shaggy daca ai probleme cu staff-ul aici e locul de dezbatere, fara nici o retinere sau suparare.

Staff Only
Posted 24 December 2013 - 03:50 PM

Posted 25 December 2013 - 04:42 PM

Nu aveam parola de la staffonly :3 . Oricum nu mai am nici o treaba . Imi vad de treaba mea , nu am nicio treaba cu voi :3 .
Posted 25 December 2013 - 05:16 PM

Nu iti inteleg atitudinea si ce te face sa te comporti asa.
Ai fost reclamat, nu te-ai implicat cu nici o postare in acel topic . DE CE?
Ti-am explicat cum trebuie sa procedezi atunci cand faci pozele, te-ai suparat si ai interpretat cum ai dorit cele spuse.
Daca totusi nu ai nici o treaba cu noi de ce esti admin ?
Suntem o echipa sau cand vine greul fugim ?
Posted 25 December 2013 - 05:27 PM

Deci . Nu am intervenit cu topic doarece vechiul meu cont a fost spart . I-amd at explicati lu monster , din cate vezi am alt cont . Nu cred ca am interpretat intr-un fel cele spuse trb sa-ti fac video . Nu am niciolegatura cu voi in sensul de certuri , nu interpreta gresit si nu mi se pare ca am plecat nicaieri .
Zic sa inchizi subiectu aici si sa nu mai faci din tantar armasar . Nu tine cu minte , nu ma intimidezi si nu ai nici un efect asupra comportamentului meu . Cat timp am tin de adminat nu cred ca ai ce sa-mi reprosezi . Da , am dat un ban fara dovada , dar si tu si orice alt admin / detinator ar fi procedat lafel , daca respectivul codat dadea 5 hs cu 5 gloante si toti playeri ieseau dupa server nu cred ca te punei spec sa faci demo . dar in fine ... Las-o balta
Posted 25 December 2013 - 06:12 PM

Nu am de unde sa stiu cine esti sau ce ai facut in aceasta comunitate atata timp cat tu nu comunici cu noi.
Ai probleme de exprimare si oricine citeste ceea ce ai postat tu (sa aibe capul pe umeri) intelege ce am inteles si eu.
Nu pleci nicaieri dar faci cerere de retragere nefondata.
In staff only nu se inchide nici un subiect, aici discutam problemele si se cauta o solutie de rezolvare a problemei / problemlor.
Nu vreau sa intimidez pe nimeni, ceea ce vreau eu e ca toti adminii sa respecte regulamentul, nu il respecta ...suporta consecintele.
Legat de admininstrare, da am sa iti reprosez , te-ai luat de mine atunci cand i-am dat ban unui jucator (conform regulamentului l-ai incalcat) si ai dat un ban fara dovada.
Toate banurile date de mine sunt sustinute cu dovezi, chiar daca era unul care a omora 7 intr-o secunda.
De ce trebuie dovezi, pentru sunt multi care abia asteapta sa gresesti si sa faca circ pe forum.
Ti-am raspuns in ordinea formularilor tale, am rugamintea sa faci la fel pentru a te putea intelege mai usor.
Posted 25 December 2013 - 06:50 PM

Posted 25 December 2013 - 07:30 PM

Posted 25 December 2013 - 07:52 PM

Cine a hotarat asta? Tu si mai cine ? Ai vorbit si cu ceilalti admini / owneri / fondatori in privinta mea ? Chiar te rog sa faci post si sa vezi cati sunt pro si cati sunt contra mea . Daca or sa fie mai multi contra eu iti promit ca nu o sa mai am nici o legatura cu acest server . dar daca sunt mai multi pro decat contra nu mai vreau sa imi reprosezi nimic .
Posted 25 December 2013 - 08:32 PM

Eu am hotarat si aplicat suspendarea ta !
Explicatiile le-ai primit atat pe messenger cat si pe forum dar tu nu intelegi limba romana.
O parte din echipa este plecata, tu ai aparut in perioada in care ei si-au anuntat absenta, ei nu te cunosc si nu stiu ce ai facut pe server...etc.
Posted 25 December 2013 - 08:39 PM

Posted 26 December 2013 - 12:58 AM

Haideti ma, ziceti ca sunteti copii, mai ales Shaggy:)).. Ti-a explicat omul de 1000 de ori..
Ok, sa zicem ca nu ai inteles, hai sa iti explic eu mai clar.
Tu, Shaggy, adminul de pe monster.cs16.ro, ai incalcat regulamentul CARE IL AI AICI : ( Sa-l recitesti de 100 de ori ) : http://forum.cs16.ro...ulament-admini/ si ai incalcat regula III.10 Care presupune : III.10 Neprezentarea dovezii in cazul unei cereri de unban..
Sper ca acum ai inteles, sper sa devii mai bun. Si, pentru ca a fost craciunul acum 54 de minute, suspendarea ti-a fost ridicata, te rog frumos ca inainte sa mai faci o actiune, citesti regulamentul de 10 ori, ok ?
Sper sa nu se mai intample.
EDIT : Nu vreau sa mai vad chestii de genul : Bine, Hai salut ( imi iau jucariile si plec ) OK ?
Edited by TonYGanGsTeR, 26 December 2013 - 12:59 AM.
Posted 26 December 2013 - 10:39 AM

)) . Oricum frate remove-ul meu a fost dat . O sa ne vedem pe sv ... si pe forum o sa fiu activ .. Va urez succes
Posted 26 December 2013 - 10:56 AM

Posted 26 December 2013 - 11:04 AM

Faceti ce vreti ... nu ma afecteaza decat daca imi dati ban .. imi place sv si as vrea sa joc in continoare cu/fara admin .
Edited by ShaGGy_cs16, 26 December 2013 - 11:05 AM.
Posted 26 December 2013 - 11:19 AM

Ai adminul la loc dar cu -1, este ultima sansa care iti va mai fi acordata, respecta regulamentul, respecta gradele, respecta jucatorii. O singura abatare si ne parasesti staff-ul. Succes
Posted 26 December 2013 - 11:36 AM

Shaggy daca ii ceva problema vino aici la Staff only nu la banlistul meu uitate la banlist il am in banlist pe Dragonu si poate are ip rotabil uite dovada ca iam dat azi iar ban http://postimg.org/image/twoiz7haj/.In poza aia care ai postat tu ai vazut ca am fost pe server.Asa ca te rog sa te interesezi mai bine
Posted 26 December 2013 - 11:43 AM

Posted 26 December 2013 - 11:46 AM

Nu v-am cersit nimic . Nu imi trb admin . atata timp cat va faceti voi datoria . In legatura cu kamikaze , am vazut ca ai in banlist , dar cand l-am vazut pe sv am crezut ca nu ai dat permanent . Srry de interventie .
Posted 26 December 2013 - 11:48 AM

Posted 26 December 2013 - 11:51 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users