@ >Serjj<, esti pe un forum romanesc asa ca te rog sa scrii cat mai corect romaneste. Valoarea ti-o pierzi tu, transformandu-te in hater.. ti-am spus sa faci pasi ca putin imi pasa de tine si de existenta ta si de logica ta de pusti.

Inlaturare manager Imho_R
Posted 19 September 2013 - 12:16 PM

Posted 19 September 2013 - 12:40 PM

Posted 19 September 2013 - 02:24 PM

Ma va zic eu cum se face : serj cu trick manager ca sunt si din acelasi oras si stiti bine cand pleaca unu pleaca amandoi si aia e . El avea tot dreptu sa faca ce vrea cu RDS cat timp e Fondator si oricum acolo sunt copii de 12/13 ani , cat timp si bulan dau exemplu poate face ce vrea cu asd ca nu ar trebui sa fie sanctionat daca tot e serverului lui si nu cred ca are nici o legatura cu Ro-mixers ca oricum ce a fost nu va mai fi .
Cat timp asta face treaba pe ro-mixers si tine servele cu greu 1 din 4 full eu zic ca e ok cel putin ca nu a facut nici o gresala pana acuma cum facea RMS si dupa ce a plecat s-a dovedit adevarata lui fata ...
Esti paralele cu subiectul?
NU AVEA FONDATOR cand a facut ce a facut.Nu avea fondator de 2 luni.
A bagat bani?
Ce sa zica si el.M-a ajutat cu 50 lei:| + ca a zis ca da lunar.Te-am tinut 2 luni pe sv pe timp de vara.Ce minti acolo ca aia de la god nu stiau sa dea kick?Ai ramas acelasi om,un om plin de minciuni cu 2 fete.
Am facut greseala sa cred in tine danduti ftp.Am zis ca daca esti RM esti baiat serios.Mi-a explicat verde ca sunt vinovat.Si recunosc a fost vina mea ca ti-am dat ftp.
Dar tu luasei remove+ftp se schimbase cand ai plecat.Sa te intorci peste 2 luni si sa dai destroy la tot sv cu alt nume de fondator pot zice ca esti -1 nu esti 0.
Am pierdut multa lume din vina ta.Multi se tem acum sa mai intre pe sv ca isi ia destroy.Chiar vreo 10-15 persoane mi-au zis pe mess."Ma daca intru pe server iau destroy?Ca mi-a dat azi unu debia intrasem si destroy".
Trick te rog sa nu mai minti ok?
Citez de la "nimeni altu"
Din pacate , pot spune ca "ai comiso". Nu trebuia sa reactionezi asa la "atacurile" celor de pe Rds.cs16.ro. Inteleg ca ai bagat destui bani in acel server , insa acum celor de acolo trebuie sa le fie clar , ca daca procedeaza asa in continuare nu o sa aiba prea mult succes pe viitor. Odata ce ti-au acordat grad de Detinator , si acces full pe server/Ftp , si-au asumat o respensabilitate , insa pe care se pare ca nu sunt in stare sa o duca mai departe. Sunt foarte multe servere care cauta oameni care sa doneze , iar cand nu le convine , cel care detine contul Billing ( detinatorul de drept ) imediat scapa de persoana pe care considera ca nu mai are nevoie in acel moment. Au fost donati destui bani , deoarece Rds, baga non-stop Boost si trebuie sa traga de undeva banii respectivi.
Crezi ca el ne-a ajutat cu bostu?Credema eu cu un coleg am bagat 3 milioane numai in boost!Din buzunaru nostru.
ON TOPIC: Bafta urmatorului manager.Acest proiect functioneaza de ceva ani:)
Edited by Baiatul coool, 19 September 2013 - 02:34 PM.
Posted 19 September 2013 - 03:05 PM

1) pacat ca ai golit arhiva , unde tu ai scris ca esti bucuros sa colaborezi cu mine si ai scris "P.S. Am inteles ca e un om de treaba si am inceput sa colaborez cu el inainte sa primeasca Manager pe mIx-uri" si nu incerca sa minti , ca pe asta ai zis-o , a vazut si EduArT.
2) am avut owner + FTP , dupa am luat FONDATOR.
3) "Dar tu luasei remove+ftp se schimbase cand ai plecat.Sa te intorci peste 2 luni si sa dai destroy" tu esti adecvat? m-am retras 2 saptmani in urma , ca 4-5 zile in urma sa ma roage toti sa vin inapoi ca imi da gradul si FTP , pentru ca eu sunt cel cu capul pe umeri si stiu sa administrez.
4) Nu am zis ca dau lunar , ti-am zis si de la inceput ca dau bani pentru a ajuta serverul , si am dat un boost saptamanal , ti-am zis de la inceput ca nu vreau grad pentru banii astia , la care tu singur mi-ai dat Owner si Acces FTP.
Deci nu stiu care din noi trebuie sa o inceteze cu minciunile, Salut!
P.S. Ti-am zis , din ceea ce s-a intimplat esti vinovat doar tu, pentru ca tu dadeai owner pentru ore gen andrewone razzor joker costelutzu. GRADELE de owner co-owner se da la persoanele care au creieri in cap si pot administra un server, dar nu pentru ore. Si ei avand grad owner/co-owner au inceput sa se bage fara motiv acolo unde nu le fierbe oala. Cum sa dai tu owner unui om care nu poate face diferenta intre wall si skill si da ban-uri aiurea, gen arkaN tu vrei sa spui ca el e codat? om cu MODERATOR pe CS16 si cu God pe Wild , nu are ce face decat sa joace cu cod pe RDS. apoi tot ownerii tai i-a dat ban la unul muz1k , ca ala sa vina sa mi se planga mie ca are ban degeaba , eu cu tine sa ii dam unban , pentru ca el peste 1 saptaman sa primeasca admin pe server. Esti un copil , care are bani de server , dar nu are creier pentru a il conduce.
EDIT: Vorbind de admini GOD care nu stiu sa dea kick , nu vreai sa spui nimic de VeRsAt ala?
Edited by Imho_R, 19 September 2013 - 06:04 PM.
- MARQUiZ and <ShadoW> like this
Posted 19 September 2013 - 07:54 PM

Nush daca am dreptul sa postez aici , dar ma risc . Intr-un timp foarte scurt mi-am facut o parere despre om (trick) . A venit pe ts , mi-a zis cine e , mi-a zis de unde vine se de ce a plecat de acolo , mi-a zis chiar si ce a facut serverului (exterminate) , cu vreo 2 ore inainte chiar ca voi dupa rds sa deslusiti misterul . Mi s-a parut cu capul pe umeri si cu cojones sa vina sa imi zica ce a facut si apoi sa intrebe daca am loc sa-i ofer "azil politic" pe Wild . Momentan il consider om de nota 20 , chiar daca nu am avut tangente dinainte cu el ( nu sunt mare amator de mix-uri
) . Sper sa ramana la mine in Staff , sunt onorat ca e acolo si sper sa-si primeasca si gradul inapoi pe fórum . Respect CS16 !
- kenftw, nExow, Fratele Tanc and 3 others like this
Posted 19 September 2013 - 08:08 PM

Nush daca am dreptul sa postez aici , dar ma risc . Intr-un timp foarte scurt mi-am facut o parere despre om (trick) . A venit pe ts , mi-a zis cine e , mi-a zis de unde vine se de ce a plecat de acolo , mi-a zis chiar si ce a facut serverului (exterminate) , cu vreo 2 ore inainte chiar ca voi dupa rds sa deslusiti misterul
. Mi s-a parut cu capul pe umeri si cu cojones sa vina sa imi zica ce a facut si apoi sa intrebe daca am loc sa-i ofer "azil politic" pe Wild . Momentan il consider om de nota 20 , chiar daca nu am avut tangente dinainte cu el ( nu sunt mare amator de mix-uri
) . Sper sa ramana la mine in Staff , sunt onorat ca e acolo si sper sa-si primeasca si gradul inapoi pe fórum . Respect CS16 !
Idem poti sa ma sanctionezi cum vrei Eduard adevarul este ca eu am dat exterminate atunci.Merita mai mult + ca recunosc a fost prostesc si infantil ceea ce am facut,dar nu am fost ascultati nicio secunda in acel staff,iar topicurile pe care eram pusi sa le facem erau sterse a doua zi.Asa ca poate pentru nimeni nu are valoare ceea ce am incercat sa facem,dar repet este pacat sa ii luati accesele.In final Slow spune raspicat ca trebuie aplicat regulamentul,dar acum vin eu si il intreb atunci cand avea 5-6 admini codati de ce a ales sa le mai acorde inca o sansa,iar acum este decis sa taie in carne vie si sa arunce niste vorbe in vant unui om care a incercat sa il ajute si si-a dedicat o parte din timp pentru a pastra serverul curat.
In final Eduard eu te vad un om cu capul pe umeri asa ca este pacat sa il sanctionezi pe Imho_R degeaba.
Sigur Slow va spune ca am mintit acum,dar ce este de facut atunci cand treci clasa a 10-a si ai acces la FTP.
Si nu inteleg treaba cu " Bafta urmatorului manager.",de cand pana cand decide un om de teapa lui ceea ce este de facut din moment ce el nu este capabil sa-si administreze propriul server.
Edited by ShadoW_W, 19 September 2013 - 08:19 PM.
- KOVALSKI! likes this
Posted 20 September 2013 - 12:49 AM

Nu a fost sanctionat degeaba, am urmarit logurile si ati fost amandoi. Acum dispari cu minciunile astea de aici, ai fost pe cale sa primesti ban pe tot ce e cs16.ro.
- Slow. likes this
Posted 20 September 2013 - 01:33 PM

Idem poti sa ma sanctionezi cum vrei Eduard adevarul este ca eu am dat exterminate atunci.Merita mai mult + ca recunosc a fost prostesc si infantil ceea ce am facut,dar nu am fost ascultati nicio secunda in acel staff,iar topicurile pe care eram pusi sa le facem erau sterse a doua zi.Asa ca poate pentru nimeni nu are valoare ceea ce am incercat sa facem,dar repet este pacat sa ii luati accesele.In final Slow spune raspicat ca trebuie aplicat regulamentul,dar acum vin eu si il intreb atunci cand avea 5-6 admini codati de ce a ales sa le mai acorde inca o sansa,iar acum este decis sa taie in carne vie si sa arunce niste vorbe in vant unui om care a incercat sa il ajute si si-a dedicat o parte din timp pentru a pastra serverul curat.
In final Eduard eu te vad un om cu capul pe umeri asa ca este pacat sa il sanctionezi pe Imho_R degeaba.
Sigur Slow va spune ca am mintit acum,dar ce este de facut atunci cand treci clasa a 10-a si ai acces la FTP.
Si nu inteleg treaba cu " Bafta urmatorului manager.",de cand pana cand decide un om de teapa lui ceea ce este de facut din moment ce el nu este capabil sa-si administreze propriul server.
Incapabil esti tu.Am serverul de un an esti primul om "nesimtit" cu trick care face ce face.
Ati adus o scadere a sv si multi oameni mi se plang pe mess.Am primit cateva mesaje gen: "cs16 iti da destroy daca intri la ei pe sservere"
Ati bagat frica si in jucatori fideli ai serverului si in alti membri din cs16 care se jucau.
Si acuma veniti sa spuneti minciuni?
In locu vostru nici nu dadeam replay aici.NU AVETI BUN SIMT (SHADOW & TRICK)
Si ce daca sunt clasa a 10-a?Te doare pe tine undeva ce clasa sunt eu?
Degeaba ai 19 ani adriane sau cat ai si esti IMATUR.
Mai bine 16-17 ani si iti dai silinta sa realizezi ceva.
EU am vorbit cu verde sa imi verifice niste ip din logo.Ca sa ma conving ca nu era Joker si Bauhaus cei care dadeau destroy.
Si Verdee v-a gasit ipurile.
Eu am crezut ca daca un om are Manager pe forum am zis ca e de treaba nu e imatur si nu are o minte de copil.
Recunosc: eu m-am pacalit cand i-am dat ftp.Trebuia sa astept 2-3 luni sa vad cum gandeste ca admin.
- FlorINNNNNN likes this
Posted 20 September 2013 - 01:48 PM

Posted 20 September 2013 - 01:58 PM

Nu am nimic cu Trick sau cu ceilalti manageri,dar eu cred ca e slaba rau conducerea.Admine date la vrajeala,sunt acceptati copii de 14 ani si refuzati de 18.S-a scos comanda amx_exec screenshot din motive inventate.Banuri date prea usor,admine scoase prea usor.Managerii nu stiu ce se intampla pe servere si de ce apar unele banuri si boaf se scoate adminu ca vine un raton cu o explicatie.Am vreo 12 zile pe server (jucate)si sa mor daca am vazut managerii de mai mult de 3-4 ori.Nu ai cum sa fii un lider daca tu nu 'muncesti' cu ceilalti.Nu stii playerii serverului,nu stii codatii,nu ii stii pe aia care sufera.Cand era Serjj era alta treaba.Omul se implica.Pacat,se cam duce 'fenomenul' cs16...Asa ca sper sa schimbati ceva in bine
@nu-l luati ca pe un atac.
- fcK. likes this
Posted 20 September 2013 - 02:13 PM

Sincer eu zic sa terminati odata cu aceste afirmatii asupra lui Imho_R a gresit va suporta consecintele si gata nu trebuie toata lumea sa-l atacati pentru ce a facut in trecut . El stie ce a facut , ce a gresit.
Oricum Imho_R imi pare rau ca ai pierdut gradul chiar daca noi nu ne-am inteles asa de bine !
@ Felicitari urmatorului Manager Mix !
Edited by JuNNNNkie-, 20 September 2013 - 02:13 PM.
Posted 20 September 2013 - 02:13 PM

Incapabil esti tu.Am serverul de un an esti primul om "nesimtit" cu trick care face ce face.
Ati adus o scadere a sv si multi oameni mi se plang pe mess.Am primit cateva mesaje gen: "cs16 iti da destroy daca intri la ei pe sservere"
Ati bagat frica si in jucatori fideli ai serverului si in alti membri din cs16 care se jucau.
Si acuma veniti sa spuneti minciuni?
In locu vostru nici nu dadeam replay aici.NU AVETI BUN SIMT (SHADOW & TRICK)
Si ce daca sunt clasa a 10-a?Te doare pe tine undeva ce clasa sunt eu?
Degeaba ai 19 ani adriane sau cat ai si esti IMATUR.
Mai bine 16-17 ani si iti dai silinta sa realizezi ceva.
EU am vorbit cu verde sa imi verifice niste ip din logo.Ca sa ma conving ca nu era Joker si Bauhaus cei care dadeau destroy.
Si Verdee v-a gasit ipurile.
Eu am crezut ca daca un om are Manager pe forum am zis ca e de treaba nu e imatur si nu are o minte de copil.
Recunosc: eu m-am pacalit cand i-am dat ftp.Trebuia sa astept 2-3 luni sa vad cum gandeste ca admin.
Ai nevoie de un IQ mai inalt pentru a intelege unele chestii. Si tu esti cel care da-i degeaba reply aici , pentru ca aici se discuta inlaturarea mea de pe RomanianMixers , nicidecum serverul tau slab. Ma bucur nespus de mult ca am bagat frica in ei , si ca nu iti mai intra playerii. Tu esti vinovat in tot ce s-a intimplat.
Posted 20 September 2013 - 08:35 PM

Ai nevoie de un IQ mai inalt pentru a intelege unele chestii. Si tu esti cel care da-i degeaba reply aici , pentru ca aici se discuta inlaturarea mea de pe RomanianMixers , nicidecum serverul tau slab. Ma bucur nespus de mult ca am bagat frica in ei , si ca nu iti mai intra playerii. Tu esti vinovat in tot ce s-a intimplat.
Eu zic sa termini cu jignirile.TU esti cel cu musca pe caciula,gandeste-te la ce gest de copil ai recurs

TU ar trebui sa-ti ceri iertare nu sa fii tare si mare.
- Nasacryl and DoT. like this
Posted 20 September 2013 - 09:25 PM

nu am de gand sa incetez , pentru ca omul minte in fata. Nu ma simt deloc cu musca pe caciula si nu imi pare rau de nimic din ce am facut . In fata lui slow inca nu miam cerut iertare...macar sa fi avut pentru ce sa imi cer..si nu ma tin mare si tare eu doar spun adevarul in fata. Daca ai fi fost in locul meu ai fi procedat la fel , poate chiar si mai rau. Iti zic si tie ceea ce am zis si la altii. Dintr-o parte situatia arata intr-un fel dar cand te pui in locul meu arata cu totul altfel...imagineaza-ti tie sa iti dea un sut in fund din CS16 , fara nici motiv . Stiind ca pe spatele tau ai lasat multa munca aici..Eu zic sa termini cu jignirile.TU esti cel cu musca pe caciula,gandeste-te la ce gest de copil ai recurs
TU ar trebui sa-ti ceri iertare nu sa fii tare si mare.
Posted 20 September 2013 - 11:26 PM

imagineaza-ti tie sa iti dea un sut in fund din CS16 , fara nici motiv . Stiind ca pe spatele tau ai lasat multa munca aici..
Mare tragedie intradevar. Ar trebui sa inveti cod binar sa hack-uiesti serverul cs16 si-apoi sa afli parolele lor de ftp sa-ti dai admine pe toate serverele si sa dai destroy la toata Romania. Asta pentru ca ai primit un sut un fund pe-un forum online. Eventual sa-ti bati prietenii pe la scoala generala de nervi.
Dovada de imaturitate ai dat-o deja, nu e nevoie sa o accentuezi.
Sincer nu cred ca toata lumea ar face ca tine. Doar pentru ca tie ti se pare normala o greseala pe care o faci asta nu inseamna ca oricine altcineva ar fi in locul tau ar face "the same mistake".
Eu unul prefer sa-mi exprim parerea cu argumente decat sa te prind pe-un server unde am admin si sa te banez fara drept de apel doar pentru ca "once in a lifetime" mi-ai dat un hs.
Ma rog, ma lasa rece aceasta cearta.
EduArt: Am urmarit discutia asta si-am inteles ca ai vrut sa afli parerea oamenilor, sa se posteze si etc.. Dar ar fi mai simplu daca ai opri acesti oameni ce se "impung ca niste cocosi fara pene".
Nu vad nimic relevant iesind din acest topic.
- nExow, Vraciu, FlorINNNNNN and 3 others like this
Posted 20 September 2013 - 11:53 PM

Ba mai postez odata ca nu pot sa ma abtin cand vad ce oameni sunteti ) Nu ma pasioneaza ce grad detineti pe forum , manager , moderator , suntem toti oameni pt mine nu sunteti mai mari , daca va simtiti neaprecpectati imi cer scuze fals
Dar din perspectiva mea de neutru , cata dreptate are asta , topicul e creat pt a anunta inlaturarea lui , nu sa veniti care mai de care cu acuze si critici
Vine tot stafful dupa serverul respectiv , nu ii scriu numele ca il ridic 100 rankuri in GT , sa planga aici . Sa va zic inca o poveste : Duminica dimineata , si EduarT poate confirma ca i-am zis situatia , ma trezesc , intru in ftp , fac ce aveam de facut acolo , si zic "hai sa merg sa beau o cafea la bar ca e mai tare ca aia ce o fac eu" . La 5 minute dupa ce parasesc locuinta , primesc mesaj pe steam pe telefon de la un Owner de la mine "ba ai schimbat pass la ftp ?" . Normal raspund "Nu ma wtf esti sandi?" . Si merg acasa repede , intr-adevar pass ciu-ciu intreb toti 10 care au ftp ... nimeni nu stie nik normal ...Si mai pe seara , intra unu pe sv , mast3r , care avea grad de fondator , care la 4 zile l-am si gasit ascuns in ftp printre /steamsloturi si imi da ban la toti 27-28 de playeri care erau pe sv . Am ramas singur cu el , pana mi-am adus aminte ca din rcon pot sa-l tin in kick da voi nu stiti comenzi dastea , si asa l-am inlaturat pana la urma dupa sv , apoi i-am dat ban pe steam , ip , adresa din certificatul de nastere si dn buletin . Dar faza e ca eu apoi am cautat o zi intreaga , am aflat care din Staff a tradat , dar nu am venit aici sa ma fac de ras , pt ca omu de la mine are ftp . Nu stie "nici vantul nici pamantul" ce s-a intamplat , si s-a intamplat acelasi lucru ca la voi . Dar ce fac daca vin la EduarT "ca sa vezi ca o fi ca o patii , unu cu ftp din Stafful wild a mancat serverul" ? Ce rezolv ? Ramane omu in **** goala , dar serverul o sa mearga la fel ? Voua va merge la fel/mai bine de cand a ramas el fara manager ? Daca da ma bucur , abia am cu cine juca Maine la war , sper sa mai aveti 5 pe sv cu steam ... glumesc evident
normal ca aveti , doar o parte din fondatori va strangeti si gata oameni de un mix .
@ naspa ca nu pot sa-mi dau like singur :@
Edited by noob, 21 September 2013 - 12:08 AM.
- POLARSOOON, Eu si Nimeni Altu, MARQUiZ and 2 others like this
Posted 21 September 2013 - 01:10 AM

nu mai am ce spune, poti sa dai T/C.
iCe , vorbesti cicat scuze de expresie. Chiar daca vorbesti nu stiu ce , oricum nu cred ca iti va fi placut sa te scoata de exemplu din manager demo report fara nici un motiv.Poate ca tu nu ai face nimic , insa uite ca eu sunt o persoana razbunatoare. Nu iubesc cand cineva se caca pe munca mea. Asta a fost ultimul meu post aici.
@rog warn pentru "cicat"
Posted 21 September 2013 - 07:55 AM

EDITED ///
Edited by Teddy ;x, 21 September 2013 - 05:38 PM.
- KOVALSKI! and UmBrA @ CS16 like this
Posted 21 September 2013 - 09:23 AM

Sincer eu tot nu inteleg DE CAND se discuta deciziile unui fondator ( PRO sau CONTRA ) ? Decizia de REMOVE a fost luata ... pentru ce atat tam-tam ? Asteptati sa vedeti cine va fii noul Manager sau cei doi Manageri si gata cu chatu aici.
Edited by sound, 21 September 2013 - 12:28 PM.
- Vraciu, bulaNNNNNNNN, Jocky ;x and 3 others like this
Posted 24 September 2013 - 03:05 PM

S-a stabilit ce trebuia. Au fost pareri de bine si de rau.
Topic mutat la Arhiva.
Topic Closed.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users