baietii )
Posted 27 May 2014 - 01:13 PM

Posted 27 May 2014 - 02:03 PM

- UnFoRgIvEn, livinho17 and MihaitaCormoran like this
Posted 27 May 2014 - 08:35 PM

Posted 27 May 2014 - 09:16 PM

Posted 27 May 2014 - 09:28 PM

Posted 28 May 2014 - 08:17 PM

Pentru Unfg ! sper sa nu intelegi gresit mesajul meu !! Viata e scurta fratele meu !
Toate-s la fel te viseaza legat,
Legat de ele, de casa, de pat,
Toate te fac sa te simti vinovat,
Si toate turbeaza ca-ti faci de cap
Ma vrei devreme acasa pe sub geam c-o chitara
Sa-ti fac cate-o serenada in fiecare seara
Vrei sa vin cu floarea-n dinti si nu la caterinca
Sa ne tinem in brate pe muzica lui Banica
Vreti haine de blana si-ochelari de soare
Ca noi toti barbatii vrem sa va scoatem din toale
Vreti bani, diamante, farduri, carduri si pinuri
Noi va dam s-aveti sa ardeti in chinuri
Tre' sa dam explicatii c-asa e viata-n doi
Noi vrem masini cu loc sa n-aveti loc si voi
Vreti sa va lasam tot si sa ne-nghita parnaia
Vreti pe Himalaia nu va mai place la Sinaia
Vreti sa va tinem de mana sa citim in astre
Sentimentele noastre sunt reale ca unghiïle voastre.
Ok, vreau sa ma car, dar nu mai am picioare
Nasol, asta e, va trebui sa beau in continuare
Mesaj catre Rai:
Trimiteti o ambulanta
Ingerul pe care mi l-ati dat
Nu face fata
Edited by atracs4haos, 28 May 2014 - 08:30 PM.
- UnFoRgIvEn and K0nvict like this
Posted 28 May 2014 - 08:52 PM

Pentru Unfg ! sper sa nu intelegi gresit mesajul meu !!Viata e scurta fratele meu !
Toate-s la fel te viseaza legat,
Legat de ele, de casa, de pat,
Toate te fac sa te simti vinovat,
Si toate turbeaza ca-ti faci de cap
Ma vrei devreme acasa pe sub geam c-o chitara
Sa-ti fac cate-o serenada in fiecare seara
Vrei sa vin cu floarea-n dinti si nu la caterinca
Sa ne tinem in brate pe muzica lui Banica
Vreti haine de blana si-ochelari de soare
Ca noi toti barbatii vrem sa va scoatem din toale
Vreti bani, diamante, farduri, carduri si pinuri
Noi va dam s-aveti sa ardeti in chinuri
Tre' sa dam explicatii c-asa e viata-n doi
Noi vrem masini cu loc sa n-aveti loc si voi
Vreti sa va lasam tot si sa ne-nghita parnaia
Vreti pe Himalaia nu va mai place la Sinaia
Vreti sa va tinem de mana sa citim in astre
Sentimentele noastre sunt reale ca unghiïle voastre.
Ok, vreau sa ma car, dar nu mai am picioare
Nasol, asta e, va trebui sa beau in continuare
Mesaj catre Rai:
Trimiteti o ambulanta
Ingerul pe care mi l-ati dat
Nu face fata

Edited by FuNzOr, 28 May 2014 - 09:08 PM.
Posted 28 May 2014 - 09:12 PM

) Bine zis antracs. Hai ca ti-am dat un like
. Stiu foarte bine si eu cum sta treaba si nu trebuie sa imi explici pe "litere" ce gandesti tu. Stiu melodia si inteleg "mesajul" dar asta nu ma face sa gandesc ca tine fratele meu
. Tot respectul meu pentru tine si ceea ce ai realizat pe plan personal dar nu te simti acuzat de ceva din ceea ce ti-am spus pe server. Eu doar am vrut sa spun ca toti suntem diferiti, fiecare in felul nostru. Nu trebuie sa gandim neaparat la fel
Felul cum ne traim viata influenteaza direct si modul cum gandim.
- livinho17 and csm1992 like this
Posted 28 May 2014 - 09:25 PM

) Bine zis antracs. Hai ca ti-am dat un like
. Stiu foarte bine si eu cum sta treaba si nu trebuie sa imi explici pe "litere" ce gandesti tu. Stiu melodia si inteleg "mesajul" dar asta nu ma face sa gandesc ca tine fratele meu
. Tot respectul meu pentru tine si ceea ce ai realizat pe plan personal dar nu te simti acuzat de ceva din ceea ce ti-am spus pe server. Eu doar am vrut sa spun ca toti suntem diferiti, fiecare in felul nostru. Nu trebuie sa gandim neaparat la fel
Felul cum ne traim viata influenteaza direct si modul cum gandim.
Bro Ai nevoie de rabdare !! ) eu nu am nevoie de like
eu sunt eu, nu vreau sa te fac sa gandesti ca mine. ca ajungi sa te bati cu toata lumea, sa te enerveze toata lumea
)
Nu ma simt acuzat si nici nu acuz !
Tu intelege ce poti, eu spun ce gandesc ! e mai complicat decat crezi !
Nu exista dragoste, doar senzatie de atasare
Edited by atracs4haos, 28 May 2014 - 09:28 PM.
Posted 28 May 2014 - 09:38 PM

Posted 28 May 2014 - 10:11 PM

Bro Ai nevoie de rabdare !!
) eu nu am nevoie de like
eu sunt eu, nu vreau sa te fac sa gandesti ca mine. ca ajungi sa te bati cu toata lumea, sa te enerveze toata lumea
)
Nu ma simt acuzat si nici nu acuz !
Tu intelege ce poti, eu spun ce gandesc !
e mai complicat decat crezi !
Nu exista dragoste, doar senzatie de atasare
Am o rabdare de otel Nici nu iti dai seama ..
Stiu ca nu ai nevoie de un like si doar am facut o gluma cand am vazut postarea ta Nu ma enerveza toata lumea asa cum iti imaginezi tu iar eu am incercat doar sa port o conversatie cu tine facand un schimb de idei insa se pare ca ne indreptam in directii total opuse
Nu e nimic complicat daca le gandesti logic si daca ai rabdarea si intelegerea necesara cu persoana cu care comunici. Acum si tu poti intelege ce doresti Esti liber sa faci asta si sunt liber sa fac asta !
Edited by UnFoRgIvEn, 28 May 2014 - 10:13 PM.
- livinho17 likes this
Posted 29 May 2014 - 07:08 AM

antracs 10 flotari , sau il chem pe RETZ ?
Bro, la cate flotari ma pui tu sa fac, ajung un mic Hercules ( ceea ce nu-mi sta in caracter) asa ca mai bine cheama-l pe Retz !!
Posted 29 May 2014 - 07:27 AM

Am o rabdare de otel
Nici nu iti dai seama ..
Stiu ca nu ai nevoie de un like si doar am facut o gluma cand am vazut postarea taNu ma enerveza toata lumea asa cum iti imaginezi tu iar eu am incercat doar sa port o conversatie cu tine facand un schimb de idei insa se pare ca ne indreptam in directii total opuse
Nu e nimic complicat daca le gandesti logic si daca ai rabdarea si intelegerea necesara cu persoana cu care comunici. Acum si tu poti intelege ce doresti
Esti liber sa faci asta si sunt liber sa fac asta !
Cred ca te grabesti cand citesti si crezi ca intelgi ... era vorba de mine, daca te fac sa gandesti ca mine ( o sa te enerveze toata lumea), era vorba de mine si de gandirea mea, nu de-a ta ! Eu nu vreau sa gandesti ca mine sau sa te fac sa gandesti ca mine, vreau doar sa intelegi cum gandesc eu, in comparatie cu tine.
Nu o lua ca pe o jignire sau pe o contrazicere, noi facem un lucru constructiv aici.
Revin : Viata mea depinde de mine! Nimeni nu iti garanteaza nimic (nici persoana iubita,nici prieteni, nici frati, nici familie) toti se pot intoarce cu spatele, din anumite motive si nu vreau sa raman surprins, de deciziile lor
De aceea imi place sa am tot tipul control asupra vietii mele/ asupra deciziilor pe care le iau si incerc ca viata sa nu imi rezerve surprize (atat cat pot). Nu tot ce zboara se manaca. Poate tu crezi ca poti sa iti stapanesti deciziile, dar te intreb sincer : Sigur o data in viata ta, ti-ai propus sa faci un lucru si nu l-ai mai facut din diferite circumstante (oboseala, banii, alte lucruri). Atunci daca eu nu am incredere in propria persoana, dc as avea 100% incredere in altcineva? Intradevar exista un echilibru, pe care incerc sa-l mentin in limite, daca ma joc, cu focul, clar ma ard ! dar daca sunt calculat si fac totul in limite poate sa fie si bine.
Mai pe scurt, regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Acum depinde cat de mult vrei tu sa le incalci si pana unde vrei sa mergi.
NU exista perfectiune, nu exista relatia perfecta, nu sunt un om perfect si de aceea incerc sa imi fac viata mai usoara, prin deciziile luate.
Crede-ma intamplarile prin care trecem, ne definesc (contureaza/caracterizeaza) pe noi ca persoane.
Viata si regulile vietii sunt aceleasi pentru toti, nu doar pentru mine ! Regulile vietii sunt aceleas, ca si acum 1000de ani, numai peisajul din jurul nostru s-a schimbat.
Nu am spus ca nu exista si happy end-uri, dar nici alea nu sunt garantate, sunt doar lucruri care au decurs normal si s-a lasat ca timpul sa treaca.
Asa ca.. Mie nu mi-as da 100 de parai pana maine.
Edited by atracs4haos, 29 May 2014 - 07:53 AM.
Posted 29 May 2014 - 10:20 AM

Bine antracs, fie ! Am citit si am crezut ca am inteles. Nu am luat absolut nimic drept jignire dar de contrazis tot ne-am contrazis in anumite privinte
Nu este rau felul cum gandesti si iti prinde bine in viata pentru a trece mai usor prin toate. Eu cred insa ca tu ai avut parte de prea multe dezamagiri in viata de ai ajuns sa crezi anumite lucruri, sa nu mai crezi cu adevarat in ceva, sa nu mai ai incredere nici in propriile decizii si sa privesti totul cu asa pesimism.
Da, nimeni nu iti garanteaza nimic, cu atat mai putin persoana iubita dar nu include si familia. Nu stiu ce s-a intamplat in familia ta dar eu pot spune ca familia intotdeauna iti va fi alaturi chiar pana in ultimul moment cand nu vor mai fi acolo si va trebui sa te bazezi doar pe tine insuti pentru a lua anumite decizii.
Adevarat. Si eu mi-am propus anumite lucruri dar nu le-am mai putut realiza. Nu a fost insa pentru ca nu am mai avut vointa ci pentru ca a intervenit altceva ce m-a impiedicat sa fac asta.
Nu pretind ca imi stapanesc intotdeauna deciziile pentru ca intotdeauna am facut si eu greseli in viata ca tot omul, greseli care ar ajunge sa ma consume daca m-as gandi la ele zi de zi. Incerc insa sa le uit, sa trec mai departe si sa privesc doar spre viitor. Sunt constient de faptul ca anumite lucruri pe care le fac probabil vor ajunge sa ma afecteze mai tarziu, dar poate ca e prea tarziu sa dau inapoi. Sper doar la mai bine si nu incetez sa cred cu adevarat in ceea ce fac chiar pana in ultimul moment. Totul pentru ca eu cred in mine si in ceea ce fac. Daca ai aceasta incredere atunci cu siguranta poti oferi aceasta incredere si siguranta persoanei apropiate.
Nimic nu va fi niciodata perfect si nimic nu poate fi chiar roz. Zi de zi insa oamenii incearca sa se indrepte spre acel bine, spre acea imagine perfecta, cu toate ca este ceva imposibil ce nu se va atinge niciodata. Cu totii incercam sa invatam din intamplarile prin care trecem si alta data sa nu mai gresim pentru a nu mai avea de pierdut.
Eu un singur lucru am vrut sa intelegi tu. Daca nu ai suficienta vointa si nu crezi cu adevarat in ceva, atunci singur iti creezi acel inevitabil, singur iti croiesti drumul spre acel inevitabil, cand ai fi putut sa nici nu existe daca tu nu ai fi crezut in acesta in primul rand si ai fi crezut in tine si in persoana de langa tine..
Edited by UnFoRgIvEn, 29 May 2014 - 10:23 AM.
corectare
Posted 29 May 2014 - 11:08 AM

Posted 29 May 2014 - 06:42 PM

- UnFoRgIvEn, csm1992 and antracs4haos like this
Posted 29 May 2014 - 06:47 PM

Posted 30 May 2014 - 07:49 AM

Bine antracs, fie ! Am citit si am crezut ca am inteles. Nu am luat absolut nimic drept jignire dar de contrazis tot ne-am contrazis in anumite privinte
Nu este rau felul cum gandesti si iti prinde bine in viata pentru a trece mai usor prin toate. Eu cred insa ca tu ai avut parte de prea multe dezamagiri in viata de ai ajuns sa crezi anumite lucruri, sa nu mai crezi cu adevarat in ceva, sa nu mai ai incredere nici in propriile decizii si sa privesti totul cu asa pesimism.
Da, nimeni nu iti garanteaza nimic, cu atat mai putin persoana iubita dar nu include si familia. Nu stiu ce s-a intamplat in familia ta dar eu pot spune ca familia intotdeauna iti va fi alaturi chiar pana in ultimul moment cand nu vor mai fi acolo si va trebui sa te bazezi doar pe tine insuti pentru a lua anumite decizii.
Adevarat. Si eu mi-am propus anumite lucruri dar nu le-am mai putut realiza. Nu a fost insa pentru ca nu am mai avut vointa ci pentru ca a intervenit altceva ce m-a impiedicat sa fac asta.
Nu pretind ca imi stapanesc intotdeauna deciziile pentru ca intotdeauna am facut si eu greseli in viata ca tot omul, greseli care ar ajunge sa ma consume daca m-as gandi la ele zi de zi. Incerc insa sa le uit, sa trec mai departe si sa privesc doar spre viitor. Sunt constient de faptul ca anumite lucruri pe care le fac probabil vor ajunge sa ma afecteze mai tarziu, dar poate ca e prea tarziu sa dau inapoi. Sper doar la mai bine si nu incetez sa cred cu adevarat in ceea ce fac chiar pana in ultimul moment. Totul pentru ca eu cred in mine si in ceea ce fac. Daca ai aceasta incredere atunci cu siguranta poti oferi aceasta incredere si siguranta persoanei apropiate.
Nimic nu va fi niciodata perfect si nimic nu poate fi chiar roz. Zi de zi insa oamenii incearca sa se indrepte spre acel bine, spre acea imagine perfecta, cu toate ca este ceva imposibil ce nu se va atinge niciodata. Cu totii incercam sa invatam din intamplarile prin care trecem si alta data sa nu mai gresim pentru a nu mai avea de pierdut.
Eu un singur lucru am vrut sa intelegi tu. Daca nu ai suficienta vointa si nu crezi cu adevarat in ceva, atunci singur iti creezi acel inevitabil, singur iti croiesti drumul spre acel inevitabil, cand ai fi putut sa nici nu existe daca tu nu ai fi crezut in acesta in primul rand si ai fi crezut in tine si in persoana de langa tine..
Salut,
Este absolut normal sa fi optimist in viata, iti aduce aceea energie pozitiva. Ideea este ca eu am trecut prin multe chestii/intamplari si am ajuns la o vorba pe ca o stiam, dar acum o inteleg, pentru ca am trait-o:Fiecare va trage pentru bunastarea lui ( sa-i fie lui bine). Daca vrei sa duc treaba asta la extrem, imagineaza-ti urmatoarea chestie : Prietenul tau cel mai bun, are fericiri la prietena ta, ea vede asta si stie ca se da la ea, dar momentan nu "ridica coada", dar intr-o zi se gandeste ca poate ar merge asa de o partida (cine e vinovatul? ea sau el?)
DA ! am avut multe dezamagiri si de aceea incerc, ca tot ce depinde de mine, sa depinda numai de mine. Iau in calcul toate posibilitatile in relatia cu prietenii/familie/munca. Incerc sa inteleg pe toata lumea, dar daca bati unde nu trebuie, nu te mai ascult....nu imi incarc mintea cu nimicuri, kk-uri. Daca vorbesti nimicuri, esti un nimic. Lucrurile mari se fac de oameni mari.
Omule am 3 frati mai mari ca mine, nu vrei sa sti ce putere de convingere are o femeie ) sangele apa nu se face niciodata, din pct meu de vedere, dar se pare ca din alt pct de vedere, este apa de mult ! (sper sa intelegi).
Sunt multe de vorbit, dar hai sa nu ii plictisim pe baietii astea, ca poate se supara pe noi.
Iti spun sincer, chiar ma bucur, ca am discutat cu tine, esti printre putinii care au idee, cam ce se intampla in viata asta ( sper ca te descurci asa bine si pe politica ), ca si acolo avem multe idei in cap
Te salut cu tot respectul meu !
Marius
P.S Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa.
Crede-ma cand spun in viata tre' sa fii corect
Comparandu-te cu mine chiar te crezi perfect?
Posted 30 May 2014 - 11:01 AM

Acum mi-ai amintit de ceva ce mi-a zis un bun prieten si ma amuza dar are dreptate
Femeia e cel mai al dracu animal !
Cat despre tine, ai dreptate ! Sa nu ai impresia ca te-as contrazice privind intamplarile prin care ai trecut. Tot ce am vrut eu sa iti spun a fost ca unele situatii pot fi evitate !
Desi este topic de "Orice", probabil ca am plictisit lumea prea mult cu aceste romane si nu trebuia sa continui un subiect mai delicat in public ci intre "patru ochi", asa ca nu voi mai continua sa imi mai exprim opiniile legate de asta aici.
Si mie mi-a facut placere sa discut cu tine si iti voi lasa raspunsul meu pe steam/mess cu privire la ceea ce ai spus acum, dupa care vom continua discutia acolo daca doresti.
ps: Cand spun ceva, prefer sa spun ce gandesc si cu cuvintele mele
Te salut si eu cu acelasi respect,
Florin
Posted 30 May 2014 - 01:32 PM

https://www.youtube....h?v=yZFNa90EXsA D-soara? )
- UnFoRgIvEn, livinho17, K0nvict and 2 others like this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users