Buna ziua tuturor . Am si eu o intrebare ?
Vreau sa pun si eu semnatura , dar nu ma lasa sa pun niciuna .
Imi scrie e prea mare dimensiunea , dar vad ca la ceilalti merge aceeasi semnatura ?
# Help me !
Buna ziua tuturor . Am si eu o intrebare ?
Vreau sa pun si eu semnatura , dar nu ma lasa sa pun niciuna .
Imi scrie e prea mare dimensiunea , dar vad ca la ceilalti merge aceeasi semnatura ?
# Help me !
http://forum.cs16.ro...chide-un-topic/
E primul topic, mai mult de atat nu pot face
Mutat la user account.
Pune aici link de la semnatura sa vad despre ce e vorba.
Ceilalti poate cunosc pasii care trebuiesc facuti pentru micsorarea dimensiunii unei semnaturi .
Iti spune clar la notificari dimensiunile semnaturii si marimea maxima admisa , tot nu te descurci ?
Astept un PM si iti fac eu semnatura daca tot nu te descurci
Mda nici pe mine nu ma lasa sa pun semnaturi mai multe de 1 si sa fie maxim 400x200 ... altii pun 5 semnaturi ...
La fel si mie ori ce pun merge doar scris. Desi nasoală chestia cu you are not allowed
Eu zic ca tie iti ajunge cat ai semnatura
Va deschideti fiecare separat topic cu problema voastra, nu mai postati aici doar ca sa aveti post.
Deci,
Voi nu puteti pune mai mult de 1 semnatura, si dimensiunile maxime, etc. , deoarece nu faceti parte din stafful forumului ( Oricare ) . Din cauza asta noi, cei din staff putem si voi membrii nu puteti . Acesta e raspunsul .
Deci,
Voi nu puteti pune mai mult de 1 semnatura, si dimensiunile maxime, etc. , deoarece nu faceti parte din stafful forumului ( Oricare ) . Din cauza asta noi, cei din staff putem si voi membrii nu puteti . Acesta e raspunsul .
Adaug şi eu câte ceva la spusele lui Fusion
Gradele forumului pot să îşi pună maxim 3 imagini la semnatura!
Membrii nu pot decât 1 imagine la semnătură! Până aici sper ca ai înteles!
Acolo îţi spune care e maxima dimensiune ! Încearcă o imagine mai mică dacă îţi spune că aceea e prea mare
Daca vr sa pui 2 , 3 poze nu merge
Merge sa pui doar 1 la signature.
sa pui 2poze la signature iti trebe un anumit grad pe forum .. cum ar fii ( MODERATOR SERVER , OWNER SERVER , PREMIUM , MODERATOR , etc )
Vreau sa pun o poza . si e mai mica decatg 400x100 nustiu , vin cu edit .
@ EDIT : http://postimg.org/image/66xdrevf1/ nu merge
Edited by DrEAm @ CS16, 05 August 2013 - 11:00 PM.
Nu merge deoarece trebuie sa scoti textul acela pune doar linkul cu semnatura .
Edit: Ca sa porti mai multe semnaturi trebuie sa ai grad pe forum " Moderator server , Owner server si asa mai departe" si atunci poti purta 3 nu 5
Edited by JuNNNNkie-, 06 August 2013 - 11:34 AM.
Nu asta e problema JuNNNNkie , nu ai inteles tu . Scot si scrisu si tot , nu ma lasa sa pun semnatura nustiu de ce !
Am incercat de toate , si tot nu ma lasa .
Tu nu ai inteles nimic , asa este ?? Nu ai dreptul decat la o semnatura ! ORI la text ORI la o imagine !
Alege dintre imaginea care se afla in acel link sau textul cu [ RDS.CS16.RO ] .
Iar apoi cand ai ales :
1. Poti lasa textul sau poti baga imeaginea din link in felul urmator
2. Scrie exact asta la semnatura
[center][img] scrie aici linku [/img][/center]
Succes !
Edited by Liquidzor, 06 August 2013 - 12:58 PM.
Am aflat problema . Cu postimage nu merge . Si am pus pe tinypic si cu ala mergea . Multumesc tuturor !
@ Puteti da T.c .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users