi server"
Lol...am ip dinamic si am luat vreoi 4-5 banuri pana am reusit sa ma conectez..acum merge..nam nici o idee de la ce poate fi!!
si eu am patit la fel..eu chiar am intrat si in banlist
:You are banned from thsi server"
Lol...am ip dinamic si am luat vreoi 4-5 banuri pana am reusit sa ma conectez..acum merge..nam nici o idee de la ce poate fi!!
Am crezut ca o fi de la GUi, l-am sters, am scos router-ul, m-am gandit si eu la chestia cu ip si tot aceasi chestie... Daca ma poate ajuta cnv astept pareri!
toti am luat!!! in decurs de 3 zile am luat peste 10
Foarte multi playeri au problema asta!!!
Edited by sera, 02 January 2014 - 11:12 PM.
Daca srv full si voi dati mod repetat connect srv faceti flood si aveti problem asta ca primiti ban, stiu acuma am cercat si eu am primit ban dar eu am ip dinamic cauza asta eu nu am problem dau rr net si la revedere problem e rezolvat
nu e doar de la aia Snap3 era serv 24/32 si cand sa ma conectez "banned" nu era full asa ca ?
Eu nu primesc ban scrie o comanda invalida catre server in loc de connect romania... scrie conect2.romania.ro
Astept pe cnv sa ma ajute... am dat rr de m-am saturat, am scos si routeru am intrat si pe direct si aceasi problema
Doua chestii ti se pot intampla:
1) Fie ai activ firewallul si atunci cand incerci sa te conectezi iti inchide aplicatia deoarece nu e setata ca exceptie.
2) Fie nu ai ultimele drivere ale placii video (ai instalat sau dezinstalat niste programe in ultimul timp) si atunci ideal ar fi sa faci un update la ele si sa reincerci.
Nu va mai agitati degeaba cu pareri si sugesti aruncate aiurea daca nu stiti despre ce este vorba!!!
Este de la server,nu permite unele conectari,trebuie sa intre edu sa rezolve pentru asta utzu lasa si ip-ul!!!
Am patit si eu asta in urma cu vreo 2-3 saptamani: http://forum.cs16.ro...tare-pe-server/
Este pusa o anumita restrictie pe clasa ta de IP, insa lasa-mi pe PM steamid-ul tau numeric.
Ai primit ban din cauza spamului facut cu connctarea pe server, iar dproto te-a banat. Insa a fost scos.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users