Jump to content

Photo

[CS16] Opt motive ca sa nu-ti faci un tatuaj

• This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

Off @ CS16

Off @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 2332 posts
  • 253 topics
  • Joined 07-January 13
  • Country: Country Flag
Este din ce in ce mai la moda sa iti faci tatuaje. Asta pentru ca tot mai multe vedete fac acest lucru si pentru ca arata ca esti cool si "de gasca".
Posted Image

Ei bine, eu iti vom prezenta mai jos opt motive pentru care nu iti recomandam sa faci asa ceva. Sigur, tatuajul este o chestiune de gust si de alegere personala, dar pana la urma trebuie sa cantaresti si motivele pentru care nu este indicat sa faci asa ceva.

1. Este ceva de lunga durata si foarte greu de modificat – Vorbim despre tatuajele permanente, ca ai pofta sa iti faci un tatuaj de vacanta care dureaza doua saptamani cu henna este cu totul altceva. Nu este ca si cand te poti satura de alegerea facuta si apoi il poti inlocuiesti cu altceva, pentru ca rezultatul de cele mai multe ori este ceva grosolan.

2. Dupa ce ai inceput cu unul este foarte greu sa te limitezi doar la atat – Din experienta celor care au tatuaje, acestea dau dependenta si chiar daca crezi ca te vei limita la unul "micut si dragut", de cele mai multe ori sfarsesti prin a avea cinci-sase, asta in cel mai bun caz.

3. Trebuie sa fii mai mult decat extrem de atenta la modelul pe care il alegi – Este jenant sa iti tatuezi numele iubitului pe posterior, sau initiala lui in alta zona intima.

4. Ce te faci cand imbatranesti si iti atarna pielea? - Da, va exista un moment in care vei fi o bunicutata respectabile si nu cred ca va fi foarte placut sa le dai explicatii nepotilor despre tatuajul tribal de pe bratul tau, sau despre fluturasul de pe gat.

5. Ca orice moda, este ceva trecator – Peste cinci ani nu va mai fi deloc cool sa ai asa ceva pe corp si nu este asa de usor de indepartat cum pare la prima vedere.

6. Nu te tatua atunci cand ai baut – Multa lume recurge la asa ceva pentru a-si face curaj, dar s-ar putea sa te trezesti cu un tatuaj mai mult decat penibil.

7. Da, doare foarete tare si trebuie sa ai grija permanenta de el – Din experienta celor care au apelat la asa ceva, doare foarte tare. Trebuie sa il protejezi cu folie in functie de marime, de la o zi la cateva saptamani. Nu ai voie sa expui zona respectiva la soare (mai ales la cele colorate) si asta este valabil pentru totdeauna, nu doar o perioada limitata.

8. In functie de locul in care este facut, iti conditioneaza tinutele pe care le porti – Nu te poti imbraca cu o rochie super eleganta si pe brat, sau pe glezna sa ti se vada un ditamai tatuajul, mai ales daca este vorba despre o cina formala.
  • V.L and saisleredrype like this

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 posts
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12
Plus ca, atunci cand esti adolescent, termini liceul si vrei sa dai la Academia de Politie de exemplu, nu esti primit daca ai tatuaje :D
  • Off @ CS16 likes this

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
1) De cand sunt mic mama imi spune ,,Daca iti faci tatuaj acum o sa regreti mai tarziu ,, :))
2) Tatuajul este o porcarie in care iti "gauresti" pielea cu o substanta care nu cred ca este tocmai buna
3) Cand iti faci tatuaj doare x_x [asa am auzit de la prieteni mei care si-au facut
4)Dupa ce ai facut un tatuaj .... si vrei sa il dai jos o sa suferi mult
5)Cand esti suparat ...sau afectiunea fata de o persoana decurgi la tatuaj ...si din chestia asta faci o prostie care o sa regreti toata viata
6)Daca vrei sa dai tatuajul jos ...o sa ramana pe piele niste urme ingrozitoare
7)Tatuajele dau dependenta si vrei altele altele pana iti umpli corpul x_x
8)Tatuajele se considera in unele tari "SATANISM"

Off @ CS16

Off @ CS16

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2332 posts
  • 253 topics
  • Joined 07-January 13
t

Plus ca, atunci cand esti adolescent, termini liceul si vrei sa dai la Academia de Politie de exemplu, nu esti primit daca ai tatuaje

Adevarat , dar uite ca acum timpul , a trecut si s-a mai modernizat , de exemplu , inainte in armata , daca aveai semn de nastere/cicatrice , nu erai acceptat ...
Dar 1 tatuaj mic , pentru uni nu strica :-j

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 posts
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12
Pe mine unul m-ai convins sa nu imi fac tatuaj ,felicitari pentru acest topic .

Off @ CS16

Off @ CS16

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2332 posts
  • 253 topics
  • Joined 07-January 13

Pe mine unul m-ai convins sa nu imi fac tatuaj ,felicitari pentru acest topic .

Multumnesc mult , si sper ca si ceilalti sa inteleaga ca nu este de folos si nici sanatos!

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Nu te tatua atunci cand ai baut

Mi am adus aminte de hangover.

Intotdeauna mi au placut si intentionez sa imi fac.
  • Allview. likes this

utzu

Sincer pot fi orice motive si oricate, daca ai ceva drag gen "mama, tata, sora, prieten" care decedeaza si au insemnat ceva pentru tine uneori recurgi la aceasta arta pentru ai purta mereu cu tine.

Si sincer oricat de rau ar durea, eu zic ca merita si daca e ceva care te face sa te simti bine nu tre sa tii cont de restu pentru ca la urma urmei toti murim odata si odata ori cu tatuaj ori fara!

MAF @ CS16

MAF @ CS16

Power Member

• Banned
  • 63 posts
  • 1 topics
  • Joined 04-July 13
Eu nu am tatuaj si nici nu o sa-mi fac .
E o prostie , sincer :-j

Gosh!

Gosh!

No Limit Member

• Membru
  • 2060 posts
  • 142 topics
  • Joined 27-March 13
Pacat ca nu am vazut acest topic inainte sa mi le fac..

Fusion.

Fusion.

Fost Designer

• Retired
  • 1926 posts
  • 119 topics
  • Joined 06-July 13
E cert ca, dupa ce iti faci un tatuaj, el ramane "permanent", si cand vei fi batran/batrana, cu tatuajul ala pe gat sau pe sani vei arata ca o "Granny Killer" .. Mai ales daca tatuajul ala e un craniu sau o cruce =]

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Pacat ca nu am vazut acest topic inainte sa mi le fac..

Idem chop-chop

Nu ma deranjeaza cu nimic cele 2 tatoo pe care le am si nici pe cineva nu cred ca a deranjat vreodata,ba chiar intentionez sa imi mai bat unul in vara asta.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Eu as vrea sa-mi fac unu cu numele meu, mic, pe incheietura mainii.. dar cat sunt pe banii lu tata, nu.. Mi-a zis ca o sa dorm cu cainele daca ma tatuez. :))

• -SaGeTaToR- likes this

WoW.dLL

WoW.dLL

Platinum Member

• Membru
  • 1129 posts
  • 107 topics
  • Joined 17-May 13

uitativa la toti cantaretii din romania (zic si eu) Alex Velea , Ruby , si multi altii ai si  nu au nimic. since, mie mi se pare o prostie sa iti faci tatuaje. pentru ce te ajuta? dai banii degeaba. mai bine iti eu o pereche de pantaloni sau ceva..

DuBBy.

DuBBy.

Master Member

• Banned
  • 1631 posts
  • 124 topics
  • Joined 15-April 13

Mi sa intamplat la liceul militar Breaza cand am vrut sa optez am un semn din nastere pe piep in forma de frunza :D , si pt asta nu ma primit la liceu mai ales daca ai tatuaje :D , deci nu va faceti de la varste mici tatuaje , cicatrici pe care ati vrut sa le faceti , doar ca sunteti Emo ;) , aveti de suferit :D 

KeleN @ CS 16

KeleN @ CS 16

Gold Member

• Membru
  • 666 posts
  • 75 topics
  • Joined 21-September 12

Nu se merita deoarece la varsta a 3-a o sa regretati , pentru ca pielea o sa "se lase" si o sa aveti tatuajul incorporat si veti arata urat. !

BaHaMaS

BaHaMaS

Ultras Member

• Membru
  • 453 posts
  • 52 topics
  • Joined 24-November 12
Tatuajul este o prostie deoarece este permanent si cand vei imbatrani...nu iti va mai parea atat de, ,cool,, :))

MaxiiGFX;

MaxiiGFX;

Untouchable Member

• Banned
  • 1465 posts
  • 173 topics
  • Joined 27-September 13

Este rau daca ai tatuaje..

Cand esti mic nu este bine minim ( 20 ) de ani..

Dupa daca ai un job stabil sau esti fotbalist este bun un tatuaj.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users