Cereri de unban cu nickname-urile astora nu am vazut, aprobarea unui owner nu ai avut-o, cel putin venind de la mine .
Nici de la mine nu au avut nici o aprobare . Astept o explicatie PLAUZIBILA .
Cereri de unban cu nickname-urile astora nu am vazut, aprobarea unui owner nu ai avut-o, cel putin venind de la mine .
De n3st3@ ala am intrebat si eu pe chat admin,pe knorr de ce i-a dat unban , dar nu mi-a raspuns.Il stiam ca a fost banat si daca nu ma insel l-am banat si eu cu ceva timp in urma.
.De n3st3@ ala am intrebat si eu pe chat admin,pe knorr de ce i-a dat unban , dar nu mi-a raspuns.Il stiam ca a fost banat si daca nu ma insel l-am banat si eu cu ceva timp in urma.
.Veti gasi raspunsul in banlistul lui se_nix. El da ban pentru wall si demoul e de o runda sau doua in care nu e nici o urma de wall. In acea zi il banase pe lebada (adabel) si lebada m-a rugat sa-i dau unban. Cand am vazut ce demo i-a facut le-am controlat si pe celelalte si in unele cum am spus playerii nu aveau cod si le-am dat unban la aceia. Nu mi se parea corect sa ramana cu ban daca erau curati. Nu cred ca am facut ceva rau daca am dat unban la niste playeri curati.
Le-am dat unban deoarece nu aveau cod. Da nu au facut cereri dar nu mi se parea corect sa pierdem playerii asa banati degeaba. Sunt multi care habar nu au de forumuri sau pur si simplu nu au chef sa faca o cerere unban. si asa raman cu banul si se pierd cativa playeri.
Le-am dat unban deoarece nu aveau cod. Da nu au facut cereri dar nu mi se parea corect sa pierdem playerii asa banati degeaba. Sunt multi care habar nu au de forumuri sau pur si simplu nu au chef sa faca o cerere unban. si asa raman cu banul si se pierd cativa playeri..
Pentru ca le-ai dat unban fara acordul nostru, ai Avertisment verbal .
La urmatoarea abatere, scazi in grad .
Subiect inchis .
Avem cu ce sa ne mandrim
=>
Tot asa, baieti .
Felicitari
Edited by Minnie, 09 February 2014 - 01:46 PM.
Go go go gherla.cs16.ro
S-au strans intr-un timp record inapoi dupa ce m-a rugat Minnie sa testezi noile mape, dupa vreo 5 schimbari de mapa in 2 min chiar ca s-au strans repede.
Nu tolerez astfel de colaborari, chiar daca va intelegeti bine intre voi.
"TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " one sugi mielu" L 02/13/2014 - 21:21:04: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " mie minnie ban exterminated?" L 02/13/2014 - 21:21:16: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " dai ce vrei" L 02/13/2014 - 21:21:21: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta " L 02/13/2014 - 21:21:21: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta " L 02/13/2014 - 21:21:22: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta " L 02/13/2014 - 21:21:27: [adminchat_grade.amxx] Chat: "LD#ExTreM<1783><STEAM_0:0:965168304><>" chat " da am facut-o" L 02/13/2014 - 21:21:43: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " vrei sa ma iau de doamna mamica ta?" L 02/13/2014 - 21:22:03: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " o fac si doamna" L 02/13/2014 - 21:22:18: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " dc?" L 02/13/2014 - 21:22:52: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " taceti ca sunteti obositi" "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " in padure cu alune eu ma c..c si one o ia la mumu:))" "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " one canta la alta masa ca ai gura plina de rahat:d"
Sunt unii admini care nu stiu ca voi glumiti, si dupa va treziti cu Sesizare .
Glumiti, dar pana la o limita..
@Verde, special pentru tine zic asta. Nu iti dau -1 sau remove sau altceva, ca nu deaia ti-am dat admin. Daca eram al dracu, aveai exterminate in seara asta.
Te-am rugat frumos sa incetezi. Atat tu cat si altii, sunteti un exemplu bun de urmat pentru adminii cei noi, dar nu in halul asta..
Pe ts3 puteti glumi, cu cine va permite..
V-am rugat frumos, sa jucati cu nickname-urile voastre, este scris si in regulament acest lucru..
In fine..
Nu va mai zic absolut nimic incepand din seara aceasta. Cred ca va era mult mai bine cand era David la conducere..
O seara faina .
Edited by Minnie, 13 February 2014 - 11:06 PM.
ok minnie imi asum vina ca nu jucam cu adminu si ca am vorbit asa dar era pe u@ nu vedea nimeni nimic decat adminii si aia cu "doamna mamica ta "era pt" extrem "care se baga in seama... si de aceea imi asum vina si vreau sa ma retrag pentru ca am imbatranit las tineretu
Edited by Verdecryl, 13 February 2014 - 11:26 PM.
Cerere in casatorie LIVE PE TEAM-SPEAK ! )
-> http://www62.zippysh...73582/file.html .
E prea tare baiatul asta !
Cerere in casatorie LIVE PE TEAM-SPEAK !
)
omfg:))) numa pacat ca sia modificat vocea:)) ca sa il descoperim:)) + plus murea de rusine:))
Cerere in casatorie LIVE PE TEAM-SPEAK !
)
Poti sa il refuzi?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users