[Creatii] SounDz
Postat 15 February 2014 - 03:57 PM

Wallpaper, te-ai apucat si de asa ceva.. Fiind printre primele [daca nu chiar primele], ti-au iesit destul de bine dar totusi, mai ai multe de invatat.
Parerea mea despre creatiile pe stock o stii, blur impecabil, textul cand il pui o faci foarte bine etc.
Astept alte lucrari.
- SounDz likes this
Postat 15 February 2014 - 06:30 PM

Lucrezi impecabil
Imi place mult avatarul acesta
De unde iti iei stockurile?
P.S.: Poate treci si pe la mine la portofoliu
///
http://alex15ro.tumblr.com/ , toate stockurile folosite de mine le gasesti aici.
Mersi.
- weeK^nd. likes this
Postat 15 February 2014 - 07:29 PM

Imi place ca te axezi pe claritate.
Blurul tau e smecher
P:S : Te sfatuiesc sa bagi text pe lucrari. Sunt multi ripperi care se lauda pe munca ta.
Bafta la mai multe lucrari !
Aceasta postare a fost editata de Andiix: 15 February 2014 - 07:30 PM
- SounDz and weeK^nd. like this
Postat 22 February 2014 - 12:00 PM

la avatarele facute in photoshop si semnaturile chiar imi place modul in care pui blur.. mai ai putin de lucrat la text si pozitionarea lui dar in rest sunt foarte frumoase bravo
In ultimele 2 pagini are doar 3-4 avatare cu text. Nu stiu unde vezi probleme cu textul...e bine pozitionat, font bine ales.
Blur frumos.. continua tot asa si urmareste tutoriale
Tutoriale???? Pe stock lucreaza impecabil....numai de tutoriale nu are nevoie.
Blurul e foarte bun
Pe stock esti ace...Felicitari!
Astept si ceva pe render sau chiar o manipulare, vad ca te pricepi si ai potential....chiar cred ca ai lua designer daca ai face un apply.
Bafta!
- SounDz likes this
Postat 22 February 2014 - 02:56 PM

In ultimele 2 pagini are doar 3-4 avatare cu text. Nu stiu unde vezi probleme cu textul...e bine pozitionat, font bine ales.
Tutoriale???? Pe stock lucreaza impecabil....numai de tutoriale nu are nevoie.
Blurul e foarte bun
![]()
Pe stock esti ace...Felicitari!
Astept si ceva pe render sau chiar o manipulare, vad ca te pricepi si ai potential....chiar cred ca ai lua designer daca ai face un apply.
Bafta!
///
Mersi de parere.
Pentru lucrari mai complexe nu am timp, mai fac cate una cand gasesc putin timp liber.
Am facut cerere de designer si inca astept.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi