Jump to content

Photo

[CS16] Dropuri

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

J o K e R

J o K e R

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1328 posts
  • 32 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag
Si ce au zis?

skuNk

skuNk

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 28 topics
  • Joined 07-October 10
Nu inteleg cum credeti in prostia asta de jucausii . Platiti o suma exorbitanta de bani , cand puteti si voi sa va cumparati un vps din olanda/sua/cehia/germania si faceti de 2 ori mai multe dropuri . Exact cum face si el are 4-5 vps-uri din afara tarii , tine redirecte si minte ca are el N pc-uri cu net de la rds de mare viteza :)) .
Acum ownerul de la LIVE , 26000 de dropuri ? gandeste putin (milioane aruncate la jucausii) Cu 3000 de dropuri reale ai serverul in primele 10 in RO ! Daca vreti va fac si test. !
Deci in concluzie cumparati-va un vps din afara tarii si aveti servere mult mai populate decat sa dati milioane la jucausii . ~10-15 euro un vps. Ori daca vreti ceva si mai serios . dati PM sa va da situ' sau daca un administrator ma lasa sa il fac public . Face in jur de 2000 de dropuri REALE ! si server full toata ziua si daca aveti admini si noaptea .

bwin4fun

bwin4fun

New Member

• Membru
  • 20 posts
  • 4 topics
  • Joined 25-March 11
sau ca sa fie mai usor ... Foundatorii . sa faca 1 PACHET PREMIUM care sa includa host , xredirect , redirect + 1-2 vps-uri...
astfel ownerii vor fi scutiti de inca 1 plata... platind astfel cu "totul" deodata

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89

sau ca sa fie mai usor ... Foundatorii . sa faca 1 PACHET PREMIUM care sa includa host , xredirect , redirect + 1-2 vps-uri...
astfel ownerii vor fi scutiti de inca 1 plata... platind astfel cu "totul" deodata

Si te gandesti ca asta nu ar fi posibil ?

EduArT

Si ce au zis?

Discutam pe mess ce mai bine .

bwin4fun

bwin4fun

New Member

• Membru
  • 20 posts
  • 4 topics
  • Joined 25-March 11

Si te gandesti ca asta nu ar fi posibil ?

Ar fi foarte posibil si benefic , si tot odata ar fi benefic si Proiectul pe care l-am postat , si pe care as ruga sa aruncati o privire

CS16 - Implica-te => Proiecte=> Proiect cs16

Guest_r3al_*

Guest_r3al_*
  • Guests
  • Joined --

Acum ownerul de la LIVE , 26000 de dropuri ? gandeste putin (milioane aruncate la jucausii)

Eu sunt acela,ma intitulez r3al :))
Acum....dami tu alta solutie,ajutama si iti garantez ca nu mai iau dropuri de la jucausii nici daca imi da el bani.Ca1ne stie parerea mea despre jucausii,credema ca imi pare rau ca sunt nevoit sa ii dau bani aluia,dar nu am ce sa fac,rabdare sa populez serverul nu am,daca o tin drept pe redirecte nu mai merge treaba...ca acum 4,5 ani cu 100 de red aveai sv plin.
Si ca fapt,daca vrei sa sti,jucausii nici nu are vps`uri,are aproape 500 de mi de dropuri din care daca face jumate e bine.Mai documenteazate putin :)
Asa ca repet,dami tu alta solutie dar nu ceva gen "sunt vps`uri",vps`uri am gasit si eu cu 6 euro vps`ul,dar nu stiu sa le configurez.De aia am ales jucausii.

P.S : skunk daca ai idei ceva,si poti sa ma ajuti cautama la id : live.cs16

Edited by ca1ne, 06 August 2011 - 04:06 AM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users