Ce parere aveti de epilatul pe picioare la baieti?
Eu ma epilez. Am evoluat si noi, iti dai seama ca nu mai poti spune cuiva care a trecut de 25 de ani si nu s-a epilat niciodata sa o faca. Acum rar vezi un baiat neepilat. Chestia asta a plecat de la fotbalisti, dar eu consider ca este un lucru bun. Nu numai picioarele trebuiesc epilate, ci orice zona a corpului, mai ales zonele intime. Ma rog, excludem mainile. Fata aia frumusica care o vezi intr-o cafenea sau pe strada nu o sa iasa nici macar la cafea cu tine daca esti mamut.
Edited by Impulsive., 12 September 2013 - 11:48 PM.
Epilatul pe picioare mi se pare ceva normal ..
Nu stai cu stufu pe picioare dar nici sa te epilezi prea des.. pare urat
Nu vad nimic anormal in acesta privinta cu epilatul,dar totusi pe picioare la sexul masculin mi se pare aiurea
Epilezi daca ai ce. Sunt multi barbati care au par mai putin pe picioare decat unele femei, so...
Doamne fereste!Niociodata nu o sa fac asa ceva.Trebuie sa vii vreun...Un barbat este un barbat!
Un barbat este un barbat!
Sincer acum eu am vazut si barbati fetite...asa ca te astepti la orice.
Eu sincer sunt de acord cu epilarea barbatilor pe picioare si in zonele intime.Nici o fata nu ar iesi cu tine daca esti mamut.
Parerea mea este una neutra, iata si de ce.
Daca e sa o luam logic, nici femeile nu ar avea de ce sa se epileze si totusi o fac. Dar iata ca trecerea anilor a creat un stereotip, si anume, femeia trebuie sa se epileze fiindca e o "dama" si barbatul nu, si acesta daca o face este gay sau metrosexual sau cum vreti voi... Fiecare face ce vrea, este viata, corpul, si onoarea lui Nu trebuie sa catalogam pe nimeni dupa cum se imbraca, dupa cum arata sau in cazul de fata daca se epileaza sau nu.
Orice sportiv va poate lamurii despre treaba cu epilatul.
Eu unul sunt basketbalist si am practicat si atletismul, ma epilez, si totusi tot imi intorc capul dupa femei Mi se pare mult mai comod sa alerg fara par pe picioare, in probele de viteza orice secunda conteaza si daca esti epilat simti o mica diferenta care pana la urma poate fii decisiva. Multi o sa credeti ca e o prostie, si va intrebati cum poate un lucru asa minuscul sa faca diferenta, ei bine, o face.
Alt exemplu poate fii si inotul, cu cat e mai mica rezistenta pe care trebuie sa o infrunti cu atat inoti mai repede.
Daca tot exista cineva care nu e de acord cu mine dupa "romanul" asta , raspunsul meu la intrebarea "De ce ma epilez?" este, pentru ca vreau
Sanatate!
Eu sunt PRO . E un lucru „ secsiii ” și te atrage un baiat care se epilează . E un semn că are grijă de el
o face este gay sau metrosexualGresit , sunt fotomodele Barbati care nu pot sa prezinte hainele pe care le poarta cu par pe corp.
Eu sunt PRO . E un lucru „ secsiii ” și te atrage un baiat care se epilează . E un semn că are grijă de elVorbind in numele "femeilor" : Nu toate sunt atrase da baieti parosi/epilati fiecareia ii place ceva , ce stie numai ea.
ON: Epilatul pe picioare daca voua va place sau nu va place sa sa aveti par pe picioare/maini/etc este treaba voastra .. Conteaza si aspectul , dar ce este prea mult strica ! Mai important este intelectul.
Eu sincer sunt de acord cu epilarea barbatilor pe picioare deci spor baieti !!
Gresit , sunt fotomodele Barbati care nu pot sa prezinte hainele pe care le poarta cu par pe corp.
Tu ai inteles ce ai vrut din propozitia aia, citeste din nou si iti vei da seama ca nu faceam pe nimeni gay sau metrosexual daca se epileaza.
Eu bateam un apropo la ceea ce se zice in ziua de azi, cat ca eu nu sunt de acord (Daca ai fi citit tot ti-ai fi dat seama)
Tu ai inteles ce ai vrut din propozitia aia, citeste din nou si iti vei da seama ca nu faceam pe nimeni gay sau metrosexual daca se epileaza.
Eu bateam un apropo la ceea ce se zice in ziua de azi, cat ca eu nu sunt de acord (Daca ai fi citit tot ti-ai fi dat seama)
Mai citeste tu odata ce am scris eu .Eu am spus ca unii barbati sunt nevoiti sa se rada , nu trebuia sa spun gresit ci trebuisa sa mai adaug ceva. dar sa lasam of-topicul
Banuiesc ca ai deschis acest topic deoarece ai dori sa te epilezi ... eu iti zic urmatorul lucru : intotdeauna vor fi cativa care te vor cataloga drept gay , si de asemenea totodata vor fi cativa care te vor aprecia pentru faptul ca te "ingrijesti"
Eu personal nu m-am epilat niciodata , dar barbieritul , tunsul , igiena orala si corporala reprezinta un lucru indispensabil . Am vazut multi care erau epilati si in fundulet , dar puteau a transpiratie de nu puteai sta langa ei . So what's the point ?
Edited by Nasacryl, 02 October 2013 - 10:03 PM.
Unii sunteti inca copii deci nu aveti de unde sa stiti cum e cu parul de pe picioare.
Afla ca fotbalistii se epileaza mai mereu pentru ca de la efort transpira si asta le provoaca mancarimi si iritatii.
Eu am facut rugby si ma epilam pe picioar, chiar si acum ma epilez. Mai asteptati sa cresteti pana sa comentati aiurea.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users