Nu stiu dece va bateti capul.A intrat,a facut reclama,i-ai dat ban si gata.Oricum nu rezolva nimic
Ati intrat careva vreodata pe un server la care i se face reclama pe alt server de catre un player ?Eu nu,nici nu am bagat in seama.
Nu stiu dece va bateti capul.A intrat,a facut reclama,i-ai dat ban si gata.Oricum nu rezolva nimic
Ati intrat careva vreodata pe un server la care i se face reclama pe alt server de catre un player ?Eu nu,nici nu am bagat in seama.
Nu faceti un topic din ala cu boost-uri si cu un numar de sms sau de paypal sa bage playerii si adminii boost ?
Nu faceti un topic din ala cu boost-uri si cu un numar de sms sau de paypal sa bage playerii si adminii boost ?
Intereseaza-te inainte sa faci un reply
http://forum.cs16.ro...ver-si-donatii/
Imi zice cineva unde altundeva as putea da boost-uri prin sms inafara de csboost si gametracker.rs ?
Dragi colegi , atunci cand sanctionati un jucator faceti poze la ceea ce va determinat sa executati acea comanda (consola, fereasta de gameplay....)
Dragi colegi
, atunci cand sanctionati un jucator faceti poze la ceea ce va determinat sa executati acea comanda (consola, fereasta de gameplay....)
Eu zic ca e inutil.. la ce sa faca poza pentru un gag sau ceva, decat la ban, ca sa puna in banlist, in rest nu cred ca ar trebui sa faca ss
Tony eu cand zic ceva stiu foarte bine ce zic si cand fac ceva ...aceasti situatie.
Nu cred ca iti doresti sa dezvoltam un subiect pe tema asta, analizeaza situatia si aspectele.
wow-andrew
L 12/20/2013 - 12:10:33: Wow-Andrew <STEAM_0:0:1361437412> banned Vlad <82.137.10.196> || Reason: "500" || Ban Length: 1 hour, 22 minutes
L 12/20/2013 - 12:12:55: Wow-Andrew <STEAM_0:0:1361437412> unbanned Vlad <82.137.10.196> || Ban Reason: "500"
L 12/20/2013 - 12:14:09: Wow-Andrew <STEAM_0:0:1361437412> banned Vlad <82.137.10.196> || Reason: "aim+wall" || Ban Length: 24 minutes
WTF?
PS: Nu se face quote la un post precedent !
Ok zyrex, cum spui tu, eu propun remove la andrew.. nu are ce cauta aici .. nu stie sa dea un ban
VREAU CA TOTI ADMINII SA VOTEZE IN FIECARE ZI SERVERUL ALTFEL VOI LUA MASURI!!!
>>> http://www.csservers.ro/evidenta/monster.cs16.ro <<<
Andrew va primi remove. Toata lumea este de acord, asa ca atunci cand voi ajunge acasa o sa-i scot adminul..
Motive :
Forum : inactiv
Server : incapacitate de a admina.
Am vazut ca forumul a fost pregatit pt iarna asa ca am bagat cateva pluginuri specifice iernii, craciunului etc
Am bagat si ceva harti specifice sezonului
fy_xmas
fy_craciun
fy_cs16winter
de_xmas
cs_whitexmas
fy_monster_winter
cs_snowflake
cs_assault_santa
cs_assault_snowflake
de_dust2_newyear
de_dust2_xmas
de_inferno_winter
As vrea sa se joace numai pe astea sunt pentru multi/putini playeri
Deci astea care le-am jucat tot timpul incercati sa le evitati si sa va treceti undeva noile mape care vor rula iarna asta
Un like pt munca depusa
Edited by M0nst3r!, 22 December 2013 - 07:07 PM.
inca una bagata
pluginurile sunt frumoase dar obositoare iar hartile SUPERBE !
EDIT:Faza e ca am gasit pachetul cu toate incluse puteti da off la zapada daca e obositoare ca si asa mie nu imi merge
Edited by M0nst3r!, 22 December 2013 - 07:06 PM.
problema : " map change failed: 'cs_snowflake' not found on server "
Monstrulet a pus o harta in maplist (text) dar in folderul map nu.
Rezolvat - sters - resetat server !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users