Nume :Gabriel
Nick : aka-|RauL^D3viL
IP :93.118.94.26
STEAM ID : kalkon66 [ STEAM_0:1:23346352 ]
Ora/data :23:32 PM
Harta :de_dust2
Adminul care ti-a dat ban :cypryan
Dovada print/autodemo :http://www54.zippysh...20661/file.html
Motiv :wall
Nume :Gabriel
Nick : aka-|RauL^D3viL
IP :93.118.94.26
STEAM ID : kalkon66 [ STEAM_0:1:23346352 ]
Ora/data :23:32 PM
Harta :de_dust2
Adminul care ti-a dat ban :cypryan
Dovada print/autodemo :http://www54.zippysh...20661/file.html
Motiv :wall
PAI NU CA ASA NU SE POATE https://mega.co.nz/#!iQY31RSA!KniBiH5MiywPjiy7YAcUHlW3CDFNLUxSEp7IVUWlfgc e cam lung ca nu era evident dar iese cu tinta pe inamici
Edited by cypryan GHERLA, 12 September 2013 - 10:46 PM.
nu stiu ce ai vrut sa faci un film cu demo"ul acela dar sa stii ca eu nu prea vad ce e neinregula am sensiviti 1,5 si eu joc numai cu stanga dreapta nu prea misc tinta in jos s-au sus nu prea o misc de loc ,ma bazez mult pe sunet stau si ascult si dupa ies si trag , nustiu ce sa zic acum despre tine ca vezi cv neinregula la demo, astept sa vad parerea unui fondator owner cv. din cate stiu eu nu cred ca poti folosi cod in steam pt ca isi da updeit in ficare zi,dar in fine astept o parere . si cu tinta ti se pare ca daca am sensiviti 1,5 si nu pre misc tinta cand ies dupa colt cv ma uit merg din a si d stanga dreapta cu tinta in fata peretlui si ies repede dupa colt si trag s-au usor ca sa ma uit in functie ce aud daca aud pasi .
Edited by D4vILL, 12 September 2013 - 11:35 PM.
Cypryan te-as ruga sa pui demo pe zippyshare daca se poate pentru ca nu il pot downloada ...
D4vill asteapta decizia unui OWNER si va loa el o decizie !
Aşa e, va ''lua'' o decizie .
ON : Se văd ceva urme în demo de wall, dar pentru a fii cel mai sigur postează demo'ul la Demo Report .
Eu am putut downloada demo-ul si l-am vizionat, parerea mea este ca nu are cod, deci unban
Edit : Am pus logo
Edited by KnorR.cs16, 13 September 2013 - 09:58 AM.
Ma voi uita acum la demo . Am sa revin cu o parere .
Edit: M-am uitat la demo, nu la tot, deoarece e lung .
In unele faze, se vede ca e sunet, dar in altele nu prea . Si am sa-ti cer socoteala pentru acele faze .
De exemplu, cand i-ai dat direct head lu` Dn^d, si ala nici nu se misca-se de acolo, daca ar fi sa optam tot pentru sunet, corect ? Pur si simplu te-ai uitat prin perete, si ai miscat usor tinta spre capul lui, unde era el ascuns .
Al doilea exemplu, cand l-ai luat pe One mrs, ceva de genul avea nickname-ul, era jos la scari, iar nu se misca-se nici acel player, statea jos si astepta sa veniti cei de la Tero sa-si faca si el macar un frag, dar tu stiai ca e acolo, cum de ma intreb oare ? Pentru ca, am ascultat cu castile, si se auzeau alti pasi, nu pasii acelui jucator .
Si ultimul exemplu, cum de ai stiut sa-i dai cap jucatorului alejj ? Cand era sus si fix in locul unde ii era capul i-ai dat head ? Nu pot sa zic, s-au auzit pasii aluia, dar sa dai fix acolo, trebuie sa fie prost noroc, corect ?
O-i avea tu steam, si experienta, dar totusi astept sa-mi explici astea .
Ah, si ai grija la limbaj, ca am vazut o jignire pe acolo prin chat .
Asteapta parerea altora .
Edited by Minnie, 13 September 2013 - 11:30 AM.
Parerea mea , pentru cei care conteaza , este wall clar. Se vede inca din primele 2 runde.
Nu are nicio treaba cu sunetul.
unban.
Pentru cei care au probleme cu link`ul de download -> LINK ZIPPYSHARE
Ca sa si explic fiindca vad unele posturi care pur si simplu ma lasa rece.
Prima runda , cand coboara din tunel in catacombe trag 2 coechipieri cu ak`ul langa el , este imposibil sa auda vreun pas. El este cu tinta prima data pe un CT care a trecut la scara si l-a urmarit cu tinta ca apoi sa o schimbe pe altul care venea acolo insa nu se vedea. Sa zicem ca nu sunteti convinsi de asta , atunci trecem la runda 2.
In a 2-a runda , merge pe mid , toate bune bla bla bla. Ajunge sus spre x2 (site-ul unde urca pe cutie. Se opreste si urmareste peretii , probabil cauta muste. Pune tinta pe jucatorul aflat in site prin perete si iasa direct cu tinta pe el. Tin sa specific ca acel jucator nu a facut nici macar un pas ca sa zici ca l-a auzit.Daca nici aici nu v-ati convins ca este wall , imi pare rau sa va spun si fara sa va suparati pe mine insa ar trebui sa mai capatati putina experienta.
La restul demo`ului nici nu m-am mai uitat pentru ca nu are niciun rost. Este wall foarte clar.
Joc la sunet si joc amaratul asta de joc de mai bine de 13 ani , individul nu are nicio treaba cu sunetul sau cu jocul in general.
L.E : @ Denisa , cat timp codul este evident in primele 2 runde de ce m-as mai uita la inca 10 miunte din demo?
Edited by ts!, 13 September 2013 - 12:56 PM.
Indiferent de cat de lung este demo-ul trebuie sa va uitati la tot.
Revin cu decizia dupa ce vad demo-ul , daca se mai uita cineva , sunteti liberi sa va dati cu parerea
Da ma scuzati c-am facut demo-ul lung,l-am facut asa ca codul nu era evident dar are multe faze wall .NU va fie lene sa va uitati la el asa este am gresit ca e lung dar..... uitativa la b in tunel cum sw fereate inainte sa iasa ct, uitati-va cum spune catalin in 0.5
Nu ai gresit deloc ca e lung , e foarte bine ca l-ai facut lung, macar tu m-ai ascultat.
edit Denisa: Nu e vorba de cat de lung l-ai facut , e vorba ca ceilalti sa se uite la TOT , INDIFERENT ca tine 10 minute.
Becks fi bun si dati si cu parerea
Edited by Denisa ;x, 13 September 2013 - 01:29 PM.
Deci in demo prezentat de cypryan , fazele suspecte sunt acestea : 1) Faza aceea de la geam cand se pune dupa perete si iese direct pe el iar 2) In catacomba la scari cand coboara iar direct pe jucator , dar daca e sa luam asa prin 1 , 2 faze toti am fi suspecti de wall. Deci in concluzie nu are wall.
Cypryan ca sa iti reamintesc e al doi-lea demo in care gresesti , la al trei-lea luam masuri , nu iti zic asta ca as avea ceva cu tine , dar sunt Owner si nu vreau sa dam banuri pentru orice, si cred ca multi sunt de aceeasi parere cu mine.
Edit ts! : Nu a gresit la demo , e ban dat corect.
Edited by ts!, 13 September 2013 - 02:57 PM.
Ok , cum parerile sunt impartite voi posta demo-ul si la demo report.
O sa revin cu decizia dupa ce voi primi un raspuns de acolo.
L:E: Am decis sa postez demo-ul acolo deoarece se pare ca pentru unii din voi conteaza mai mult parerea celor de acolo , decat cea a staff-ului.
T/c pana una alta
Edited by Denisa ;x, 13 September 2013 - 01:56 PM.
Parerea mea este ca are wall , indiferent de ce vor zice cei de la demo report , banul ramane.
Au gresit de prea multe ori incat sa mai cred ce se zice pe acolo .
Am discutat si cu Iulia , lebada si aceasi parere o au si ei , asta ca sa nu ziceti ca ma mai i-au dupa ts!
Ban acordat corect.
T/c
0 members, 1 guests, 0 anonymous users